wizard-ov Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Uff držím palce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Kuadrát, to mě mrzí :/ Drž se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 A dprdele, Juro, drz se!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Kurva chlapi, já myslel z vašich reakcí že umírá... Klid... To přejde a pak mu začne krásnej novej život ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Slovy klasika "Na každém konci je hezké to, že něco nového začíná." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Po příchodu z lesa nález prvního klíštěte, už to zase začíná ja jel na velikonocni patek za kamarady na chatu na silnicce a po asi 130 km jsem dostal v kopci krec a jak jsem si protahoval nohu v lese, tak jsem si jich potom nasel 13, vubec nechapu, byl jsem tam asi pet minut. Ale je fakt, ze na me ty svine vzdycky lrzly, asi potrebuju takovy ten obojek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Spíš mrzí. Ueli Steck to má za sebou :/A to jsem tajně doufal, že se zase objeví v nějakém dílu série Reel Rock...Jeho výkony na Eigeru mi berou dech pokaždé, když to vidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Spíš mrzí. Ueli Steck to má za sebou :/A to jsem tajně doufal, že se zase objeví v nějakém dílu série Reel Rock...Jeho výkony na Eigeru mi berou dech pokaždé, když to vidím. Ufff Tak to je naozaj blba sprava . Ueli bol pre mna nesmrtelny lezec. R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Odpoledne jsem se dozvěděl,že se budu rozvádět Hele Jířo, to mě mrzí. Mám to čerstvě za sebou a žádná prdel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 ja jel na velikonocni patek za kamarady na chatu na silnicce a po asi 130 km jsem dostal v kopci krec...Na to mam recept. Ja sem si tech 130 km na kole rozlozil do celyho zivota. Ted jsem - propoctem - na cca 82, ale nohy me boli jak po stovce. Trochu uber a krece pominou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Spíš mrzí. Ueli Steck to má za sebou :/A to jsem tajně doufal, že se zase objeví v nějakém dílu série Reel Rock...Jeho výkony na Eigeru mi berou dech pokaždé, když to vidím. Teď jsem se vrátil ze super čarodějnic a tahle zpráva....aj :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Díky všem,nikdy by me nenapadlo že mě ro potká.Už jsem to u pár známých zažil,tak když uz to přišlo,tak jsem tak nějak doufal,že to proběhne v poho.Dnes jsem se stavoval u švagra pro nějaké věci,odchytla si mě švagrová(sestra mojí) no a dozvěděl jsem se pěkný věci.Začínám si pripad,že po celou tu dobu to byla jen jedna velká přetvářka Nejlepší na tom je,že mám normálně strach jít do vlastního bytu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Já vždycky říkám-když se narodí holka,už z porodnice by s ní měl jít životem takovej jakoby dálkovej ovladač a ten by se v den svatby měl předat manželovi.To jako na odlehčení situace,síla s Tebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Tutaj tuto P_20170324_095022.jpgJsem zasažen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Hele Jířo, to mě mrzí. Mám to čerstvě za sebou a žádná prdel.Jirko, Horhe, to dáte! Kolem je spousta krásných holek, rozhlídněte se- SVOBODAAAAAA... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 (upraveno) Jsem zasažen...Tak se těš na 26., dostaneš je do ruky Upraveno 1. května 2017 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Díky všem,nikdy by me nenapadlo že mě ro potká.Už jsem to u pár známých zažil,tak když uz to přišlo,tak jsem tak nějak doufal,že to proběhne v poho.Dnes jsem se stavoval u švagra pro nějaké věci,odchytla si mě švagrová(sestra mojí) no a dozvěděl jsem se pěkný věci.Začínám si pripad,že po celou tu dobu to byla jen jedna velká přetvářka Nejlepší na tom je,že mám normálně strach jít do vlastního bytu Bohužel se připrav na to, že to hezký bylo zapomenuto a během rozvodu se o sobě budeš dozvídat jenom to špatný... Ale jak říkali kluci, bude líp. Drž se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Hoši tak si říkám na základě vašich reakcí jestli není chyba í ve vás. Není lepší si se ženou říct že jsme se milovali a můžeme se mít rádi i dál a v klidu se rozvést? Aspoň kolem mě vidím lidi co to zvládají jako dospělí. U výjimek mají většinou maslo na hlavě oba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Hoši tak si říkám na základě vašich reakcí jestli není chyba í ve vás. Není lepší si se ženou říct že jsme se milovali a můžeme se mít rádi i dál a v klidu se rozvést? Aspoň kolem mě vidím lidi co to zvládají jako dospělí. U výjimek mají většinou maslo na hlavě oba.Já Tě chápu, Scifi. Vždycky jsem si říkal totéž. No a pak jsem to zažil. Zkus si to a pak poreferuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 (upraveno) Já Tě chápu, Scifi. Vždycky jsem si říkal totéž. No a pak jsem to zažil. Zkus si to a pak poreferuj po 12 letech jsem se nedávno rozešel takže jsem si to zkusil. Zkus třeba zase ty hledat někdy problém v sobě než jiných. Upraveno 1. května 2017 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky