Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Zdaleka nemam tolik zkusenosti z pobytu ve skandinavii, jako par zkusenych mistnich clenu, ale vsiml sem si, ze tam s čmoudama problem je. V oblastech mimo aglomerace sem je nezahledl (co by tam taky delali), ale treba uz i v Oslu sem se nestacil divit, jak je tam černo. Pravdou je, ze mistni na dotazy ohledne bubaku reaguji znacne vyhybave. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Švédi jsou kreténi, v minulosti si nakradli tolik, že žijí od té doby v naprostém nadbytku a odříznutí od reality... teď se jim ta karma vrací (a zaslouží si to).

90% českých pokladů, které během 30-ti leté války Švédové ukradli se nikdy do Čech nevrátilo.

Švédské obléhání Prahy během třicetileté války patří k nejvýznamnějším vojenským operacím, které se odehrály na území české metropole a v jejím bezprostředním okolí. Přečtěte si podrobný rozklad tehdejších bojů a celé situace.

http://www.vhu.cz/uplyne-365-let-od-oblehani-prahy-svedy/

https://www.valka.cz/14196-Oblezeni-Prahy-Svedy-cervenec-rijen-1648

Odkaz ke komentáři

Porsche_911: Ano, vzpomínám si, když nám před nedávnem zapůjčili Ďáblovu bibli, jak měli strach, abychom jim ji neukradli. Celkem kuriózní, když ji v té době ukradli oni nám. Jenže válečná kořist prý není krádež :D

Odkaz ke komentáři

Švédi jsou kreténi, v minulosti si nakradli tolik, že žijí od té doby v naprostém nadbytku a odříznutí od reality... teď se jim ta karma vrací (a zaslouží si to).

90% českých pokladů, které během 30-ti leté války Švédové ukradli se nikdy do Čech nevrátilo.

Švédské obléhání Prahy během třicetileté války patří k nejvýznamnějším vojenským operacím, které se odehrály na území české metropole a v jejím bezprostředním okolí. Přečtěte si podrobný rozklad tehdejších bojů a celé situace.

http://www.vhu.cz/uplyne-365-let-od-oblehani-prahy-svedy/

https://www.valka.cz/14196-Oblezeni-Prahy-Svedy-cervenec-rijen-1648

Tvl, ty jsi velkej historik a sociolog, to se musí nechat. A je vás tady víc. 

Odkaz ke komentáři

...a při tom, když já byl v Oslu, kromě místních obyvatel nebo pár turistů z jiných zemí Evropy jsem tam neviděl. No, je to, pravda, už 25 let...

Tak ja mam jen zkusenosti z poslednich par let a konkretne loni sem si toho poprve vsiml. Mozna je to tim, ze posedavali a halekali na "proflaklych" verejnych mistech. A bylo jich tam pomerne dost.  Ale pred nejakyma cca 5-ti lety sem si tam nevsiml ani jednoho (tedy mysleno černeho parazita).

Odkaz ke komentáři

...a při tom, když já byl v Oslu, kromě místních obyvatel nebo pár turistů z jiných zemí Evropy jsem tam neviděl. No, je to, pravda, už 25 let...

Projdi si Gr?nland nedaleko nádraží a razantně změníš názor
Odkaz ke komentáři

Tady bude ještě veselo.

Nenápadně se pokusím odvést pozornost od tématu, které někteří moderátoři vyhodnotí jako politiku, nazpátek k tomu očkování (ačkoliv obě témata mají k politice stejně daleko).

Mé děti jsem standardním nárazovým očkováním v "balíku x-kombinace" neohrozil, především proto, že mám přímo před očima v širší rodině nešťastný případ dopadu očkování na mentální vývoj původně velmi chytrého, "jiskrného" dítěte. Proto jsme po domluvě s rodinným lékařem zvolili strategii postupného očkování, a to i přes to, že se tím předepsaný termín některých očkování protáhl o dva až tři roky. Pořadí jsme vymysleli podle stupně ohrožení (míry rizika nákazy). Dnes už mají všechna očkování až na jedno, a to proběhne za pár týdnů. Do školky děti normálně chodily - jak se říká, kde je vůle, tam je cesta.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Tak ja mam jen zkusenosti z poslednich par let a konkretne loni sem si toho poprve vsiml. Mozna je to tim, ze posedavali a halekali na "proflaklych" verejnych mistech. A bylo jich tam pomerne dost.  Ale pred nejakyma cca 5-ti lety sem si tam nevsiml ani jednoho (tedy mysleno černeho parazita).

Projdi si Gr?nland nedaleko nádraží a razantně změníš názor

Já tu svoji poznámku myslel souhlasně. Byl to takový povzdech, co všechno se za těch 25 let změnilo. A radost z toho teda nemám.

Odkaz ke komentáři

Porsche_911: Ano, vzpomínám si, když nám před nedávnem zapůjčili Ďáblovu bibli, jak měli strach, abychom jim ji neukradli. Celkem kuriózní, když ji v té době ukradli oni nám. Jenže válečná kořist prý není krádež :D

:D

Tvl, ty jsi velkej historik a sociolog, to se musí nechat. A je vás tady víc. 

Ne, jsem realista, stejně jako ostatní. Kromě toho, procestoval jsem mnoho zemí světa a byla jsem i dost dlouho v Africe, žil jsem dost dlouho mimo ČR.

Naprosto chápu to, co se již pár dekád děje. Všimni si, že tento problém mají hlavně koloniální země nebo země, které si v minulosti jinak nakradli a dostali se do určité nerovnováhy.

Třeba Francie stále ovládá africké měny a defakto vydírá lokální občany, stále jsou z nich otroci, přestože oficiálně podepsali ukončení koloniálních dohod.

https://www.quora.com/What-are-some-of-the-horrific-facts-about-your-country/answer/Ivan-Digon?share=71a086d2&srid=KPvP

Nevšiml jsem si, že by toto Slované někdy někomu udělali. Také je pravdou, že slovanské země problém s imigrací a agresivitou přistěhovalců nemají a naštěstí se nepouští do takových sociálních experimentů.

Odkaz ke komentáři

Slovanům úplně stačí ke štěstí kolonizace, okupování nebo zasahování do pol....y jiných, menších, slovanských národů ;)

Edit: mimochodem, po první světové válce prý v nově vzniklém Československu panovalo krátkou dobu veliké nadšení z mylné a naivní představy, že v rámci dělení afrických kolonií poražených mocností dostane naše mladá republika taky kousek :D tuším, že snad Togo :D

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

:D

Ne, jsem realista, stejně jako ostatní. Kromě toho, procestoval jsem mnoho zemí světa a byla jsem i dost dlouho v Africe, žil jsem dost dlouho mimo ČR.

Naprosto chápu to, co se již pár dekád děje. Všimni si, že tento problém mají hlavně koloniální země nebo země, které si v minulosti jinak nakradli a dostali se do určité nerovnováhy.

Třeba Francie stále ovládá africké měny a defakto vydírá lokální občany, stále jsou z nich otroci, přestože oficiálně podepsali ukončení koloniálních dohod.

https://www.quora.com/What-are-some-of-the-horrific-facts-about-your-country/answer/Ivan-Digon?share=71a086d2&srid=KPvP

Nevšiml jsem si, že by toto Slované někdy někomu udělali. Také je pravdou, že slovanské země problém s imigrací a agresivitou přistěhovalců nemají a naštěstí se nepouští do takových sociálních experimentů.

Realista, Slované...děkuji za rozhovor.

Upraveno uživatelem decebal
Odkaz ke komentáři

To decebal: Kdyz nekdo neco nevidi, neznamena to, ze to neexistuje. Budes asi po tatinkovi. :D

Jasně, on to nevidí, Švédové jsou idioti a všechno je to invaze a spiknutí.  Tvl, proč se k nám, do tohodle ráje, nejezdí celý svět učit, jak se to má dělat, to fakt nechápu. A že jsem po fotrovi, v to doufám, dotáhl to daleko:-). 

Odkaz ke komentáři

Slovanům úplně stačí ke štěstí kolonizace, okupování nebo zasahování do pol....y jiných, menších, slovanských národů ;)

Edit: mimochodem, po první světové válce prý v nově vzniklém Československu panovalo krátkou dobu veliké nadšení z mylné a naivní představy, že v rámci dělení afrických kolonií poražených mocností dostane naše mladá republika taky kousek :D tuším, že snad Togo :D

A hlavně je úplně debilní tvrdit, že my nic, my muzikanti. Ze zisků kolonizace, samozřejmě, profitovala celá "západní" společnost. 

Odkaz ke komentáři

No tak vidíte, každý vidí to, co vidět chce. Já mám zase kamarády v bezpečnostních složkách a ti teď přijeli z NATO cvičení ve Švédsku s tím, že invadeři/muslimové JSOU VELKÝ PROBLÉM .. Pokud nevěříte, stačí se podívat na porodnosti.

Bílí lidé mají v průměru 1,4 dětí, muslimové / černoši cca 6-7.

http://data.worldbank.org/indicator/SP.DYN.TFRT.IN?year_high_desc=true

Ne náhodou se naprostá většina nové narozených děti v UK jmenuje Mohammed.

A pak jsou zde lidé, kteří černochům posílají peníze, vítají Araby, místo toho, aby se starali o lokální děti z dětských domovů, podporovali rehabilitační programy pro vězně, atp.

Je to stejné jako podporovat cikány. Také to nikam nepovede, tyhle sociální pokusy na společnosti jsou už dávno v historii vyzkoušené. Já tedy nechci mít v evropských městech No-Go zóny, vy ano?

Mohl bys doložit své tvrzení, že se naprostá většina narozených dětí v UK jmenuje Mohammed? Na to jsem opravdu zvědavej. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...