spineshank Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Já jezdím klasika po dálnici. Jo a bez poptatku, proti cestě do Chorvatska se to vyplatí. A když se zadaří, tak 36°C tam máme taky .a krevety tam uměj udělat dobrý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Urcite nielen krevety, ale aj mjesano meso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Urcite nielen krevety, ale aj mjesano meso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Jak to tady tak čtu, tak si říkám, že když za měsíc v Thajsku pro tři dám cca 100 litrů, tak vlastně krutě šetřím. A to v tom mám i hromadu potápění, třeba 30 ponorů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Ráno v 6.40 mě volají z firmy ,že se mám dostavit dnes v 12.30h na pohovor na místo o které mám zájem. Dorazím a řeknou ,že místo je obsazené,ale maj ještě jedno za půl peněz. Za minutu jsem jel domu. Vejlet pěknej. Připadám si jako kakot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 a krevety tam uměj udělat dobrý? Hele krevety nejím, tak nevím. Ale já mám rád kraba, takže není problém se po cestě zastavit v Globusu a koupit koktejl alá krab ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Ráno v 6.40 mě volají z firmy ,že se mám dostavit dnes v 12.30h na pohovor na místo o které mám zájem. Dorazím a řeknou ,že místo je obsazené,ale maj ještě jedno za půl peněz. Za minutu jsem jel domu. Vejlet pěknej. Připadám si jako kakot!Ve kterém oboru si tohle někdo může v dnešní době dovolit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Nemocnice . Zřizovatel kraj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Nemocnice . Zřizovatel kraj.Hmm, to zrovna ale také není odvětví, které by překypovalo nadmírou uchazečů o práci. Celkem drzý a riskantní postup... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Jsem si říkal že to bude mimo privátní sektor Ale v klidu, co má nastat tak nastane, přijde přesně to co má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Jak to tady tak čtu, tak si říkám, že když za měsíc v Thajsku pro tři dám cca 100 litrů, tak vlastně krutě šetřím. A to v tom mám i hromadu potápění, třeba 30 ponorů.Ano, Thajsko je levnější :-) Ale to musí děti trochu povyrůst ještě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Jak to tady tak čtu, tak si říkám, že když za měsíc v Thajsku pro tři dám cca 100 litrů, tak vlastně krutě šetřím. A to v tom mám i hromadu potápění, třeba 30 ponorů. Ve skutečnosti to je 30 prcaček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Ve skutečnosti to je 30 prcaček.ty seš děsnej kanec .... já bych měl 30 ponorů jako jednu prcačku .... za kilo trochu drahý, ale kdyby tý thajce bylo 13 tak by to zase byl větší zážitek než zemětřesení v jugosláviji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Zklamal mne pan Babis! A ja mu tooolik veřil........ treba ho dostanu ex offo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Jeho interní policejní oddělení mělo asi dovču... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 vubec by me neprekvapilo, kdyby mu to zvedlo preference Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 vubec by me neprekvapilo, kdyby mu to zvedlo preference Jestli to není hlavní účel celé maškarády... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Zklamal mne pan Hasič A ja mu tooolik veřil........ že to kafe dáme nebo pivko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Je to cim dal tim horsi se mnou..... same prusery mych klientu, a honba za mamonem! Lepsi to nebude : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Ráno v 6.40 mě volají z firmy ,že se mám dostavit dnes v 12.30h na pohovor na místo o které mám zájem. Dorazím a řeknou ,že místo je obsazené,ale maj ještě jedno za půl peněz. Za minutu jsem jel domu. Vejlet pěknej. Připadám si jako kakot! Nemocnice . Zřizovatel kraj.Nepřekvapuje. Hele, nenabídli ti k tomu ještě 0,1-0,5 PhD úvazek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky