Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mne osobne sú nesympatické nápoje, ktoré sú konzervované benzoatom sodným /E211/. Ako chápem, že sa nejaké konzervanty v potravinách používajú, ale vo vode na pitie???

Napr. len niekoľko málo ochutených minerálok nie je konzervovaných benzoatom sodným.

V Kofole je tiež

Odesláno

Kupujte si Pepsi, tam je cukr :-)

Z pepsi mě svědí zuby, já piju RC Colu, chuťově je z nich podle mě nejlepší. Jinak Ty se tady propaguješ jako hipster, tak bys měl pít club maté, případně aspoň bio colu ne ?:D 

Odesláno (upraveno)

Cegy, proc tam jsou dva chabri a nemaji ani fousiska?

Zadnej flame.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Cegy, proc tam jsou dva chabri a nemaji ani fousiska?

Zadnej flame.

Čeče už nevím, byl jsem kdysi na nějakym produktovým školení. Kuci jsou asi vegani.

Odesláno

Diky

Odesláno

jo já piju colu většinou druhej den po tahu na spravení se, a docela to zabírá

a nasralo mě, že jsem si v práci zlomil špičku na tejden starým noži, jsem si koupil novej zavírák a dneska mi při otevírání zásilky vyjel z ruky rovnou na dlažbu ...  :wallbash:

Já jsem teda prd lékař, ale myslím že ten účinek na žaludek je kombinace placebo efektu a kyseliny fosforečné.

Odesláno

Ted mne těžce nasralo ministersvo průmyslu s tím dobytčetem v čele. Prý byly v Bruselu proti slevňování roomingu a dat v zahraničí! Prej proč slevňovat? Tp už je fak na defenestraci !  A povídal, že když ho nezvolí za poslance, prý ihned odstoupí. Toho bude muset odstoupit jednou řezník, skrze ten jeho lalůček....

Odesláno

Ted mne těžce nasralo ministersvo průmyslu s tím dobytčetem v čele. Prý byly v Bruselu proti slevňování roomingu a dat v zahraničí! Prej proč slevňovat? Tp už je fak na defenestraci !  A povídal, že když ho nezvolí za poslance, prý ihned odstoupí. Toho bude muset odstoupit jednou řezník, skrze ten jeho lalůček....

Ten howád mně se.e už dlouho a tady tím to akorát dodělal. A ani není moc zkorumpovanej, prase jedno...

Odesláno

Z pepsi mě svědí zuby, já piju RC Colu, chuťově je z nich podle mě nejlepší. Jinak Ty se tady propaguješ jako hipster, tak bys měl pít club maté, případně aspoň bio colu ne ?:D

Vole :-)
Odesláno

Ten howád mně se.e už dlouho a tady tím to akorát dodělal. A ani není moc zkorumpovanej, prase jedno...

To je puvodne Paroubkuv kun, pokud se nepletu. Ten zkorumpovanej bude, ale nebere pro sebe, nybrz "pouze" pro partaj ;-)

Návštěvník qoyi
Odesláno

Ta fritz kola je naprostá bomba, je tam asi 100mg kofeinu na lahev a chutná to celkem dobře. Jeden čas jsem toho měl plný skříně, v Berlíně to mají v krámech za EUR 1,39,- a tady to je snad za 65 korun. Dokonce jsem si koupil 250g syntetickýho kofeinu s tim, že si to budu vyrábět doma. Pak mě to nějak přešlo a zůstal jsem u kafe, kofein mam ve skříni.

Odesláno

To je puvodne Paroubkuv kun, pokud se nepletu. Ten zkorumpovanej bude, ale nebere pro sebe, nybrz "pouze" pro partaj ;-)

Přesně tak, je

Návštěvník LukeD
Odesláno (upraveno)

Když už je tu posledních pár dnů řeč o té cole, tak mě štve, nebo lépe řečeno mrzí, že nejde ochutnat tu původní limonádu Johna Pembertona, která prý byla údajně dokonce alkoholická. Takový napoj s kokainem, to muselo být něco!

Kokain z limonády kvůli své zhoršující se pověsti zmizel už v roce 1903 nebo 1904, i když chuť, kterou jí dával výtažek z koky, v ní zůstal zachován. Lístky koky stále patří k základním ingrediencím při výrobě. Tuny a tuny jich pro největšího výrobce limonád na světě už od roku 1904 zpracovává (a zbavuje kokainu) firma Stepan Chemicals v New Jersey. Díky tomu jde o největšího legálního výrobce kokainu na území USA.

zdroj: Recept na Coca-Colu je starý 85 let. K prvnímu nápoji s tímto názvem má ale daleko

Upraveno uživatelem LukeD
Odesláno

Jenom nevím, k čemu potřeba srovnání pro dokazovaní, že se to děje. Je jedno, jestli tu ten problém je (jako, že je), ale snad by stačilo jednoduché "potravina stejného označení musí mít na všech trzích členských států stejné složení". Pokud je pravdou, že češi mají rádi náhražky a šizení, ať na našem trhu prodávají produkt jiného označení (třeba "Czech fake edition") a ten "německý" třeba ne. Nebo třeba oba, jak je libost prodejců a ať si zákazník koupí, co chce.

Odesláno (upraveno)

Dnes mě naštvalo, že jsem usnul dřív, než ta kočka z baru přišla z koupelny a ráno už na seznamování nebyl čas :-/ Život prašivej.

Upraveno uživatelem pjanek
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...