Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

Může, jde o to, jestli se s ním chce špinit. A taky ho to bude stát zpoždění a pak na něj budou brblat lidi na dalších zastávkách. Ale taky na něj může Ypo nebo ty zavolat měšťáky, případně se můžeš ušpinit a vyhodit ho sám - právo na to rozhodně máš, on "nadměrným znečištěním a zápachem obtěžuje spolucestující", čímž porušuje přepravní řád.

v zásadě takhle přesně to je

1. bezdomovec je již odevzdaný svému osudu a vystoupí sám bez brblání

2. bezdomovec je vzpupný = městská policie = cca 10 minut zdržení  = na další zastávce brblá bába že jedu pozdě a píše stížnost = k té se musím písemně vyjádřit 

3. těch deset minut zpoždění je průměrná přestávka na konci než jedu zpět = žádnej odpočinek, žádný kafe, žádná svačina, žádnej hajzl = YPO je nasranej a neusmívá se

4. bod 3 se vztahuje i na to když nastupujete x vystupujete rychlostí šneka v duchu "já v tom buse nechci zemřít" , "kurva já tu hru nedohraju" apod., což je možná horší než bezdomovci --- každejch deset vteřin navíc v součtu 35 zastávek je na konci sakra znát (ale to už sem tu někde psal)

5. jó a když musíte mít na palici sluchátka a neslyšíte stanice, tak se dívejte na ty tabule kde se to vypisuje ..... otevírat dvakrát dveře je zase těch deset vteřin

6. to je pro dnešek všechno ..... jednou vo tom napíšu knihu

edit. eště sem chtěl napsat ---- odpadky ---- si dávejte do tašek nebo kapes

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jo, já jsem asi strašně uvědomnělej, zodpovědnej a spolupracující cestující - škoda že jezdím jiný trasy. V metru při vystupování jsem už párkrát štěkal na ty nastupující, že kdyby si sakra stoupli bokem ode dveří a ne přímo před ně, byl bych rychleji venku a oni rychleji vevnitř... ale jaks Ypo psal, velká část z nich jsou prostě opice. Tu knížku prosím nech vydat i v pdf, koupím si ji.

Odkaz ke komentáři

v zásadě takhle přesně to je

3. těch deset minut zpoždění je průměrná přestávka na konci než jedu zpět = žádnej odpočinek, žádný kafe, žádná svačina, žádnej hajzl = YPO je nasranej a neusmívá se

:lol2:  

Odkaz ke komentáři

Taky tu olympiádu teď moc nesleduju (asi tam ještě není, co by mě zajímalo, ale něco určitě přijde), ale na tu Sáblíkovou občas přes den mrknu, když si vzpomenu, jestli už z toho panelu (  :) ) něco vypadlo. Pravdou ovšem je, že příčiny tohohle dění jsou na naší straně a moc optimistickej nejsem narozdíl od těch tří našich, kteří se snažej zachránit, co někdo pěkně podělal.

Odkaz ke komentáři

Když už jsme u tý Olympiády.

https://www.sport.cz/loh/ostatni-sporty/clanek/799699-tvrdy-trest-gymnasta-van-gelder-byl-po-proflamovane-noci-vyhozen-z-olympiady.html#hp-sez

Jasně, bůhví, jak to bylo, ale jestli ho fakt vykopli proto, že na oslavu zapařil a ožral se.. a jako co. Mně by byl hnedle sympatičtější:)

Odkaz ke komentáři

Mě docela sere jeden řidič, který je opakovaně schopen profrčet s regionálním busem kolem zastávky na znamení, na které stojím, ačkoliv podle aktuálních pravidel žádné znamení dávat nemusím, stačí má fyzická přítomnost. Stojím přímo na místě nástupu (nejsem nijak schovanej pod stříškou). Další spoj jede o víkendu za hodinu... pokud má zrakovou vadu, tak za volant nepatří, ne? Už mám vytišt?nou samolepku "Vítěz soutěže KOKOT ROKU", ale nepřijde mi to fér k jeho kolegům, se kterými se asi v řízení střídá. Vůbec celý ten institut zastávek na znamení mi přijde na palici, vytváří to proměnný faktor i pro časový harmonogram jízdy, ne?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Nadmernym zapachem v MHD obtezuje tak 50% cestujicich, a to je jeste strizlivej odhad...

to sem úplně přehlíd :D

že polovopice neumí, nemají, nepoužívají deodoranty je zřejmé = nikdo jim to nevysvětlil = to se ale dá vydržet, je to furt ten samej smrad ze zapuchlejch podpaží

co se ale nedá vydržet je když jezdím jednu nejmenovanou linku, kde ti nastoupí 80 studentek a každá voní nečím jiným = to celej vopuchnu, voči mí svítěj a doma mě máma hubuje jestli nemám nějakou jinou mámu

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Mě docela sere jeden řidič, který je opakovaně schopen profrčet s regionálním busem kolem zastávky na znamení, na které stojím, ačkoliv podle aktuálních pravidel žádné znamení dávat nemusím, stačí má fyzická přítomnost. Stojím přímo na místě nástupu (nejsem nijak schovanej pod stříškou). Další spoj jede o víkendu za hodinu... pokud má zrakovou vadu, tak za volant nepatří, ne? Už mám vytišt?nou samolepku "Vítěz soutěže KOKOT ROKU", ale nepřijde mi to fér k jeho kolegům, se kterými se asi v řízení střídá. Vůbec celý ten institut zastávek na znamení mi přijde na palici, vytváří to proměnný faktor i pro časový harmonogram jízdy, ne?

no .... nejdřív si zjisti jestli tam ten bus skutečně má zastavovat .... nevím jak je to u regionálních busů, ale každý městský autobus má svoje pořadí (číslo dole za oknem), v praxi to znamená, že třeba 095/1 může jezdit jinak než 095/2 ...... jinak znamená, že některé zastávky vynechává, nejezdí celou trasu, jezdí jenom jedním směrem a zpět manipulačně apod.

Odkaz ke komentáři

By Ti ruka neupadla a ani se Ti neodkrvila, kdybys jí vyndal z kapsy a na chviličku zvednul. Ty chceš jet.

Díky za cennou radu. Bohužel ne vždy dokážu udržet napnutou pozornost pět nebo deset minut po okamžiku, kdy měl autobus podle jízdního řádu přijet, a vyhlížet nonstop v silném provozu ten správný autobus. Navíc - pokud bude na zastávce stát někdo, kdo tu pozornost dokáže udržet celou dobu, ale bude mít slabší zrak, bude preventivně mávat na všechny projíždějící autobusy, aby mu ten jeho neujel. Sorry, ale chyba je na straně řidiče, pokud tedy ještě platí ta pravidla o zastavování na obsazené zastávce.

Ypo: podle jízdního řádu má zastavovat. Jezdí jednou za půl hodiny (o víkendu za hodinu) :)

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Ypo: podle jízdního řádu má zastavovat. Jezdí jednou za půl hodiny (o víkendu za hodinu) :)

tak mu buď nejseš sympatickej nebo seš houmeles .... jiný vysvětlení nemám ..... pokud nejsi "neviditelnej" v boudě nebo za boudou, tak by zastavit měl = napiš stížnost, ale riskuješ, že na tebe až zastaví flusne :D

Odkaz ke komentáři

Já se na tý zastávce snad nechám vyfotit :D a pak fotku vložím sem k odborném posouzení. Motivy řidiče neznám, ale pokud to ještě udělá, začnu po nich asi fakt pátrat.

tak mu buď nejseš sympatickej nebo seš houmeles .... jiný vysvětlení nemám ..... pokud nejsi "neviditelnej" v boudě nebo za boudou, tak by zastavit měl = napiš stížnost, ale riskuješ, že na tebe až zastaví flusne :D

Odkaz ke komentáři

Díky za cennou radu. Bohužel ne vždy dokážu udržet napnutou pozornost pět nebo deset minut po okamžiku, kdy měl autobus podle jízdního řádu přijet, a vyhlížet nonstop v silném provozu ten správný autobus. Navíc - pokud bude na zastávce stát někdo, kdo tu pozornost dokáže udržet celou dobu, ale bude mít slabší zrak, bude preventivně mávat na všechny projíždějící autobusy, aby mu ten jeho neujel. Sorry, ale chyba je na straně řidiče, pokud tedy ještě platí ta pravidla o zastavování na obsazené zastávce.

Mně jenom přišlo takový dětinský si na tohle stěžovat. Kdybys mávnul a on nezastavil, jó to by bylo něco jinýho. Ale neznám ta pravidla pro zastavování. Já když je to na znamení, tak mávnu a zatím zastavil vždycky.

No a teď "si sedni" na sedadlo řidiče: Třeba nedokáže udržet napnutou pozornost a vyhlížet při každém příjezdu k zastávce, jestli někdo stojí dost blízko u sloupku, navíc pokud bude mít slabší zrak a preventivně zastavovat na každý zastávce na znamení a nebude nikdo nastupovat ani vystupovat, budou ty v buse brblat, proč furt zastavuje a větrá a nezbude mu na konečný čas ani na sváču ani na záchod.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...