Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jo, přesně tak. Když se na to koukám, tak si říkám, jaký měl ten náš kluk štěstí. Auto vem čert.

Ano oboje prave dvere, ze? To auto co ho trefilo byl Citroen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, zelena Xantia.

Odkaz ke komentáři

Jukni na poskozeni Vaseho autaku, syn urcite nestal ale byl v pohybu v levem jizdim pruhu. Nastesti pro nej, pokud by stal, dopadlo to mozna jinak.

Edit: podle poskozeni to poznas. Jen ho to lizlo, pokud by stal...

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Že zítra když, vstanu tak mi nebude tak fajn jako teď, když jdu spát.

Když si šel spát o půl jedenácté, tak to asi moc strašný nebude :-)

Mě zase dostal ten Londýn, hrozný co se děje... Nebudu to rozebírat, nebo vyfasuju banán...

Odkaz ke komentáři

African: ted to ctu :(

Odkaz ke komentáři

V kontextu Londýna, kde se lidé bránili židlemi a sklenicemi (anžto jako bezúhonný britský občan nemáte šanci pořídit si legálně pistoli),

je to sice prkotina, ale stejně to nas.re:

žena dnes na parkovišti ťukanec, potkala se s couvající oktávkou... nikomu se nic nestalo, jen pár plastů a plechů, ale než dorazila PČR a jednoznačně přisoudila vinu té couvající řidičce, tak manželka byla v docela slušném stresu z té paní, která arogantně házela vinu na tu moji

post-166-0-74174000-1496568554_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

hmm ... , jj ... , a bude hůř ... bohužel.

A všimli jste si kluci těch borců tady na fóru co se na začátku ohánělo rasismem, a jak jsme strašně zlý, nelidský, že prý to ani nezaznamenáme, všimli jste si jak teď drží zobák? :-) Už žádný komentář, jenom ticho po pěšině? :-)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Myslim ze jsme stale zly, povrchni, zabedneni a netolerantni.

Edit: jak je v pohode zakaz koureni v hospodach.

http://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/473278/zakaz-koureni-vyhnal-lidi-z-baru-dlouha-ulice-zazila-hadky-a-precpane-chodniky.html

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Jo to je v pohodě, to zacvaká pojišťovna z povinného ručení viníka, to ani neřeším, jde jen o plasty,

ale ta arogance lidí je dnes bezbřehá, žena byla na prášky už z toho nárazu a pak se do ní ještě pustila ještě ta couvající osoba

Mám stejnou zkušenost, paní přede mnou zastavila, tak jsem čekal co bude a ona z5 a buch. A po krátkém povídání, že teda ať zavolám dopravku, že mi stejně neuvěří, že přece jsem do ní naboural já. Lhala naprosto bez rozpaků a uzardění..... :angry:

Odkaz ke komentáři

Mám stejnou zkušenost, paní přede mnou zastavila, tak jsem čekal co bude a ona z5 a buch. A po krátkém povídání, že teda ať zavolám dopravku, že mi stejně neuvěří, že přece jsem do ní naboural já. Lhala naprosto bez rozpaků a uzardění..... :angry:

Nojo- a potom se mluví o násilí na ženách...

Odkaz ke komentáři

Myslim ze jsme stale zly, povrchni, zabedneni a netolerantni.

Edit: jak je v pohode zakaz koureni v hospodach.

http://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/473278/zakaz-koureni-vyhnal-lidi-z-baru-dlouha-ulice-zazila-hadky-a-precpane-chodniky.html

Ano, protože vidíme několik islámských útoků na západní Evropu týdně a upozorňujeme na ně?
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...