Gustaf Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 (upraveno) Mě se včera taky nějakej zmrd podepsal na předním světle... Nejspíše klicema. Naštěstí tam mám nalepeny ochranný folie, tak budu muset měnit. Ale nasralo mě to dost. Taky lovim v okolí volnou garáž. Aspoň na pronájem Upraveno 29. srpna 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Chlapi, když vidím ty vaše zkušenosti, tak je asi jedno, co si člověk koupí za auto, protože pokud už jdou i po Lexusech, tak nic moc. V minulosti jsem si takhle pořídil Volvo - ono se to nekrade a pak šup zrcátka, následně světla. Nic víc, ale stejně. Volv jsem měl několik a čím novější model, tím to byl větší problém. Je to trochu smutné, přesně, jak psal Hasňa. Já nechci zabíhat do debat, co je tady špatně, jestli legislativa, která je mírná nebo ochrana aut samotná, ale když voláte na pojištovnu, po třetí za půl roku, tak je to hodně zvláštní a u žádného jiného auta jsem to nezažil. A k té policii samotné, já mám s PČR dobré zkušenosti a ti kluci by bohužel v této koncentraci krádeží museli stát na každém rohu. Ono, jinak se pochytá gang Lexusu, kterých je v Praze pár a jinak gang zaměřený na Škodovky, které stojí v každé ulici. Já mám jasno v tom, že Sup jde z domu, protože tohle mě opravdu nebaví. Jo a Míro, děkuji za nabídku, ale já si zabezpečím vlastní stání a pak mi to vyčorujou někde u nákupáku, to ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Chlapi, omlouvám se za ty výrazy výše, stejně tak jsem nechtěl vyvolat debatu, ale byl jsem opravdu hodně naštvanej. Teď mi volali s vyčíslením škody ze servisu - 125.000,-Kč, nemám slov. Auto půjde z baráku, na tohle nemám nervy a živit sráče taky nebudu. Pěkný den všem, já jdu běhat a trochu si vyčistit palici. Kámo to je na pikaču, Superb ještě ve tvé lokalitě, to je prakticky tutovka Kolega z práce by mohl také vyprávět, bydlí v Počernicích, přivezl si Superba a za 2 měsíce byl vybraný, rozsekané sklo, aby se tam dostali, ok nechal to komplet spravit a dát zpět vše, co čorli a voala za měsíc repete a ještě mu tu navigaci vyndavali asi krumpáčem, protože mu totálně zdevastovali palubku. 2Sphinxx: Přeju pevné nervy - 125 litrů už je fakt dost, i kdyby byl ten "český sen" pojištěný bez spoluúčasti Klišé "Japonec nakonec" v tomhle kontextu vyzní úplně jinak, než jak jej používají zastydlí fandové konzernu Proč by mělo být pojištění bez spoluúčasti snem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 (upraveno) Bells: To mi včera říkal ten technik ze servisu - oznámil mi cenu opravy a říkal: "...jo pane, to máte štěstí, že se nebude měnit ještě palubka v kompletu, to bychom byli přes 150"..., tak to mě fakt uklidnil, ty vole a on si z toho ještě dělá prdel, asi rutina nebo co. Ale když to tady tak čtu, tak je to asi fakt rutina. Večer mi volali z PČR, protože soused má na parapetu nějaké mini-kamery, tak mi jen oznámili, že byly natočené tam, kde zrovna on parkoval, což bylo asi o pět aut dále, takže nic vidno ani pohyb osob kolem dalších aut. Při té příležitosti jsem mu říkal, že ta cena opravy je šílenost a on mi říkal, že se setkávají i s tím, že auto jednou, dvakrát vyberou a pak si pro něj přijdou pro celé. Na to konto jsem mu říkal, že půjde z domu, protože na tuhle loterii čekat nebudu. Do Octy si dám zabezbečení (tam Colombus ani xeny nejsou) a budu jezdit s ní, co už, no a snad bude klid. Upraveno 29. srpna 2017 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Bydlíš někde v Bronxu né? :-) Světla z Volva a další, to jsou strašný příběhy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 (upraveno) Vlasto, světla z Volva je realita modelů od roku výroby 2006, to samé zrcátka. V té době konkrétně Praha 10. Světla, model - S60R a zrcátka XC 90, bohužel smutná realita. Když se mrkneš sem, tak vidíš, že Praha + Volvo = častý problém: http://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=9&t=48398 Upraveno 29. srpna 2017 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Bells: To mi včera říkal ten technik ze servisu - oznámil mi cenu opravy a říkal: "...jo pane, to máte štěstí, že se nebude měnit ještě palubka v kompletu, to bychom byli přes 150"..., tak to mě fakt uklidnil, ty vole a on si z toho ještě dělá prdel, asi rutina nebo co. Ale když to tady tak čtu, tak je to asi fakt rutina. Večer mi volali z PČR, protože soused má na parapetu nějaké mini-kamery, tak mi jen oznámili, že byly natočené tam, kde zrovna on parkoval, což bylo asi o pět aut dále, takže nic vidno ani pohyb osob kolem dalších aut. Při té příležitosti jsem mu říkal, že ta cena opravy je šílenost a on mi říkal, že se setkávají i s tím, že auto jednou, dvakrát vyberou a pak si pro něj přijdou pro celé. Na to konto jsem mu říkal, že půjde z domu, protože na tuhle loterii čekat nebudu. Do Octy si dám zabezbečení (tam Colombus ani xeny nejsou) a budu jezdit s ní, co už, no a snad bude klid. Mm, tak koukám technik to potvrdil, očividně vážně rutina a kolega to právě přesně takto měl, rozdrbali mu totálně palubku, takže šla na komplet výměnu. Ukazoval mi fotky a vážně to vypadalo, jak kdyby to někdo vyndaval krumpáčem, nebo čím, nevím, nechápu. Boční sklo ho v tu chvíli tedy trápilo vlastně úplně nejmíň.Co se týče koncernu, tak teď už se ty navigace dělají trošku jinak, právě kvůli čorkám, o čemž už tu někdo i psal. Na palubce je vlastně jen displej a zbytek je roztahaný po autě, takže nemají co ukrást, displej samotný je k ničemu. Horší je, že nějaké smažce todle asi sotva dojde a akorát se pak vytočí, že nemá žádnou kořist a v autě se jistě pěkně vyřádí, když už nic jiného = výsledek tedy prakticky stejný. Je to obrana leda proti klasickým čorkařům, kteří jasně vědí, po čem jdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Kamaradovi nekolikrat chteli ukrast Range Rover, jednou s nim dokonce odjeli, ale nasel se a pred tydnem mu s kufru slohli tasku s trzbou a notebook. Taky nebyl nadsenej a rikal, ze stal v takovy pekny ulici, kde by to fakt necekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 (upraveno) Bells: Ale teď si představ, co je to za debila, že rozjebe palubku krumpáčem, když to jde evidentně vyndat normálně, teda mě ještě přecvakli nějaké kabely od navi, ale palubku vyloženě nepoškodili. Upraveno 29. srpna 2017 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 (upraveno) . Je to obrana leda proti klasickým čorkařům, kteří jasně vědí, po čem jdou.Kamarád nechával kdysi v autě na sedadle polštářek s rybářskými háčky. Párkrát se dost nasmál, když ráno přišel k autu... Pak jednou zapomněl že ho tam dal a dost spěchal.... Upraveno 29. srpna 2017 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Sphinxx, ono to krumpáčem nebylo, to jsem řekl spíš s nadsázkou, respektive ten vnitřek tak vypadal, ale asi to bylo nějaké páčidlo nebo tak. Každopádně se vyřádili pěkně a podle stavu palubky nevěřím tomu, že ta navigace přežila bez úhony, jestli to tak rvali, prostě idioti no.Inu jsem rád, že nám se todle zatím vyhýbá (klepu na dřevo), z Golfu zmizel akorát zadní stěrač, což jsem bral spíš jako vtip, že se dneska ještě kradou stěrače bych fakt neřekl. Před x lety to byla klasika, ale dnes? Stěrač za pár stovek?...No a Leon je úplně bez poskvrny, byť v té červené a s velkými koly září na celou ulici, je to ale Seat a ty nikoho nelákají, díky bohu. Vlastně i doufám, že když už by ho někdo chtěl vybrat/ukrást, tak půjde raději hned vedle na Cupru straspol - to mě upřímně pobavilo, úplně tu situaci vidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Bells: tvl u toho Seata to zaklepej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Bells: tvl u toho Seata to zaklepej .... na nějakej pořádnej plech, kterej na tom ještě nestačil shnít...ale ne moc, ať z toho něco neupadne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Sorry jako na můj účet se nepobavíš, nehnije na něm nic a ani nic neupadlo. To, že je zatracovaný vůči dalším značkám moc dobře vím a mám to v místě, kam ani slunce nesvítí, za mě zatím jen maximální spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Dneska už auta tolik nehnihou jako za dob mého dětství. To jsme měli Škodovku stovku a po 4 letech měla přední blatníky shnilé tak, že jsem kus odloupnul rukou. Švára si koncem 80. let koupil Ladu 2107. Tehdy "lepší" auto. No a po 3 letech mu na předních blatnících vykvetla rez přes lak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 V poho, jsem na tom s Fordama úplně stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 ...z Golfu zmizel akorát zadní stěrač, což jsem bral spíš jako vtip,Já měl Golfy dva, a z obou zmizely airbagy...inu, Žižkov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Straspol však jo, taky jsem to nebral nijak vážně, jak na tom Seat jako značka je moc dobře vím a beru to i jako výhodu, právě v tom, že to auto nikoho nezajímá a je klid. Nakonec se rozsypou všechna auta, dnes je to už klasická spotřebka Btw: Na Forda také vzpomínám jen a jen v dobrém. Měl jsem kdysi první generaci a byla skvělá, krásné nadčasové auto a nikdy s ním nic nebylo. Tondaa73 - koukám, když se to rozjede, tak se najdou vážně kuriozitky, co všechno se krade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Dovolena s 8 mesicnim synem. Od 5 od rana rev, pres den dost omezeny moznosti a vecer usiname v pul 9. Cas pro sebe s manzelkou 0. Achjo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 (upraveno) Za mou osobu, zatim cely zivot jezdim pouze (Renault, Peugeot, Citroen). Bydlel jsem na Zizkove 9. let, nektera auta byla uplne nova. Nikdy nic co by za rec stalo, krom omlacenych dveri od dementu, co neumi otevirat dvere. Zadna corka, nic nezmizelo.Vyhledove uvazuji take o nejakem lepsim aute, ale...uvidim jeste. Upraveno 29. srpna 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky