villain83 Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 Uvidím keď to do pár hodín neprejde tak nejako zoženiem ten konský balzam. Píšu že poskytne úľavu a je to Swiss. To musí zabrať. dmocTo budou imho plotynky, vetsi peklo jsem nezazil. Preju ti, aby to bylo neco min dramatickyho, pac pokud je muj tip spravnej, mas se v nasledujicich dnech/ tydnech skutecne na co tesit:-(
Effe Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 Já mám dobrou zkušenost s tímhle Cannaderm Thermolka
tano Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 (upraveno) Zkus toto: http://zdravi.hyperinzerce.cz/kosmeticke-pripravky/inzerat/11588757-hrejiva-mast-finalgon-z-ruska-nabidka/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. září 2016 uživatelem tano
Návštěvník YPO Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 Ty vole tady je doktoru jak nasrano Ivane to je stari.... ted uz budes jenom lezak..... zastrel se
ivan_989 Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 To budou imho plotynky, vetsi peklo jsem nezazil. Preju ti, aby to bylo neco min dramatickyho, pac pokud je muj tip spravnej, mas se v nasledujicich dnech/ tydnech skutecne na co tesit:-( dufam ze plotinky ne, som fyzicky citil jak sa mi zovreli svaly na krizoch, verim ze to je len nejaky zapalovy krc z prechladnutia (to neviem vlastne ci vobec existuje, hm) alebo co. Ty vole tady je doktoru jak nasrano Ivane to je stari.... ted uz budes jenom lezak..... zastrel se Vek je len cislo. A momentalne som sedak, ne lezak. Som si dal zavazok ze zajtra budem OK, tak ma neplas. Ten Flector zevraj robi zazraky. Aha. Teda, dufam ze som si to spravne naordinoval... Liek má analgetické (znižuje pocit bolesti), antipyretické (znižuje horúčku), antireumatické (pôsobí proti reume), antiflogistické (pôsobí proti zápalu) vlastnosti a krátkodobo inhibuje doštičkové funkcie (pôsobí proti zrážaniu krvi).Liek je určený na krátkodobú symptomatickú liečbu akútnych stavov:kĺbového reumatizmu, mikrokryštalická artritída, osteoartróza, bolesti chrbta a chrbticeradikulitída, poúrazová bolesť, zápal a opuch, napr. pri vyvrtnutí kĺbov, pooperačná bolesť, zápal a opuch, napr. po chirurgických zákrokoch v stomatológii, alebo ortopédiibolestivé a/alebo zápalové stavy v gynekológii, napr. menštruačné bolesti, zápal vaječníkovzáchvaty, migrény, bolestivé syndrómy chrbtice, ako adjuvans pri závažných bolestivých zápalových infekciách ucha, nosa alebo hrdla.No a teraz sa idem postavit a skusim si lahnut.
Klotzman Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 Bohužel, Ypův příspěvek je tak ještě nejreálnější. Běž k doktorovi.
busdriver Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 Tano co má jako obsahovat ta ruská mast za 450,- , Putinovy slzy ? Výtažek z krve sibiřských medvědů co pošli na radiaci? Za mě a spoustu známejch teda radši osvědčená thajská Namman Muay. Ale je jasný, že nějakej akutní problém typu skříplej nerv to neřeší.
tano Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 Tano co má jako obsahovat ta ruská mast za 450,- , Putinovy slzy ? Výtažek z krve sibiřských medvědů co pošli na radiaci? Za mě a spoustu známejch teda radši osvědčená thajská Namman Muay. Ale je jasný, že nějakej akutní problém typu skříplej nerv to neřeší.Hele ja se kdys setkal s malinko jinou, jen od lidi vim, ze to ma zabirat. Nejak se to rozetre a ma to pomoci. Udajne maly kousek. Videl jsem na ni reklamu na mantinelech u ruskeho hokeje.
Liqid Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 Jen ti to místo po aplikaci víc prokrví. Je v tom nonivamidum a nicoboxilum, takže žádnej zázrak, funguje to stejně jako capsaicin z papriček. Osobně bych tedy preferoval náplast před mastí. Možná sis jen něco skřípnul, u ortopeda bych se raději stavil, jeden nikdy neví.
tano Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 Jen ti to místo po aplikaci víc prokrví. Je v tom nonivamidum a nicoboxilum, takže žádnej zázrak, funguje to stejně jako capsaicin z papriček. Osobně bych tedy preferoval náplast před mastí. Možná sis jen něco skřípnul, u ortopeda bych se raději stavil, jeden nikdy neví.Jj http://ona.idnes.cz/odpovedi.aspx?t=BBA2
ivan_989 Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 Možná sis jen něco skřípnul, u ortopeda bych se raději stavil, jeden nikdy neví.dockam do rana a uvidim. Vo vseobecnosti k lekarom chodim dost nerad pretoze mi takmer nikdy nepomozu a nakoniec to riesim sam. Teda, aby som nekrivdil, parkrat mi paradne vycistili usi, az som pocul travu rast. A raz som si zle vybral kliesta, tak mi vyrezali tie zvysky co tam ostali, to bolo tiez fajn. Ale co si spominam, tak pri zlozitejsich veciach to bol vacsinou fail. Posledna cerstva skusenost: Lekar: ...tu mate flasticky a este mi doneste vzorky take a take (nebudem pisat ake, znalci vedia)Ja: dobreLekar o par dni: no nasli vam bacil jedna, bacil dva a bacil tri. To je blbe, lebo antibiotika su len na bacil1, vlastne su take co obcas zaberu aj na bacil2, ale tie by vas uplne dojebali. Chcete aj tie? No a ten bacil3, hm, to je blbe.Ja: radsej nie, tak zlikvidujme aspon bacil1Lekar: dobre, tu mate flasticky a o dva mesiace doneste zase vzorky a uvidimeJa doma: blablabla, je to na prdZena: kupis si volnopredajne HENTOTO a TAMTOTO a budes to jestJa: Dobre (2 mesiace hlcem HENTOTO a TAMTOTO, potom zas odnesem vzorky)Lekar: mame tu vysledky. Vy tam nemate ani bacil1, ani bacil2 ani bacil3. Ani jedna vasa vzorka to uz nema. To jak je mozne?!Ja: no bral som HENTOTO a TAMTOTOLekar: zaujimave Cista pravda.
ewolucionar Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 dockam do rana a uvidim. Vo vseobecnosti k lekarom chodim dost nerad pretoze mi takmer nikdy nepomozu a nakoniec to riesim sam. Teda, aby som nekrivdil, parkrat mi paradne vycistili usi, az som pocul travu rast. A raz som si zle vybral kliesta, tak mi vyrezali tie zvysky co tam ostali, to bolo tiez fajn. Ale co si spominam, tak pri zlozitejsich veciach to bol vacsinou fail. Posledna cerstva skusenost:Lekar: ...tu mate flasticky a este mi doneste vzorky take a take (nebudem pisat ake, znalci vedia)Ja: dobreLekar o par dni: no nasli vam bacil jedna, bacil dva a bacil tri. To je blbe, lebo antibiotika su len na bacil1, vlastne su take co obcas zaberu aj na bacil2, ale tie by vas uplne dojebali. Chcete aj tie? No a ten bacil3, hm, to je blbe.Ja: radsej nie, tak zlikvidujme aspon bacil1Lekar: dobre, tu mate flasticky a o dva mesiace doneste zase vzorky a uvidimeJa doma: blablabla, je to na prdZena: kupis si volnopredajne HENTOTO a TAMTOTO a budes to jestJa: Dobre (2 mesiace hlcem HENTOTO a TAMTOTO, potom zas odnesem vzorky)Lekar: mame tu vysledky. Vy tam nemate ani bacil1, ani bacil2 ani bacil3. Ani jedna vasa vzorka to uz nema. To jak je mozne?!Ja: no bral som HENTOTO a TAMTOTOLekar: zaujimaveCista pravda.naštuduj si niečo o AURICUM... keby niečo tak sz
kuncák7 Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 Ivane, kazdopadne, pokud to do zitra nepolevi, radsi si k tomu lekari zajdi, za problemy to nestoji.
Liqid Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 naštuduj si niečo o AURICUM... keby niečo tak sz A ještě mu doporuč pravidelné pití bělidla a nošení alobalové čepice, jo a bacha na čáry za letadlama! 1
VS Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 (upraveno) Když jsem kdysi jel na zájezd do Sovětského svazu, tak jedna z mnoha věcí, co po mně chtěli, abych přivezl, byla mast s hadím jedem. Oni ji tam skutečně měli, stála asi rubl za tubu velikosti kanagomu a jmenovala se Viprosal (psáno azbukou). Bylo to na revma, bolesti páteře a kloubů. A kupodivu fungovala. A jak říká strejda Google, existuje pořád a prodává se, akorát ta cena už není 1 rubl.http://bylinka.cz/shop/viprosal-krem-s-hadim-jedem.htmlJinak je velmi prospěšné vyválet se v kopřivách. Upraveno 27. září 2016 uživatelem VS
sibirnaya Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 ivane, to je bozi trest za to, ze nejezdis na rolex srazy. jinak, ja myslel, ze ses sam doktor?
ivan_989 Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 ivane, to je bozi trest za to, ze nejezdis na rolex srazy. jinak, ja myslel, ze ses sam doktor?Nene, ja sa semtam sice liecim ked treba (ako teraz napriklad) ale doktor som veru neni. Ani mediciny, ani filozofie. Dokonca ani zverolekar som neni. Si mohol skor povedat ze na rolex zrazy je zoslane nejake voodoo alebo co ze ked niekto nepride tak dostane po frnaku. Alebo po krizoch. 1
spineshank Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 Ivane,určitě zajdi k doktorovi, pokud mužu doporučít tak zatím suchý teplo na to kde to máš skripnute.
ewolucionar Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 A ještě mu doporuč pravidelné pití bělidla a nošení alobalové čepice, jo a bacha na čáry za letadlama! keď nevieš o com píšem nekomentuj ma.
ivan_989 Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 Dakujem, som vsetkym vdacny za kazdu radu. S krizami naozaj nemam (zatial) skusenosti. No a je uz na mne ci pojdem lekarovi alebo do seba nalejem riedidlo ci co, nejak sa uz rozhodnem Inak nieco asi zabralo, lebo uz dokazem pomaly chodit. Hlavne nespravit nejaky predklon alebo nieco zdvihnut zo zeme. Este som sa docital ze teply kupel s magneziovou solou by mohol pomoct, ale to sa mi nejako nezda. Ked pojdem lekarovi, co moze spravit? Pichne mi nejaku injekciu aby rozpustil tie svalove krce, predpise mi Flector (ten som aj tak nasiel doma, v podobnej situacii to raz pouzila zena) zrengenuje ma aby zistil ze s kostami je vsetko ok a povie aby som sa natieral voltarenom. Ale mozno mi nejako pomoze, ked budem rano total bloknuty, tak asi nic lepsie ako ist lekarovi nevymyslim. 1
Doporučené příspěvky