Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

P.S. abych zůstal u názvu vlákna: mám teď na 2-3 týdny utrum se sluchátky, slyším úplný h....

Vždycky po koncertu mi píská tak 2-3 dny v uších. Vyřešil jsem to ucpávkama pro muzikanty (Music City). Vypadá to jako návleky "stromeček" na špunty. Funguje to skvěle. Slyšíš všechno, nahlas :) a druhej den v pohodě...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Praha 6 chce uzavřít výjezd z Blanky

Hahahahahahahaha, už je to tady :lol2: Hlavně strčit hlavu do písku, označit nějakého viníka a zatloukat, zatloukat a zatloukat, kdepáááák, to už je starej problém, to už jsme tady měli dávno, kdepáááák, žádný naše přiblblý zóny za to nemůžou, neneneneneneeeeee !!!

Samozrejme, ze za to nemuzou zony.
Odkaz ke komentáři

A do toho na Zličíně u Metropole dělají závory. Fakt nevím, kde nechat auto. Pro Krtenka - naše firma má v centru bezproblémové parkování v podzemních garážích, ale radši bych nechal auto na periferii u metra. Dobrovolně. Ale asi jsem divnej, jak já, tak cca 30 mých kolegů, protože podle Krtenka "nikdo nebude nechávat auto na okraji a dobrovolně jezdit metrem."

Odkaz ke komentáři

A do toho na Zličíně u Metropole dělají závory. Fakt nevím, kde nechat auto. Pro Krtenka - naše firma má v centru bezproblémové parkování v podzemních garážích, ale radši bych nechal auto na periferii u metra. Dobrovolně. Ale asi jsem divnej, jak já, tak cca 30 mých kolegů, protože podle Krtenka "nikdo nebude nechávat auto na okraji a dobrovolně jezdit metrem."

Můžeš ho nechat jinde než u metra. Třeba na konečné nějakého autobusu, co tě k metru doveze. Představ si, že někteří Pražané  taky nemají před barákem metro. Patří parkování u metra k základním lidským právům:-)?

Odkaz ke komentáři

Můžeš ho nechat jinde než u metra. Třeba na konečné nějakého autobusu, co tě k metru doveze. Představ si, že někteří Pražané taky nemají před barákem metro. Patří parkování u metra k základním lidským právům:-)?

Metro nestoji v zacpach. Coz je hlavni duvod proc u nejnechat auto. K pravum to nepatri ale je to logicke reseni, v Tebou navrhovanem scenari bych jel radeji autem.

Odkaz ke komentáři

Korunovační je jedním z problémů, nikoli ten hlavní.

A závory na Zličíně jsou logickým vyústěním toho, že návštěvníci nemají kde zaparkovat, ale parkují tam lidé, co jedou do Prahy za prací ( jako a to se přiznám, poslední 3 měsíce i já ). Provedlo to i např. Tesco Eden a počítám s tím, že co nevidět to udělají všechny nákupní centra a supermarkety též.

Odkaz ke komentáři

Korunovační je jedním z problémů, nikoli ten hlavní.

A závory na Zličíně jsou logickým vyústěním toho, že návštěvníci nemají kde zaparkovat, ale parkují tam lidé, co jedou do Prahy za prací ( jako a to se přiznám, poslední 3 měsíce i já ). Provedlo to i např. Tesco Eden a počítám s tím, že co nevidět to udělají všechny nákupní centra a supermarkety též.

No momentálně asi ten hlavní, prostě je teď z Dejvic pouze jeden výjezd. Ale samozřejmě, že je to celkově nedořešené, nicméně tahle situace nastala už před zavedením zón.

Odkaz ke komentáři

Metro nestoji v zacpach. Coz je hlavni duvod proc u nejnechat auto. K pravum to nepatri ale je to logicke reseni, v Tebou navrhovanem scenari bych jel radeji autem.

Tramvaje taky nestojí v zácpách:-). Ještě jednou - pokud ani pražští rezidenti nemají všichni metro v dosahu a musí se k němu přiblížit pár zastávek, kde je logika v tom co píšeš? Já v tom vidím pohodlnost. Nemyslím to nijak ofenzívně, jen to konstatuju.

Odkaz ke komentáři

Můžeš ho nechat jinde než u metra. Třeba na konečné nějakého autobusu, co tě k metru doveze. Představ si, že někteří Pražané taky nemají před barákem metro. Patří parkování u metra k základním lidským právům:-)?

Nepatří, ale pokud chce město smysluplně řešit dopravu a parkování, pak musí nabídnout alternativu. Bez ní se pouze přesune problém jinam, jak to vidíme dnes.
Odkaz ke komentáři

Tramvaje taky nestojí v zácpách:-). Ještě jednou - pokud ani pražští rezidenti nemají všichni metro v dosahu a musí se k němu přiblížit pár zastávek, kde je logika v tom co píšeš? Já v tom vidím pohodlnost. Nemyslím to nijak ofenzívně, jen to konstatuju.

No to teda nevim. Jezdim denne z Krizikovi na Jindrisskou a ta cesta trva 5-20 min. Jak ktery den :) a ano ti neprazsti se priblizili k tomu metru... Znam prazske co se k metru stejne priblizuji autem, ty zachytna parkoviste holt davaji smysl..tot vse.

Odkaz ke komentáři

Decebal- ano, souhlasim s tebou. Situace byla napjata uz pred zonama. Zony a oprava Korunovacni ( mimochodem uz nekolikrat odlozena a fakt potrebna ), to dodelala. Otazka toho, zda oprava a uprava Korunovacni bude pro dobro ridicu, to nechavam na jinych, bohuzel, ja jsem z pozice ridice zaujatej.

Odkaz ke komentáři

No to teda nevim. Jezdim denne z Krizikovi na Jindrisskou a ta cesta trva 5-20 min. Jak ktery den :) a ano ti neprazsti se priblizili k tomu metru... Znam prazske co se k metru stejne priblizuji autem, ty zachytna parkoviste holt davaji smysl..tot vse.

Já rozhodne netvrdím, že záchytná parkoviště nemají smysl, mě pouze udivuje to kategorické vyžadování metra. 

Odkaz ke komentáři

Me ne.

Kazdy voli to nejpohodlnejsi reseni. Prazaci autobus k metru, prespolni auto k metru. Metro je kategoricky nejlepsi. V Londyne je to stejne. U kazdeho nadrazi primestkych vlaku, ktere se plynule meni v metro, je parkoviste. Predstava, ze nekdo sedne do auta, dojede jen k autobusu, ceka na autobus, ceka v zacpe, prestupuje a pak teprve jede metrem ke zcela mimo. Vsichni chteji neco, (autobus, auto, kolo, motorka,..) a pak hned metro. Tecka. 

Upraveno uživatelem Hasňa
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Decebal- ano, souhlasim s tebou. Situace byla napjata uz pred zonama. Zony a oprava Korunovacni ( mimochodem uz nekolikrat odlozena a fakt potrebna ), to dodelala. Otazka toho, zda oprava a uprava Korunovacni bude pro dobro ridicu, to nechavam na jinych, bohuzel, ja jsem z pozice ridice zaujatej.

Pokud vím, tak primární důvod uzavření Korunovační není oprava této ulice ale oprava a úprava mostu nad tratí, kvůli zamýšlené rychlodráze do Kladna. A ještě jednou - po zavedení zón se situace nezhoršila ani o kousíček. 

Odkaz ke komentáři

Ano, ale pises to, jako by prespolni byli pohodli a prazaci ne, jako ze prazakum neni zatezko jet busem. Kdyby pro prazaky bylo pohodlnejsi dojet k metru autem, tak to budou delat taky. Vsichni chteji co nejpohodleneji dojet bud primo do destinace, nebo k metru. O pohodlne dojeti autem k autobusu a nasledne presedani nekde na metro nestoji nikdo. Stejne tak prazaci nechteji aby autobusy ze satelitu koncily u konecne tramvaje, ale u metra.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...