Frostie Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Já myslím, že čím jednodušší věc, tím míň se na tom po. sere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Frostie , videls co ma to hovadko v popisu? Prej mne ignoruje. Tihle hošánci to maj v zivote tezky!Viděl a mám ho už ve pr.deli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 mrkni na svíčku, filtr popř dej novej benzín pokud je tam tak starej,víc asi nevymyslis Nůž povolenej nemáš?Diky, nuz povolenej a do toho kabel. Uz je vse vporadku a zahrada posekana.A tata doma- z plic vytahnuto 1,5 l vody, ale uz je mu lip, vymejsli zas zlepsovaky, jak me dostat do kolen :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Jak to dopadne, když přijdeš z práce a oblečení házíš rovnou do pračky... WP_20170730_16_17_16_Pro.jpgTak to je ono pověstné praní špinavých peněz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Ne, normálně vjedu do vysoké trávy, motor nemá výkon, začne se brzdit a je to v háji. Předtím s tím vylágrovaným starým motorem jsem to chápal, ale ten vydržel až do smrti. Tento nevydrží vůbec nic, maximálně pár minut, tak předpokládám, že je něco asi špatně...a pokud s tím nevjedeš do trávy tak má motor standardní chod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Já myslím, že čím jednodušší věc, tím míň se na tom po. sere Tím míň věcí se na tom může posrat. Pokud je věc komplexnější, ale dobře zpracovaná a z dobrých materiálů, nemusí se posrat, např. oproti věci jednoduché, ale bídné kvality. Nějak mě to napadlo, když se mi rozlepil kuchyňský pevný nůž, zatímco daily carry kvalitnější produkce stále drží a bez vůlí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Jak to dopadne, když přijdeš z práce a oblečení házíš rovnou do pračky...Máš nosit eura, ty sou z hrubšího materiálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 a pokud s tím nevjedeš do trávy tak má motor standardní chod?Ano, ale má nízké otáčky. Trávu moc neseká, jen přežvykuje a válí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Pojebana Ostrava! To jde projet jeste hur jak Praha/Brno!!!Uz aby se to tu cele propadlo do zeme a pak rychle zalit betonem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Ano, ale má nízké otáčky. Trávu moc neseká, jen přežvykuje a válí...to vypadá že budeš mít nějakej problém s regulací na motoru,obávám se že budeš muset s tím do servisu,změrit kolik to motá a vyřešit ten problém Ještě k tomu problému s ventilátorem co si psal,je to hodně nestandartní co uvádíš a jediná věc co mě napadá že ti to takto praská může být to že je někde prasklina a nedotáhne se to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Pojebana Ostrava! To jde projet jeste hur jak Praha/Brno!!!Uz aby se to tu cele propadlo do zeme a pak rychle zalit betonem!:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Nadavaťe a robiť tu jezdiťe ;o) To enem ja sem taki chuj a jezdim robiť z Ostravy do Mistku ;o)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 No, jezdis, no robit, byl jsem tam u tebe trikrat a ani jednou jsi tam nebyl... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Ja budu muset na nějaké školení k Zekonovi...bo dodneška nevim kery je Frydek a kery Mistek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Ďura jak ďura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Pojebana Ostrava! To jde projet jeste hur jak Praha/Brno!!!Uz aby se to tu cele propadlo do zeme a pak rychle zalit betonem!Máš jezdit na skůtru a jsi v pohodě :-) Já už autem po Ostravě nejezdím, dokud nechčije... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 to vypadá že budeš mít nějakej problém s regulací na motoru,obávám se že budeš muset s tím do servisu,změrit kolik to motá a vyřešit ten problém Ještě k tomu problému s ventilátorem co si psal,je to hodně nestandartní co uvádíš a jediná věc co mě napadá že ti to takto praská může být to že je někde prasklina a nedotáhne se to.Jak do servisu? Vždyť píšu, že už jsem to 3x reklamoval v servisu. To je ještě nějaký servis na servis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Jak do servisu? Vždyť píšu, že už jsem to 3x reklamoval v servisu. To je ještě nějaký servis na servis? zkusit jinej?nebo než na to přijdou. ...D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Ja budu muset na nějaké školení k Zekonovi...bo dodneška nevim kery je Frydek a kery Mistek Jo, taky sem mel byvalou, kera vseckemu rikal "frydek" a kdyz sme si dali sraz ve "frydku" (podle ni) na namesti, tak je sem byl ve Frydku a ona v Mistku...A je to snadne od noveho jicina - pod kopcem az k rece je Mistek a navrchu za rekou (na tesin) je Frydek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Od Noveho Jicina...co to je za popis?! Od Ostravy kua, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky