Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

My vzali kluka když mu byli dva letecky do EU destinace asi tři hodinky letu a byl těžce na pohodu. Byla tam ale stejně stará holčička a ta řvala, panika jak svině, ke konci letu už vysílením omdlévala, její máma úplně grogy a to nás tenkrát hrozně ovlivnilo. Máme druhé a čekáme až holce budou tři, možná i čtyři. Nikdo neví jakou reakci to dítě bude mít a z autem se dá přeci jen zastavit, problém vyřešit, z letadla člověk nevystoupí. Co už vůbec nechápu, když lidi berou nemluvňata a prcky do destinací jako Egypt, Tunisko a další. To už mě přijde opravdu že je jsou úplně vylízaný a riskují zdraví dítěte....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@sibir, diky, ceske som nepozeral a ten lgshop mi ani heureka neukazala a pritom je to autorizovany dovozca ci predajca, aspon to vyzera ofiko a posielaju aj na svk bez problémov, alza sa moze strcit.. /len ktovie aka vyssia moc chcela, ze som nekúpil a dnes predstavili v30ku ;).. Ale asi beriem tu g6...ale co me prave nastvalo, ze ani g6 ani v30 nema infraport... Vlajkove lode a nemaju Taku mini pichovinku mozno za dolar !!!

Odkaz ke komentáři

Ja som si na neho celkom zvykol na lg g2, teraz to ma napr. Najlepsi Honor 9, ale celkom sa to najde sem tam...na to, ze to stoji par centov a vyvrtat jednu mini dierku v ramiku... Ale pravda, ze dnes všetko fici uz na bluetooth, aj micro hifi veze, takze tam je teraz zamerany ciel konektivity...

Odkaz ke komentáři

Můj Honor 8 má infraport taky. Nikdy před tím jsem ho na telefonu neměl, ale dost rychle jsem si na něj zvykl. Akorát mi přijde, že má kratší dosah než skutečný dálkový ovladač a taky se musí lépe mířit na ovládané zařízení.

Odkaz ke komentáři

Windows 10, command shell...

C:\_TEMP>dir *.doc
2017-08-31  08:12 PM                 0 aaa.doc
2017-08-31  08:12 PM                 0 aaa.docx

C:\_TEMP>del *.doc

C:\_TEMP>dir *.doc
File Not Found

Nekdo v MS zapomnel, ze je rok 2017 a Extensions muzou mit treba i vic, nez 3 znaky...

Odkaz ke komentáři

To slovo kun.y jsem řekl já, ne manželka. Kecy o nespokojenosti státní úřednice si nechej, takových chytráků a chytraček tam chodilo a chodí a léčí si sebevědomí na úřednicích. Ano, oni museli zrovna v tu chvíli vycestovat na dovolenou nebo za prarodiči, bez toho by nemohli dále žít... Dále se o tom nehodlám bavít.

Podstatou mého sdělení bylo, že někteří rodiče nemají rozum a tahají novorozence přes půlku světa, čímž jsem podpořil předřečníka.

P.S. Když ze spojení kun.y rodiče odebereš slovo rodiče, už nemůžeš psát chtěli a museli, ale chtěly a musely...

Tys mě nepochopil. Jaký kecy? Po mně chce můj šéf kvalitní práci. Já ji chci zas po mých podřízených. Je státní úředník něco extra že se po něm nesmí chtít aby dělal to za co je placený? Nebo se pracuje jen v soukromém sektoru?

Po nikom se nevozím, na nikoho nechytračím a sebevědomí si neléčím.

Dik za upozornění na i/y :-)

Upraveno uživatelem nettopejr
Odkaz ke komentáři

Tys mě nepochopil. Jaký kecy? Po mně chce můj šéf kvalitní práci. Já ji chci zas po mých podřízených. Je státní úředník něco extra že se po něm nesmí chtít aby dělal to za co je placený? Nebo se pracuje jen v soukromém sektoru?

Po nikom se nevozím, na nikoho nechytračím a sebevědomí si neléčím.

Dik za upozornění na i/y :-)

Radsi nic.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Kuncákovo Radši nic :-) tak ja to raději vysvětlím:

- "kun**" není ten kdo chce cestovat. Ani ten kdo chce po úředníkovi aby uradoval.

-o úřednících si taky nemyslím, že jsou ***

-na úředníka se nepovyšuji ale chci jen (když už něco od něj potřebuju) aby dobře "pracoval"

-Zbuddy si klidně může myslet že cestovat s dětmi se nemá.

-chyby dělám-vím... a navíc píšu z mobilu

Mír všem. Cestuje s dětma i bez nich, na úřadě se usmivejte na obou stranách přepážky..

;-)

Odkaz ke komentáři

No- když jsme u těch úředníků a tak- byl jsem překvapený, když mi přímo na úřadě udělali fotku, a považoval jsem to za úžasný komfort....ale musím říct, že mi na tom dokladu parádu moc nedělá. Dřív s tím měl člověk víc crcání, fotku si musel udělat u fotografa a nějak to vypadalo. Připouštím, že jsem se netvářil příjemně, protože úsměv mi taky ta milá paní hned zakázala. Ale ten rozkládající se vorvaň na mořským břehu, co mám na občance, přece taky nejsem já...? Doba, kdy se odborná práce nechávala odborníkům a fotograf v aťasu uplácel řvoucí ratolesti lízátkem měla něco do sebe. Fotografii má dělat umělec a doklad úředník...

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...