Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Rozhodl jsem se, že půjdu do krámu a pokud najdu televizi s 200Hz pod 10k (1m úhlopříčka) vezmu jí. Našel jsem a vzhledem k tomu, jak moc se mě snažil prodavač přemluvit na jakoukoliv jinou televizi, byl jsem si jistej že je bez marže (protože čim menší marže, tim menší peníze pro prodavače), dokonce nebyla ani vystavena (což chápu, když je bez marže). Potud v pohodě. Koupeno, odvezeno, doma rozbaluju a zjistím, že je na ní nalepený energetický štítek spolu s nějakými reklamními sračkami. Takže je celkem možný, že jim tam celej rok svítila vystavená na regálu (a jakože svítila protože jinak by tam energ. štítek nebyl), tak doufám že brzo odejde. A že by na to ti zmr*i upozornili, to ne.

Hlavně že je zajímají marže, ten systém kterej mají nastavený je až jedovatě infantilní.

ty koupíš potencionální sračku jen proto že si myslíš že je bez marže? Zajímavý.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nene, polepené jsou všechny, energerický št?tek i pásek s reklamou. V posledních letech 2 nákupy,   vždy panenská rozbalovačka a telka polepená jak reklamní sloup.

Přesně tak, naše telka byla taky polepená, v tom bych chybu nehledal. :-)

To si jako neumíš udělat radost při koupi a být spokojenej?

Nejsem žádnej sluníčkář ale jakej je problém nedělat z příjemné

věci negativní nesmysl a blbou náladu?

Mě poslední dobou připadá, že je spoustu lidí radši, když mají blbou náladu a všechno je sere, než aby si užívali život. Asi je to moderní. 

Odkaz ke komentáři

u nás se tomu říkalo Pribináček, bylo to v papírovém kelímku s papírovým, jen tak zamáčknutým víčkem. Kde to mělo značenou trvanlivost už nevím. Jogurty tady byly v plastu, víčko taky plastové, taky jen tak volně a na něm byl vylisovaný den v týdnu. Ono to asi i kvůli tomu že to nebylo pořádně uzavřené, nemělo dlouhou trvanlivost, stejně jako mlíko ve skle zavřené jen kouskem hliníkové folie. Dnes by takové uzávěry asi neprošly.

Já pamatuju Pribináčka jako tohle,ale možná se pletu. Jinak mě štve kvalita chleba,některej je uvnitř jako bláto,když není tak jsou v něm zase díry při krájení. Brzy chytá plíseń. Na vojně jsme žrali tři dny starý chleba a jak byl dobrý.Už nevím kde a jaký kupovat tady na Chomutovsku.

post-8590-0-02158400-1479024917_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Je třeba vychovávat zmrdy, co prodávají s marží. Hovada zlodějský, chtějí se zbavit vysvícené televize z předváděčky tak, že ji uklidí do skladu a vnucují zákazníkovi cokoliv jiného. A úplně největší svině jsou v těch obchodech, co na vystavené kusy lepí různé samolepky a pak to ani nesundají a myslí si, že jim to jako kavárenský pitomci sežereme. Kde to žijeme, tohle by se ve Výběru před 30 lety nemohlo stát...

Odkaz ke komentáři

Já pamatuju Pribináčka jako tohle,ale možná se pletu. Jinak mě štve kvalita chleba,některej je uvnitř jako bláto,když není tak jsou v něm zase díry při krájení. Brzy chytá plíseń. Na vojně jsme žrali tři dny starý chleba a jak byl dobrý.Už nevím kde a jaký kupovat tady na Chomutovsku.

Ja bych rekl, ze rec byla o tomto:

post-8128-0-02843600-1479025402.jpeg

Odkaz ke komentáři

Vira v kvalitu potravin za komunismu nechapu. Slozeni napsany nikde nebylo, mohli si tam davat co kdo chtel a nebo jakej byl plan. Ze vsichni kradli, tak se vojebavalo co se dalo. 

Tak ja chlapy nevim. Ted kdyz clovek chce, tak nema problem sehnat kvalitny potraviny. Obcas to holt neco stoji.

To není víra. Dělalo se podle nějakých norem a dalo se to i žrát. Co produkují teď je hnus,bohužel.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Ja bych rekl, ze rec byla o tomto:

já si myslím, že tohle je už nějakej facelift, tohle mělo papírový víčko, ale je to už tolik let, že si to nepamatuju přesně

asi se budu muset podívat na "ať žijí duchové"

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Je třeba vychovávat zmrdy, co prodávají s marží. Hovada zlodějský, chtějí se zbavit vysvícené televize z předváděčky tak, že ji uklidí do skladu a vnucují zákazníkovi cokoliv jiného. A úplně největší svině jsou v těch obchodech, co na vystavené kusy lepí různé samolepky a pak to ani nesundají a myslí si, že jim to jako kavárenský pitomci sežereme. Kde to žijeme, tohle by se ve Výběru před 30 lety nemohlo stát...

co to byl "Výběr"?

Odkaz ke komentáři

Vira v kvalitu potravin za komunismu nechapu. Slozeni napsany nikde nebylo, mohli si tam davat co kdo chtel a nebo jakej byl plan. Ze vsichni kradli, tak se vojebavalo co se dalo.

Tak ja chlapy nevim. Ted kdyz clovek chce, tak nema problem sehnat kvalitny potraviny. Obcas to holt neco stoji.

Za komara si pamatuju, ze jsem si koupil sunku nebo mekej salam a kdyz jsem ji nezbastil do 2 dnu, tak se zacala kazit. Dneska to za mesic vyndas z lednice a nic tomu neni. To samy mleko a dalsi potraviny. Dneska to jsou samy ecka, stabilizatory, barviva. 1000x radsi budu nakupovat kazdy den nez zrat tyhle chemikalie. A at mi nikdo netvrdi ze pred x lety to nebylo jinak. Dneska je bohuzel doba, kdy velky firmy premysli jen nad tim, jak co nejvice profitovat a kvalitni produkt je uplne vedlejsi. Hlavne usetrit a mit na konci roku krasne tabulky.

Edit: tim neobhajuju komunisty.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem matous
Odkaz ke komentáři

Proboha, co to tady vsichni melete o tom, ze driv to bylo lepsi???

Naopak, dnes je ta doba, kdy je konecne vyber. Zaplatpanbuh!

Ano, muzete mit sracky, ale take muzete mit cerstve a poctive potraviny od malovyrobcu.

Maso, mlecne vyrobky, pecivo, zelenina, ovoce.

Prestat nadavat, zvednout prdele, rozhlednout se okolo sebe.

Babise je dost, ale rozhodne neni vsude....

Odkaz ke komentáři

Proboha, co to tady vsichni melete o tom, ze driv to bylo lepsi???

Naopak, dnes je ta doba, kdy je konecne vyber. Zaplatpanbuh!

Ano, muzete mit sracky, ale take muzete mit cerstve a poctive potraviny od malovyrobcu.

Maso, mlecne vyrobky, pecivo, zelenina, ovoce.

Prestat nadavat, zvednout prdele, rozhlednout se okolo sebe.

Babise je dost, ale rozhodne neni vsude....

Muzes nejake jmenovat? Ono jich moc nezbylo. (Krom tech co se tak tvari ).

Odkaz ke komentáři

Sakra to je zase debata... Výběr za komárů? :-)))))

Jaky vyber? Bavime se o kvalite potravin.

Vyber stal za ho..o, ale alespon ty potraviny byly kvalitnejsi.

Upraveno uživatelem matous
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...