kuncák7 Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 :-). No uz nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 To není, jako když dělá Krtenek vtipy ;o) Dík, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 (upraveno) Dneska to tu zase perlí :-)Jinak Kuncáku promiň, s tou hypotézou, že jsi agresor, jsem přišel já. Upraveno 7. června 2017 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Dneska to tu zase perlí :-)Jinak Kuncáku promiň, s tou hypotézou, že jsi agresor, jsem přišel já.Prosim te v klidu :-), i zmizika jsem testoval, zda je aspon trochu empatickej :-). Nikdo tu vazne nemysli na mlaceni zen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Ty woe, kde tohle zas vzniklo? Nikdy jsem zadnou zenu neuhodil, spis je to naopak. Necham na sobe drivi stipat.To mozna bude ta chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Prosim te v klidu :-), i zmizika jsem testoval, zda je aspon trochu empatickej :-). Nikdo tu vazne nemysli na mlaceni zen.Nektery rasy to mlaceni prej vyzadujou. Kdyz budes zit s cikankou a obcas bys ji neserezal, tak ti bude vycitat, ze ji nemilujes, teda prej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Takže se budeš rozvádět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 ;o) to bylo jen přátelské šťouchnutí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 (upraveno) asi ženský umíš dobře připravit na ten důležitej životní krok )Takovej "rozkuřovač" na nevěsty Upraveno 7. června 2017 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Nikdo tu vazne nemysli na mlaceni zen.Moje důtky a rákosky říkaj něco jinýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Se ví, svatba v máji, do roka máry Ale někdo mi tvrdil, že takhle pověrčivý jsme jen na Moravě?To se týkalo venkovských žen v souvislosti s reprodukčním cyklem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 To se týkalo venkovských žen v souvislosti s reprodukčním cyklem.Tomu nerozumím, můžeš to trošku rozvést? Jakože větší riziko rodit v zimě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Protože pak potratily při žních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=440090&sId=&mId= Tvl a Kuncák ma výčitky, že si občas bouchne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Jsem si vzpomněl - cikorka přijde do trafiky:-Dobry den pani, máte časopis o rodině?- Ale jo, něco tu máme, vezměte si Život.- Pi*o, sama si vezmi život !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Opět střípek s toho našeho luxusního zdravotnictví Včera dvě hodiny v čekárně, aby mi to doktor řekl že kapky do očí, které používám na alergii řádku let a pomáhají mi, už nenapíše, že musím k očnímu. Volám tam tedy, ten je u nás jednou týdně a že si musím vzít sebou kartu a vysedět si to tam taky, no a tam to je na celý den. Navíc jak jsou ty svině zkorumpovaný, tak mě hned oznámil že mi napíše jiné, lepší kapičky. Říkám nechci, chci ty samý co používám x let, no prej uvidíme, nejdříve si Vás prohlédnu. Já alergii od svých čtyř let, takže už trochu vím co mi vyhovuje. No nic, opět jsem zvednul telefon a 3 balení byli do půl hodiny doma, a jak jsem nedávno psal, když nemáte známý, jste víte kde...zametaj tady s námi jak s koštětem, to jim jde Jo a kamarád má velké problémy s dýcháním, víte kdy dostal termín na plicní? Za rovné tři měsíce, čeká se až zhebne a bude klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Odrbal som sa a este to koli tomu vyzera ze prehram sud a budem muset calovat nie mojou vinou resp mojou naivitou 22500e. Babo rad. V pripade prehry splacat to po par eurach alebo sa spravit na niekolko rokov nemajetym a cakat kym zanikne dlho. Je to hnus, ale to ze si dal niekto ukradnut auto nijak nedokazem. :-( chce se mi blejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Navíc jak jsou ty svině zkorumpovaný, tak mě hned oznámil že mi napíše jiné, lepší kapičky. Jo presne to jsem si rikal pred dvouma tydnama, kdyz jsem sel s bolavym krkem za obvodni pro antibiotika. Neco mi predepsala a v lekarne sem doplacel 150... pamatuju ze pred par lety jsem na bolavej krk dostal atb asi za 40kc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Tak si najdi něco o úhradách zdravotních pojišťoven, za tohle lékárna ani doktor nemůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Za tohle asi ne, ale to je že jim farmateutické firmy sypou horem dolem, aby předepisovali ty jejich srajdy je bohužel už rutina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky