Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ucpal se odpad v baráku, jdu najít instalatérské pero, zástěru, plynovou masku a jde se na věc. O dovolené mě nic lepšího si najít pro zábavu ani nenapadá....

Odesláno (upraveno)
  V 28. 12. 2016 v 12:06, African napsal:

Ucpal se odpad v baráku, jdu najít instalatérské pero, zástěru, plynovou masku a jde se na věc. O dovolené mě nic lepšího si najít pro zábavu ani nenapadá....

:lol2: :lol2: :lol2: ..............Tě vidím................

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Afri, drzim palce. Peknej humac

Odesláno (upraveno)

Tak si nejak predstavuji Decebala ve volnem case..... ma to Jako konicka. africana asi ne!

Upraveno uživatelem Hasič
Odesláno
  V 28. 12. 2016 v 14:12, African napsal:

Super to je, už jsem hodil kachnu....Ale začíná to protékat, good :-)

Ty woe! Musis to dat, pokud to nedas budes nosit za trest Damasko na tahu a ty nikdy nesundas :clap:

Odesláno (upraveno)

Soustrast, Afri. Já na starým baráku v rámci boje s odpadem koupil krátký pero, střední pero, dlouhý pero, chemickýho krtka a biologickýho krtka... příběh na čtrnáct dní... a nakonec jsem spolknul kutilskou hrdost a zavolal profíka s perem na motor a bylo to za pět minut. Na novým baráku jsem díky týhle ponižující příhodě nechal udělat na třech místech čisticí mezikusy a potrubí je všude lomený max na cca 45 stupňů, takže se svou sadou pružin zvládnu cokoli :)

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Pěkný kluci, jsem rád že v tom nejsem sám :-) Jinak do slova na hovno, je to ucpané pod silnicí a tam už to ze svoji technikou nedám. Ráno v osm přijede specializovaná firma - vaše hovna, naše radost :-) A já si jdu nalít pořádnou botu slivovice, cítím se nějak blivno....

Odesláno

Afri nafot nam to auto vysavac :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...