martar Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Ach jaj, ta informace o etnickém původu je v nějaké relevanci ohledně anglicky psaných inzerátů nebo objemu prodeje? už se těším, až si to přečte Bert..
ivan_989 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Bylo to nutný?Puha konstatacia nemusi v sebe nutne niest negativnu konotaciu. Predpokladam ze autor povodnej poznamky chcel takto vysvetlit anglicky znejuce inzeraty.
martar Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 To je fakt. Možná našemu čechošvýcarskému Slovanovi křivdím..
CEGY Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 To je fakt. Možná našemu čechošvýcarskému Slovanovi křivdím.. To je dost možné.. Já v tom mám jasno. Kilundron je Peopleuv kámoš a vzhledem k tomu, že mu onehdá nechtěl slevit 50? na pamy, tak je na něho nasranej..
financ Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Jen by mne zajímalo, zda by všem těm zastáncům tolerance ty kecy o tom, aby se každý staral o sebe, vydržely i tehdy, kdyby tady Kilundron mastil ve velkém třeba Festiny, Parnis apod. Parnisy tu onehdá ve velkým mastil Strašák a nikomu to nevadilo :-) Žádný autorský práva s tím neporušuje, tak proč by nemoh
CEGY Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Nevím, co řešíte, hodinky nabízí pěkný, za běžný ceny.
lucid Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Parnisy tu onehdá ve velkým mastil Strašák a nikomu to nevadilo :-) Žádný autorský práva s tím neporušuje, tak proč by nemohAsi ode mne mělo být napsáno "pouze mastil": Kilundron do vláken naprosto nijak nepřispívá, pouze tu kšeftuje. Mně se nelíbí takový ten klasicky český dvojí přístup: v březnu, když se tu jeden člen snažil prodat zcela nové hodinky koupené venku, a to o pár stovek dráž než byla jeho nákupka, ale pořád za dobrou cenu, zvedla se vlna nevole a on to na čtyřech stranách schytal, že tady to přeci není o kšeftování. Kilundron žádné jiné příspěvky než tyto nemá, nicméně on přeci podle názoru "normálních" členů prodává "pěkné" hodinky, tak je to přeci v pohodě... Tak mne jen zajímalo zda by to bylo v pohodě, i kdyby tady jen ve velkém prodával nějaké šunty. Vím ale, že je to pouze hypotetická, netestovatelná otázka Kdyby přispíval běžně do diskuse, byť anglicky, tak mne ani nenapadne mít nějakou poznámku.
varjag Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Mozna predpoklada, ze bude pro zajemce komfortnejsi komunikace v anglictine, nez v polstine. To je divny predpoklad, ze?? Jinak, abych take pridal fundovany nazor, byt admin, tak by me to sralo, spis z principu a danych pravidel. Ale nejsem, takze to neni moje vec....
T1000 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Kilundron je evidentně obchodník, o tom žádná. Radši než z CH24 koupím hodinky od něj. Co vím, tak fejky neprodává. Fakt nechápu tu zášť, když nikdo nikoho nenutí, aby jeho hodinky kupoval. Pokud něco porušeuje a vlastník fóra to toleruje/neřeší, tak se stím smiřte. Toť vše.
straspol Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 (upraveno) autocenzura- nemělo to cenu Upraveno 25. září 2016 uživatelem straspol
geometr Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Tady je to dneska jak na dětským pískovišti.
martar Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 (upraveno) Asi ode mne mělo být napsáno "pouze mastil": Kilundron do vláken naprosto nijak nepřispívá, pouze tu kšeftuje. Mně se nelíbí takový ten klasicky český dvojí přístup: v březnu, když se tu jeden člen snažil prodat zcela nové hodinky koupené venku, a to o pár stovek dráž než byla jeho nákupka, ale pořád za dobrou cenu, zvedla se vlna nevole a on to na čtyřech stranách schytal, že tady to přeci není o kšeftování. Kilundron žádné jiné příspěvky než tyto nemá, nicméně on přeci podle názoru "normálních" členů prodává "pěkné" hodinky, tak je to přeci v pohodě... Tak mne jen zajímalo zda by to bylo v pohodě, i kdyby tady jen ve velkém prodával nějaké šunty. Vím ale, že je to pouze hypotetická, netestovatelná otázka Kdyby přispíval běžně do diskuse, byť anglicky, tak mne ani nenapadne mít nějakou poznámku.Už to chápu. Dvojí metr taky nemám rád. Nicméně: jak již bylo řečeno modem, profi se stejně neplatí, a tu vlnu nevole kamarád patrně schytal spíš od hlídačů a regulátorů, než od těch, kterým je Kilundron fuk (jen tipuju). Ale možná tady platí klasikovo "cizinec není našinec" - tentokrát ve smyslu, že zisk se odpustí zjevnému obchodnikovi, ale ne členovi-kamarádovi. Ještě poznámka pod čarou: neustále se tu zmiňuje, že Kilundron nemá kromě inzerátů a upů žádné příspěvky. Podívej se ale do čerstvého inzerátu na HiBeat GMT Grand Seiko - třeba pro mě je jeho fotka detailu fantastického ciferníku cennější než padesát příspěvků jiného člena o ničem (třeba jako je zrovna tenhle můj ) Je velká škoda, že se svými fotografických schopnostmi a s přístupem k nádherným hodinkám nedělá alespoň fotorecenze. Ale nutit ho můžeme jen těžko.... Upraveno 25. září 2016 uživatelem martar
Murphy97 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Todle vlakno se davno nemelo jmenovat co me dneska nastvalo, ale Koho dneska naseru.
sibirnaya Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 jak rikam, modi s tim nic nezmuzou, i kdyz nas to stve.
decebal Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Já tomu pořád nějak nerozumím. Pokud je to opravdu tak, že Kilundron neměl počet příspěvků, který uvádějí pravidla ( a podle jeho přehledu, to tak bylo), jak se to stalo, že začal prodávat a nikdo z modů nečinil, co by měl? A proč tak někdo nečiní teď?
Jeremy Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 ja bych dal BAN vsem bonzakum a lidem, co se zapominaj predevsim starat sami o sebe..
little_w Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 No, nerad se poustim do predem prohranych bitev, ale udelam vyjimu (i kdyz toho budu litovat). Me osobne je to (myslim "kauzu" Kilunrdon) naprosto sumafuk, at tak ci onak. Ale tohle forum je primarne diskuzni (cili,je to forum, ne bazar). Prodejni sekci beru jako jakysi bonus navic... prilezitost pro cleny, kteri prispivaji k obsahu fora i jinak. A jestli si z toho nekdo dela zivnost, je to eklhaft. Kazdy ma tu miru nastavenou jinak, Mne to vadi, ale jestli to nevadi vetsine, zkousnu to a podridim se. Ale v poradku to podle mne neni. Vic k tomu asi nereknu. Od kseftare tohoto typu jsem nic nekoupil a ani koupit neplanuju, nejak bych si to potom na zapesti neuzil Ale nic ve zlym... kazdej at si dela co chce.
cali Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Kilunrdon celkovu uroven nasej predajnej sekcie v mojich ociach rozhodne neznizuje, povedal by som ze skor naopak a pokial viem, par clenov uz od neho k spokojnosti nakupilo viz http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64460-kilundron/&do=findComment&comment=1773443 ... takze kde je problem? Ze neprispieva do inych sekcii mi vobec nevadi. Keby som mohol ja osobne svoj/zlo-volne rozdavat ovocie, nebol by Kilunrdon ani v prvej stovke.
decebal Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Kilunrdon celkovu uroven nasej predajnej sekcie v mojich ociach rozhodne neznizuje, povedal by som ze skor naopak a pokial viem, par clenov uz od neho k spokojnosti nakupilo viz http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64460-kilundron/&do=findComment&comment=1773443 ... takze kde je problem? Ze neprispieva do inych sekcii mi vobec nevadi. Keby som mohol ja osobne svoj/zlo-volne rozdavat ovocie, nebol by Kilunrdon ani v prvej stovke.Na co ale potom je to pravidlo padesáti příspěvků? Proč ho nezrušit?
Doporučené příspěvky