mikymik Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Vypadá trochu jako Jonák, ale podle toho motivu na tričku to bude dáma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Co tě vedlo k tomu dát si takovou hrůzu do avataru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Mně se líbí. Moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Ja zdravim v autobuse vsechny lidi, je to pro me svatek. Ale je to dobytek, spousta z nich mne nechce podat ruku, kdyz se predstavuju.Zmizíku, to si zabil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 31 letý Čech na Dachsteinu... http://www.heute.at/news/oesterreich/ooe/Kletterer-stuerzte-am-Dachstein-in-den-Tod;art23653,1346136 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Co tě vedlo k tomu dát si takovou hrůzu do avataru?Teď jen doufej, že to není jeho drahá polovička? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Teď jen doufej, že to není jeho drahá polovička? :-)Snad ne. Ale moje omluva by v takovém případě byla asi to nejmenší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 31 letý Čech na Dachsteinu... http://www.heute.at/news/oesterreich/ooe/Kletterer-stuerzte-am-Dachstein-in-den-Tod;art23653,1346136Jo, koukal jsem. Co jsem ale cetl, tak hazardoval- lezt sam, kdyz partak nemuze je proste hazard. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Jo, koukal jsem. Co jsem ale cetl, tak hazardoval- lezt sam, kdyz partak nemuze je proste hazard.Vždyť se zatím vůbec nic neví anebo? Dnes odpoledne mají dát rakušáci teprve prohlášení. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luciasek Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 http://ostrava.idnes.cz/cizinec-se-bavil-na-stodolni-prisel-o-hodinky-za-400-tisic-pjl-/ostrava-zpravy.aspx?c=A160922_085326_ostrava-zpravy_sme Pokémoni se trochu prodražili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Co se různě po servrech píše, tak měl partáka, co musel pod stěnou vzdát pro bolest zad. Lezl sám, volal mu a nějaká druhá skupina ho pak viděla ( po cca 1,5 hod. po tom telefonátu ), jak padá tělo cca 200m ze stěny . Pro špatné počasí se k němu nemohli záchranáři dostat. Já prostě když jdu nebo lezu v partě, přizpůsobuju se nejslabšímu/nejpomalejšímu a někdy to prostě nevyjde.Každopádně je to smutná věc a mrzí mě, že nás zase někdo ( dle mého zbytečně ) opustil. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 To jo tedy :-( 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 http://ostrava.idnes.cz/cizinec-se-bavil-na-stodolni-prisel-o-hodinky-za-400-tisic-pjl-/ostrava-zpravy.aspx?c=A160922_085326_ostrava-zpravy_sme Pokémoni se trochu prodražili...máme k tomu bohatou diskusi již na titulce ve statusech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 31 letý Čech na Dachsteinu... http://www.heute.at/news/oesterreich/ooe/Kletterer-stuerzte-am-Dachstein-in-den-Tod;art23653,1346136Snad v tomhle vlákně smím říct, že v češtině žádné slovo letý neexistuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Kdyby si horolezci nasli jinej konicek, tak by tu ubylo stesku, ze dalsi natahl brka. Vsak tam lezou dobrovolne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 (upraveno) Tak, ještě people, nebo Frostie, by sem měl něco napsat. Upraveno 22. září 2016 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 No to je utrejch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Snad v tomhle vlákně smím říct, že v češtině žádné slovo letý neexistuje.určitě jo, omlouvám se, mohla tam být pomlčka třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Tak, ještě people, nebo Frostie, by sem měl něco napsat.já mám ovšem pro horolezce pochopení, proto mne to naštvalo, dříve než ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Ajo, jsem debil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky