Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Po příchodu z lesa nález prvního klíštěte, už to zase začíná :gun_bandana:

ja jel na velikonocni patek za kamarady na chatu na silnicce a po asi 130 km jsem dostal v kopci krec a jak jsem si protahoval nohu v lese, tak jsem si jich potom nasel 13, vubec nechapu, byl jsem tam asi pet minut. Ale je fakt, ze na me ty svine vzdycky lrzly, asi potrebuju takovy ten obojek :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spíš mrzí. Ueli Steck to má za sebou :/

A to jsem tajně doufal, že se zase objeví v nějakém dílu série Reel Rock...

Jeho výkony na Eigeru mi berou dech pokaždé, když to vidím.

Ufff :(

Tak to je naozaj blba sprava :(. Ueli bol pre mna nesmrtelny lezec. R.I.P.

Odkaz ke komentáři

ja jel na velikonocni patek za kamarady na chatu na silnicce a po asi 130 km jsem dostal v kopci krec...

Na to mam recept.

Ja sem si tech 130 km na kole rozlozil do celyho zivota. Ted jsem - propoctem - na cca 82, ale nohy me boli jak po stovce. Trochu uber a krece pominou :-)

Odkaz ke komentáři

Spíš mrzí. Ueli Steck to má za sebou :/

A to jsem tajně doufal, že se zase objeví v nějakém dílu série Reel Rock...

Jeho výkony na Eigeru mi berou dech pokaždé, když to vidím.

Teď jsem se vrátil ze super čarodějnic a tahle zpráva....aj :-(

Odkaz ke komentáři

Díky všem,nikdy by me nenapadlo že mě ro potká.Už jsem to u pár známých zažil,tak když uz to přišlo,tak jsem tak nějak doufal,že to proběhne v poho.Dnes jsem se stavoval u švagra pro nějaké věci,odchytla si mě švagrová(sestra mojí) no a dozvěděl jsem se pěkný věci.Začínám si pripad,že po celou tu dobu to byla jen jedna velká přetvářka :(

Nejlepší na tom je,že mám normálně strach jít do vlastního bytu

Odkaz ke komentáři

Díky všem,nikdy by me nenapadlo že mě ro potká.Už jsem to u pár známých zažil,tak když uz to přišlo,tak jsem tak nějak doufal,že to proběhne v poho.Dnes jsem se stavoval u švagra pro nějaké věci,odchytla si mě švagrová(sestra mojí) no a dozvěděl jsem se pěkný věci.Začínám si pripad,že po celou tu dobu to byla jen jedna velká přetvářka :(

Nejlepší na tom je,že mám normálně strach jít do vlastního bytu

Bohužel se připrav na to, že to hezký bylo zapomenuto a během rozvodu se o sobě budeš dozvídat jenom to špatný... Ale jak říkali kluci, bude líp. Drž se!

Odkaz ke komentáři

Hoši tak si říkám na základě vašich reakcí jestli není chyba í ve vás. Není lepší si se ženou říct že jsme se milovali a můžeme se mít rádi i dál a v klidu se rozvést? Aspoň kolem mě vidím lidi co to zvládají jako dospělí. U výjimek mají většinou maslo na hlavě oba.

Odkaz ke komentáři

Hoši tak si říkám na základě vašich reakcí jestli není chyba í ve vás. Není lepší si se ženou říct že jsme se milovali a můžeme se mít rádi i dál a v klidu se rozvést? Aspoň kolem mě vidím lidi co to zvládají jako dospělí. U výjimek mají většinou maslo na hlavě oba.

Já Tě chápu, Scifi.  Vždycky jsem si říkal totéž.  No a pak jsem to zažil. Zkus si to a pak poreferuj  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Já Tě chápu, Scifi. Vždycky jsem si říkal totéž. No a pak jsem to zažil. Zkus si to a pak poreferuj :lol2:

po 12 letech jsem se nedávno rozešel takže jsem si to zkusil. Zkus třeba zase ty hledat někdy problém v sobě než jiných. Upraveno uživatelem SCIFI
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...