Petr.S Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Jo, přesně tak. Když se na to koukám, tak si říkám, jaký měl ten náš kluk štěstí. Auto vem čert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Jo, přesně tak. Když se na to koukám, tak si říkám, jaký měl ten náš kluk štěstí. Auto vem čert.Ano oboje prave dvere, ze? To auto co ho trefilo byl Citroen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Dva tydny prskam a kejcham a kdyz uz si rikam, ze to je v pohode a ze bych mohl zase zacit behat, tak me prepadne hnusnej kasel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Jj, nějaká Xantia. Si říkám, ještě štěstí, že to ten Rumun napral do většího auta, stát tam jako první osobák, bylo to všechno daleko horší. Mladej byl jedinej z levého pruhu trefenej, jak se ta xantia roztočila, tak ho trefila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Ano, zelena Xantia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Byl jsi u toho? Já toho totiž moc nevím, z mladýho něco dostat, to není jen tak. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 (upraveno) Jukni na poskozeni Vaseho autaku, syn urcite nestal ale byl v pohybu v levem jizdim pruhu. Nastesti pro nej, pokud by stal, dopadlo to mozna jinak.Edit: podle poskozeni to poznas. Jen ho to lizlo, pokud by stal... Upraveno 3. června 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Že zítra když, vstanu tak mi nebude tak fajn jako teď, když jdu spát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Že zítra když, vstanu tak mi nebude tak fajn jako teď, když jdu spát.Když si šel spát o půl jedenácté, tak to asi moc strašný nebude :-) Mě zase dostal ten Londýn, hrozný co se děje... Nebudu to rozebírat, nebo vyfasuju banán... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 African: ted to ctu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Běžný den ve vyspělém, kulturnim, západním muslimském městě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 hmm ... , jj ... , a bude hůř ... bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 V kontextu Londýna, kde se lidé bránili židlemi a sklenicemi (anžto jako bezúhonný britský občan nemáte šanci pořídit si legálně pistoli),je to sice prkotina, ale stejně to nas.re:žena dnes na parkovišti ťukanec, potkala se s couvající oktávkou... nikomu se nic nestalo, jen pár plastů a plechů, ale než dorazila PČR a jednoznačně přisoudila vinu té couvající řidičce, tak manželka byla v docela slušném stresu z té paní, která arogantně házela vinu na tu moji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 To se na pojistku do 100t. vejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Jo to je v pohodě, to zacvaká pojišťovna z povinného ručení viníka, to ani neřeším, jde jen o plasty, ale ta arogance lidí je dnes bezbřehá, žena byla na prášky už z toho nárazu a pak se do ní ještě pustila ještě ta couvající osoba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 (upraveno) hmm ... , jj ... , a bude hůř ... bohužel.A všimli jste si kluci těch borců tady na fóru co se na začátku ohánělo rasismem, a jak jsme strašně zlý, nelidský, že prý to ani nezaznamenáme, všimli jste si jak teď drží zobák? :-) Už žádný komentář, jenom ticho po pěšině? :-) Upraveno 4. června 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 (upraveno) Myslim ze jsme stale zly, povrchni, zabedneni a netolerantni. Edit: jak je v pohode zakaz koureni v hospodach. http://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/473278/zakaz-koureni-vyhnal-lidi-z-baru-dlouha-ulice-zazila-hadky-a-precpane-chodniky.html Upraveno 4. června 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Jo to je v pohodě, to zacvaká pojišťovna z povinného ručení viníka, to ani neřeším, jde jen o plasty,ale ta arogance lidí je dnes bezbřehá, žena byla na prášky už z toho nárazu a pak se do ní ještě pustila ještě ta couvající osobaMám stejnou zkušenost, paní přede mnou zastavila, tak jsem čekal co bude a ona z5 a buch. A po krátkém povídání, že teda ať zavolám dopravku, že mi stejně neuvěří, že přece jsem do ní naboural já. Lhala naprosto bez rozpaků a uzardění..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Mám stejnou zkušenost, paní přede mnou zastavila, tak jsem čekal co bude a ona z5 a buch. A po krátkém povídání, že teda ať zavolám dopravku, že mi stejně neuvěří, že přece jsem do ní naboural já. Lhala naprosto bez rozpaků a uzardění..... Nojo- a potom se mluví o násilí na ženách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Myslim ze jsme stale zly, povrchni, zabedneni a netolerantni. Edit: jak je v pohode zakaz koureni v hospodach. http://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/473278/zakaz-koureni-vyhnal-lidi-z-baru-dlouha-ulice-zazila-hadky-a-precpane-chodniky.htmlAno, protože vidíme několik islámských útoků na západní Evropu týdně a upozorňujeme na ně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky