Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ráno v 6.40 mě volají z firmy ,že se mám dostavit dnes v 12.30h na pohovor na místo o které mám zájem. Dorazím a řeknou ,že místo je obsazené,ale maj ještě jedno za půl peněz. Za minutu jsem jel domu. Vejlet pěknej. Připadám si jako kakot!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ráno v 6.40 mě volají z firmy ,že se mám dostavit dnes v 12.30h na pohovor na místo o které mám zájem. Dorazím a řeknou ,že místo je obsazené,ale maj ještě jedno za půl peněz. Za minutu jsem jel domu. Vejlet pěknej. Připadám si jako kakot!

Ve kterém oboru si tohle někdo může v dnešní době dovolit?

Odkaz ke komentáři

Jak to tady tak čtu, tak si říkám, že když za měsíc v Thajsku pro tři dám cca 100 litrů, tak vlastně krutě šetřím. A to v tom mám i hromadu potápění, třeba 30 ponorů.

Ano, Thajsko je levnější :-) Ale to musí děti trochu povyrůst ještě...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Jak to tady tak čtu, tak si říkám, že když za měsíc v Thajsku pro tři  dám cca 100 litrů, tak vlastně krutě šetřím. A to v tom mám i hromadu potápění, třeba 30 ponorů. 

Ve skutečnosti to je 30 prcaček.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Ve skutečnosti to je 30 prcaček.

ty seš děsnej kanec .... já bych měl 30 ponorů jako jednu prcačku .... za kilo trochu drahý, ale kdyby tý thajce bylo 13 tak by to zase byl větší zážitek než zemětřesení v jugosláviji

Odkaz ke komentáři

Nemocnice . Zřizovatel kraj.

Nepřekvapuje. Hele, nenabídli ti k tomu ještě 0,1-0,5 PhD úvazek? :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...