Frostie Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Já je neobjednal. Odesílatel to prostě rovnou poslal znovu poštou, tentokrát vč. trackingu. no a NL Post má v ČR jako partnera tyhle dementy. Teď to už z nich prostě musím nějak dostat.Aha, tak to jsem netušil. Tak snad se ti to brzy podaří!
utrejch Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Chlapi, ty formule se vam zdaly lepsi a zabavnejsi, protoze jste byli mladsi a veselejsi a stastnejsi a vubec. Schvalne si zkuste pustit nahodny zavod z 70', 80' let ... ;-)
minimus80 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 v praci dalsi na houby den ...vecer kuknem do mailu a ponuka na pracu x nasobok platu, akurat ze 1000km daleko ...zas.ne zavazky ...ze take nieco neprislo ked som bol free :-/
African Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Chlapi, ty formule se vam zdaly lepsi a zabavnejsi, protoze jste byli mladsi a veselejsi a stastnejsi a vubec. Schvalne si zkuste pustit nahodny zavod z 70', 80' let ... ;-)Opravdu byla F1 stejně nudná jako dnes v sedmdesátých letech? To se mi snad ani nechce věřit, schválně nějaký ten závod zkouknu.
Návštěvník LukeD Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Chlapi, ty formule se vam zdaly lepsi a zabavnejsi, protoze jste byli mladsi a veselejsi a stastnejsi a vubec. Schvalne si zkuste pustit nahodny zavod z 70', 80' let ... ;-) Ne a nebudu s tebou souhlasit. Tedy to, že jsem byl mladší, veselejší, šťastnější a tak vůbec pochopitelně nerozporuju - to bych byl za blba. Nejde o jednotlivé závody, i když i ty mi tehdy fakt přišly zábavnější a dramatičtější. Jde spíš o celkový vývoj ročníku, kdy v posledních letech až na výjimky dominuje jedna jediná stáj a jediné drama, které se tam povětšinou odehrává, je souboj jejích jezdců, pokud mají plus mínus stejně bodů. Takže je tam potenciál, že si budou dělat naschvály, kašlat na týmovou režii apod. Jinak je to furt ten a ten už po x-té vyhrál pole position, ten a ten vyhrál x-tý závod za sebou, ta a ta stáj vede o parník před ostatními. Prostě nuda, nuda, šeď.
Skarohlid Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Nějaká fetka potřebovala moje rádio z auta. Mám vylomený zámek, rádio byl neznačkový šrot za 200 max...... Sekat ruce a další části zmetkům..... Fakt se hněvám
roura74 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Pozvánka na pracovní pohovor 24h předem. To personalisté nepředpokládájí že by zájemce o zaměstnáni chodil třeba do prace? Nemůžu říct šéfovi, zítra nepřijdu něco mam.Jj. Docela běžná věc. Stalo se mi to samé minulý týden a zarážející bylo, že to byl headhunting. Nechápu.
mondeo2 Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 serte na všecho...............nějaký přiblblý formule..............sem se asiopil..............všem psum co od nás odešli přeji krásný nebe a jejich páníčkům - bude jim líp,
ivan_989 Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Presne jak som si myslel. Nasnezi, otepli sa, roztopi sa a nakoniec zamrzne. Pre istotu az do jari
Gustaf Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 serte na všecho...............nějaký přiblblý formule..............sem se asiopil..............všem psum co od nás odešli přeji krásný nebe a jejich páníčkům - bude jim líp,tys chlastal a neotevrel si hospodu?
kuncák7 Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Presne jak som si myslel. Nasnezi, otepli sa, roztopi sa a nakoniec zamrzne. Pre istotu az do jari U nas nasnezilo, nerozpustilo se- jen trochu ujezdilo a zase pada '-).
mondeo2 Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 tys chlastal a neotevrel si hospodu?to už bych asi nedal, ani teď mi není dvakrát nejlíp.............
ivan_989 Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 U nas nasnezilo, nerozpustilo se- jen trochu ujezdilo a zase pada '-).Zabudol som ze to moze byt horsie. Aj tu zacalo padat. Ten lad sa ide zamaskovat aby nebolo jasne kde sa smyka a kde nie. Naradsej by som vysiel z domu az na jar ked sa to vsetko roztopi
Návštěvník LukeD Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Nebuď baba, Ivane. To akorát ženské fňukají, že je jim zima, jak by chtěli vedro a opalovat se, že by zimní období nejraději zrušily a podobné žvásty...
ivan_989 Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Nebuď baba, Ivane. To akorát ženské fňukají, že je jim zima, jak by chtěli vedro a opalovat se, že by zimní období nejraději zrušily a podobné žvásty...Mne neni zima. Nech je kludne minus velastupnov. Ale nech sa nesmyka. Mam troska problemy so stabilitou pri chodzi a ked je k tomu navyse lad a v kopci na ceste domov tak to mi fakt na nalade nepridava.
kuncák7 Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Mne neni zima. Nech je kludne minus velastupnov. Ale nech sa nesmyka. Mam troska problemy so stabilitou pri chodzi a ked je k tomu navyse lad a v kopci na ceste domov tak to mi fakt na nalade nepridava.Jako bys to privolal, ted jsem byl se psama a samozrejme jsem si ustlal. Vse vporadku, ale strach jsem pri zvedani mel, byla to slupka ( na ruce sve paradni hodinky a v kapse mobil- vse prezilo ). A stale pada.
Qvido Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Taky mi loni kuny posvačily hadičky. Servis za pár tisíc, vystříkáno antikuním sprejem. Ještě jsem si z trámků a drátěné síťky vyrobil takové síto, které strkám pod motor auta, když parkuju u lesa na chatě. Prý to kuny nemají rády říkal kolega. Zatím to funguje. Akorát jsem to při výjezdu jednou zapomněl vyndat nestrašte s kunama, parkuju poslední dobou víkendy u lesa jako prevence ten sprej a pod auto blikačka, to prý ty mrchy nemají rády, zatím bez následků...., sousedovi od vedle ale málem už jednou sežraly skoro celé auto
Qvido Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Nějaká fetka potřebovala moje rádio z auta. Mám vylomený zámek, rádio byl neznačkový šrot za 200 max...... Sekat ruce a další části zmetkům..... Fakt se hněvámKamarádovi takhle ukradli rádio ze staré dodávky které snad ani nefungovalo nic nikam nehlásil ale ty blbce chytli při jiném lupu a oni přiznali i tohle auto. Chudák půl dne na bengárně podával vysvětlení a i když zdůraznoval že zádnou škodu neutrpěl tak po čase musel do Prahy jako poškozený k soudu takže celej den v prdeli.
ivan_989 Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 ted jsem byl se psama a samozrejme jsem si ustlal. Vse vporadku, ale strach jsem pri zvedani mel, byla to slupka ( na ruce sve paradni hodinky a v kapse mobil- vse prezilo ). A stale pada.sak to tiez chodim so psom (racej bez hodiniek a mobilu), dnes rano sa v ladovej kolaji smykol on, teda ona . Normalne padla na prdel. Aj som sa musel smiat Tuto uz poprcha aby to mohlo do rana cele namrznut
Berbatow Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Včera jsem byl na pohřbu super kamarádky. 53 let,skvělý člověk. Kurwa, ten nahoře to dělá nějak špatně. Kamarádili jsme více než 30 let. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky