Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nastvalo me, zem sem tedka kvuli Karlosoj sezral 0,6kg tlacenky.

Tak si můžeš dát hnedle po ránu na pár minutek mostík a nemusíš se bát, že ti praskne nějaká cévka. Hurá do toho :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník tolja
Odesláno

Moje pritelkyne ma taky v oblibe podobne kraviny...

a to tě štve?

vždyt jí to docela sluší

Odesláno

Už jen od pohledu na ty fotky mně bolej záda :-). Na ně je hezkej pohled, kdybych to dělal já, tak je to privátní pláž.

Odesláno

Už jen od pohledu na ty fotky mně bolej záda :-). Na ně je hezkej pohled, kdybych to dělal já, tak je to privátní pláž.

Jsem si to tak představil a hele tu první bys okopíroval dobře, hlavně vlasy bys měl taky až na zemi :D

Odesláno

Před více než měsícem jsem si já vůl koupil nové auto.

Skoro měsíc jsem telefonoval do Prahy, do Holandska a do Německa kvůli nefunkčnosti vzdálených služeb které byly součástí příplatkové výbavy a kvůli kterým jsem právě toto auto kupoval.

Po měsíci hádek a bojů kdy mi bylo řečeno, že motor funguje tak o co mi jde jsem šťasten, že si auto nemyslí že právě parkuje na náhorním karabachu či na přistávací ploše na Antarktidě což si skutečně myslelo.

Před asi 10 dny jsem začal řešit zimní kola. Jelikož mi od importéra přišlo asi 10 mailů s nabídkou zimních kompletů, nepovažoval jsem to za problém. Když jsem tedy skutečně navštívil dealera v Ostravě a projevil přání nakoupit, dozvěděl jsem se, že nabízená kola nejsou a nikdo neví kdy budou s tím, že nejdříve před vánoci jelikož má výrobce problém. Rozhodl jsem se tedy koupit no name. Bohužel jsem zjistil, že výrobce si vymyslel specifikaci ve které no name kola prostě nikdo nevyrábí. I započal maraton obvolávání všech dealerů v CZ i v PL. 

Po boji se zdálo, že je problém vyřešen. Brněnský dealer mi sdělil, že v Německu je poslední komplet kol, sice jiných, větších a méně vhodných a mnohem dražších, ale alespoň je. Neváhal jsem, jel jsem 200km do Brna s tím že složím zálohu a kola budou do minulého pátku k dispozici. Zálohu jsem složil. V pátek nic, včera nic. Dnes volám opět do Brna a dozvídám se, že kola nejsou, nikdo neví kde jsou, či kdy budou. Příští týden musím jet přes Alpy do I a mám nasazeny letní 275/30 r19 a zadní náhon.

Odesláno (upraveno)

Moc děkuju, ale obávám se, že pokud pan Wolf není AD tak to nemá řešení. U 3 pneuservisů jsem už přes známé poptával a nic.

Navíc mám v Brně složenou nemalou zálohu o kterou bych fakt nerad přišel a 2 sady zimních kol asi neuživím. Přesto moc děkuji za vstřícnost.

Upraveno uživatelem MaxT
Odesláno (upraveno)

No jelikož furt ještě doufám ve vyřešení této zapeklité situace, značku si raději nechám pro sebe jelikož ví bůh kdo je tu zaregistrován.

Z mého prvního příspěvku na toto téma mi ale příjde, že se může jednat pouze o 2 značky budeme li brát v potaz běžnou produkci a ani jedné z nich by to ke cti rozhodně nesloužilo. Ostatně to vůbec žádné značce.

Edit: tak že má i Jaguar zadní náhon jsem nevěděl :-)

Edit2: mám nové info. Ta údajně poslední 4 kola v Německu prý nakonec v termínu dorazila, ale prý všechna 4 na jednu stranu. PRÝ. Byla li pravdivá informace o posledních 4 kusech, zdá se že mám velký problém. Mám prý čekat na další info. Jak dlouho nikdo neví.

Edit3: no a vezmeme li v potaz že BMW žádný nový model nemá tak vítězem je .....  :furious:

Upraveno uživatelem MaxT
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...