Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Včera si jedu autem po rychlostní silnici, okýnka stažený a jednou na rameni cítím bodnutí. Leknu se, ale říkám "tak co" a jedu dál. 

O pár sekund později totéž bodnutí dole na zádech a o sekundu později znovu. To už celkem v nepohodlné poloze zastavuju na blikačkách v odstavným pruhu. Vylítnul jsem z auta jak čertík z krabičky. Rvu se sebe košili. No.. pokud to někdo viděl, mohl se celkem kvalitně pobavit. Já mám dnes na zádech tři pořádný fleky. 

V té rychlosti fakt nic příjemnýho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám rozbitou klimu a ve včerejším počasí to jinak nešlo.

Nikomu bych to nepřál. Člověk se může leknout a pak jde do tuhého.

Tak to muselo bejt hodně nepříjemný. Jen nechápu to stažený okýnko na rychlostni silnici. To musel bejt hukot v autě jako krava. Mě vadí jen to, že jedu a mám ho nastevreny...a to i v nižších rychlostech

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

qoyi:

Sorry za OT, ale přečetl jsem si příběh na linku, který máš na profilu.

Dost drsný čtení. Očividně je celkem snadné se z malého problému dostat do velkých sr***k.

Jedna vosa?

Ten članek je trochu manipulativní, když už na to chceš upozornit, tak sdílej přímo jeho blok: http://janota.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=588297 (není pravdou, že to idnes smazal) a ne nějaký patvar na kterém se snaží přiživit někteří idioti viz. Samková, odkazují na sračky na parlamentních listech atd.. Myslím, že je to i neuctivé k němu samotnému.... Tohle mě teda opravdu vytočilo.. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Tu první polovinu bych mu i uvěřil, avšak druhou polovinou článku (s propočítáváním prospěšnosti a kalkulováním) to pohřbil.

Ale je to jen můj, subjektivní, názor.

Souhlasím, nechtěl na tak dlouho do vězení. Když se člověk chystá na sebevraždu, tak se mu v hlavě honí asi trochu něco jiného a on si to takto odůvodnil. Nicméně já narážím na ten nesmyslný odkaz co tu sdílel Qoyi... 

Odkaz ke komentáři

Chápu Tě, ale stejně co člověk udělá, když si přečte takový web ( nebo co jsem udělal já) je, že hodí jeho jméno do googlu a vyjede mu jeho blog a články na iDnesu.

Po přečtení nemůžu nenapsat: 1) Nerozumím důvodu, proč ten výstřel kvalifikovali jako vraždu 2) Nerozumím jak může člověk místo do stropu střelit do dveří.

Souhlasím, nechtěl na tak dlouho do vězení. Když se člověk chystá na sebevraždu, tak se mu v hlavě honí asi trochu něco jiného a on si to takto odůvodnil. Nicméně já narážím na ten nesmyslný odkaz co tu sdílel Qoyi... 

Odkaz ke komentáři

Dobře, nechtěl jsem Tě naštvat. ;)

O to vůbec nejde, ani o něj. Mi jde o to, že se nějaká kráva jako Samková na tom snaží přiživit a ještě u toho odkazuje na sr...ku typu PL. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

V pohodě s Tebou to nesouvisi, naštval mě ten článek a Qoyi, že má potřebu sdílet kravinu :) Já tuhle situaci řešil už se známými co s ním kdysi pracovali. A nechcu to tady rozvádět, ale ten článek je žumpa. A přirovnání k Palachovi, to mi přijde jako vyloženě urážka. Obecně si o lidech jako je Samková myslím své...

Odkaz ke komentáři

No každej jsme nějakej, ale já tomu teda moc nevěřím. Taky jsem dělal noční a chodil spát ráno, ale ten spánek je prostě lehčí než v noci. A i dneska když mě něco vzbudí ve dvě ráno, tak jsem bdělej prakticky v řádu vteřin. Že by tam pochodoval, zamykal, našel pistoli, střílel a přitom všem byl pořád v polospánku..? Tělo začne pumpovat adrenalin, nevěřím, že  nevěděl, co se kolem děje. Taky nepíše o žádným mluvení - to všichni mlčeli? On se nezeptal přes dveře co tam chtějí? Ti exekutoři taky ani nepípli?

Jestli je 12 let spravedlivý trest je druhá věc. Ale jak nám říkal jeden přednášející - od práva nečekejte spravedlnost, pouze zákonnost.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Jo ani ta výpověď u soudu nesedí s vysvětlením. V některých věcech byl asi složitý člověk atd.atd.. v každém případě je to smutné. Ale to jsem řešit nechtěl, mě vyloženě naštvaly ty komentáře Samkove a proč má někdo potřebu sdílet blábol ? Krom toho Qoyi potom tady říká generálně něco o policajtech atd justici, tak jestli svou "pravdu" čerpá z parlamentních listů, tak se ani nedivím. Mimochodem Janota byl v minulosti u policie...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...