Návštěvník ?po Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 YPO chce říct, že bys mohl dopadnout klidně jako on. To bych ti fakt nepřál zatím jsem na tom dobře, když mám mluvčího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Štefka Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Nevysvětluju, jsou placený v úkole nebo procentem z obratu, kancelářský samozřejmě měsíční plat. Když neudělám určitý obrat tak jdu do minusu. Takže minulej měsíc mě stál asi 2,5 mega. To by byly hodinky ach jo. No jasně, mně dneska řekli, že jako když se vydělalo míň, tak to procento co maj z obratu by mělo bejt vyšší... že to jako není jejich vina... co na to chceš říct ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 No jasně, mně dneska řekli, že jako když se vydělalo míň, tak to procento co maj z obratu by mělo bejt vyšší... že to jako není jejich vina... co na to chceš říct ? Treba ho v opacnym pripade budou chtit snizit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 (upraveno) Máme samý loajální, pracovitý a uvědomělý zaměstnance, takže chápou, že je třeba máknout a příští měsíc to doženem. Takový názory, že to není jejich vina, alespoň v obchodním oddělení, to bych se asi fakt smíchy neudržel. A jak to Jakube vysvětluješ ty, ať se taky chvíli bavíme na tvůj účet. Upraveno 1. srpna 2011 uživatelem Dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Štve mě, jak dopadla Petrova bouda . I když se to dalo očekávat, že se něco takového nakonec stane. Jestlipak byla pojištěná...? Vypadá to že nebyla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Předpokládám že byla... V Jeseníkách lehla popelem Alfrédova chata, zajímavé že ještě během sezóny dostali všichni zaměstnanci na víkend volno a nejednou hoří... A jen tak mimochodem měl majitel vystudovanou VŠ chemicko technologickou, příčina požáru nezjištěna... nebola poistena, poistovne su neprijemny element ktory ma sklony sa vo veciach prilis vrtat a cele to komplikovat /najimat si detektivov a davat zistenia policii/, a ak nie tak je to potom moc drahe. Takze zmizla bouda - zmizol problem v podobe pamiatkarov. Nikto nebol zraneny, nikomu netreba zaplatit odskodne, nic sa nemusi vysetrovat, aspon nie nejako do hlbky.. tak to chodi v nasich guberniach. hodnotu ma ten pozemok - ta buda tam bola vlastne na obtiaz Pri stavbe novej nehnutelnosti je investor vo vyrazne lepsej pozicii. Ak je talentovany, tak ho v mediach este oslavuju ako prispel k rozvoju turizmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 No jasně, mně dneska řekli, že jako když se vydělalo míň, tak to procento co maj z obratu by mělo bejt vyšší... že to jako není jejich vina... co na to chceš říct ? no ja mam taký nápad, že možno keby si ich oslovil "makoši", že by to celej veci pomohlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Ze jsem vcera nad ranem cestou z control roomu dalekohledu sebou podruhy praskl na ledu a bouchl se na stejny misto do lokte. U toho jsem si odrel koleno a udelal diru na kalhotech . Ale pokud otok na lokti nesplaskne, tak asi skocim do first aid domecku, je tu pekna paramedicka (latinskoamericky typ, tmavy vlasy ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Ze jsem vcera nad ranem cestou z control roomu dalekohledu sebou podruhy praskl na ledu Na ledu ? Kde se proboha nacházíš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Skalis je v Chile. Musíš číst pozorněji i jiná vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Aha, krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 ... je tu pekna paramedicka (latinskoamericky typ, tmavy vlasy ). Vezmeme-li v úvahu, že partnerský Archimede máš tady u nás doma, tak bude možná celkem sranda sledovat Tvůj apetit na různý jiný značky v dalších dnech Ale neboj! Budeme držet basu a nic nepovíme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Boss_ Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 2k + vylet na odtahove parkoviste za stání "v křižovatce" ... mafiáni si vydělali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Vezmeme-li v úvahu, že partnerský Archimede máš tady u nás doma, tak bude možná celkem sranda sledovat Tvůj apetit na různý jiný značky v dalších dnech Ale neboj! Budeme držet basu a nic nepovíme! Partnersky Archimede sice nemaji registraci na chronomagu, ale forum ctou . A to je dobre, casem z ni bude kovana chronomagorka! Jsem zvedavej, kdy dostane zalusk na dalsi hodinky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2011 Partnersky Archimede sice nemaji registraci na chronomagu, ale forum ctou . .... To je dobře. že to konečně víme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2011 2k + vylet na odtahove parkoviste za stání "v křižovatce" ... mafiáni si vydělali ...heh, nepříjemné... TADY radí jak na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2011 první den v práci po 4 měsících a hned vloupačka ... hezké přivítání. Pěkná čekačka na PČR, ale aspoň byli, tentokráte, v pohodě. A uznali, že jsme tam byli fakt rychle a ještě si, zmetci, dělali p...l, že jsme měli štěstí, že nás neměřili dopraváci. Majitel objektu trošku nasranej, ale vychladl. Nemáme v zadku vrtuli a trošku si za to může sám.....šetřit na zabezpečovačce se moc nevyplácí, kór, kdy má hlídanej objekt skoro mimo civilizaci.Nárok chytit je jsme neměli, byli fakt rychlí a věděli, co dělají. A bylo to fakt daleko. Stejně mne to ale vždycky nasere.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2011 Naštvalo mě odesílání místních SZ, kdy jsem už po několikáté po kliknutí na ,,odeslat" skočil na stránku nějakého golfu, či co... Po návratu na psaní je text pryč. Co to proboha je? Děje se mi to tu už delší dobu. Pokud se to tu už řešilo, pak se omlouvám, uniklo mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2011 Naštvalo mě odesílání místních SZ, kdy jsem už po několikáté po kliknutí na ,,odeslat" skočil na stránku nějakého golfu, či co... Po návratu na psaní je text pryč. Co to proboha je? Děje se mi to tu už delší dobu. Pokud se to tu už řešilo, pak se omlouvám, uniklo mi to. hmm, chyba bude jinde, já Ti poslal SZ bez problémů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2011 hmm, chyba bude jinde, já Ti poslal SZ bez problémů.. Mně se to nestává pokaždé, ale jako na potvoru vždy, když napíšu obsáhlejíší text. Mě to tu nemá rádo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky