African Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 My vzali kluka když mu byli dva letecky do EU destinace asi tři hodinky letu a byl těžce na pohodu. Byla tam ale stejně stará holčička a ta řvala, panika jak svině, ke konci letu už vysílením omdlévala, její máma úplně grogy a to nás tenkrát hrozně ovlivnilo. Máme druhé a čekáme až holce budou tři, možná i čtyři. Nikdo neví jakou reakci to dítě bude mít a z autem se dá přeci jen zastavit, problém vyřešit, z letadla člověk nevystoupí. Co už vůbec nechápu, když lidi berou nemluvňata a prcky do destinací jako Egypt, Tunisko a další. To už mě přijde opravdu že je jsou úplně vylízaný a riskují zdraví dítěte.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 A už`s mu dal ten obojek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 @sibir, diky, ceske som nepozeral a ten lgshop mi ani heureka neukazala a pritom je to autorizovany dovozca ci predajca, aspon to vyzera ofiko a posielaju aj na svk bez problémov, alza sa moze strcit.. /len ktovie aka vyssia moc chcela, ze som nekúpil a dnes predstavili v30ku .. Ale asi beriem tu g6...ale co me prave nastvalo, ze ani g6 ani v30 nema infraport... Vlajkove lode a nemaju Taku mini pichovinku mozno za dolar !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Add deti v egypte - naposledy 13mesacne dieta v egypte s "chorobou" musel priviest vladny special z egypta domov..letel pre neho tym lekarov.. Lebo tiez museli dovolenkovat letecky s kojencom v egypte.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Kcemu infraport? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Ovládaní televize, kdyz se mi nechce hledat ovladac nebo jen tak skalim decko jo a taky klimatizace, nebo televize u doktora v cekarne a taak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 A už`s mu dal ten obojek? Všude samé slabé volty, ale již brzy bude :-) To fakt kolikrát jak když se bavi hluchej s blbým... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 ...ale co me prave nastvalo, ze ani g6 ani v30 nema infraport... Vlajkove lode a nemaju Taku mini pichovinku mozno za dolar !!!On se jeste dela nejakej telefon s infraportem? Sem ho mel naposled snad na 6310, jo to byl skvelej mobil :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Ja som si na neho celkom zvykol na lg g2, teraz to ma napr. Najlepsi Honor 9, ale celkom sa to najde sem tam...na to, ze to stoji par centov a vyvrtat jednu mini dierku v ramiku... Ale pravda, ze dnes všetko fici uz na bluetooth, aj micro hifi veze, takze tam je teraz zamerany ciel konektivity... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Můj Honor 8 má infraport taky. Nikdy před tím jsem ho na telefonu neměl, ale dost rychle jsem si na něj zvykl. Akorát mi přijde, že má kratší dosah než skutečný dálkový ovladač a taky se musí lépe mířit na ovládané zařízení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Aha, to sem netusil, povazoval sem to za "prezitou" technologii, ale had se na tom v multaku hral dobre... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Já mám infrač na Xiaomi taky a je to boží. Už mám spárovanou telku, klimosku a rádio v práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Nevim jestli zrovna nastvalo, ale je skoda, ze asi nebude pekne pocasi na vikendovy CIAF, kam kazdorocne moc rad jezdim :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Windows 10, command shell... C:\_TEMP>dir *.doc2017-08-31 08:12 PM 0 aaa.doc2017-08-31 08:12 PM 0 aaa.docx C:\_TEMP>del *.doc C:\_TEMP>dir *.docFile Not Found Nekdo v MS zapomnel, ze je rok 2017 a Extensions muzou mit treba i vic, nez 3 znaky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Nekdo v MS zapomnel, ze je rok 2017 a Extensions muzou mit treba i vic, nez 3 znaky... tak to naštve zkusil jsem to na Windows 7 a chová se to úplně stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 (upraveno) To slovo kun.y jsem řekl já, ne manželka. Kecy o nespokojenosti státní úřednice si nechej, takových chytráků a chytraček tam chodilo a chodí a léčí si sebevědomí na úřednicích. Ano, oni museli zrovna v tu chvíli vycestovat na dovolenou nebo za prarodiči, bez toho by nemohli dále žít... Dále se o tom nehodlám bavít. Podstatou mého sdělení bylo, že někteří rodiče nemají rozum a tahají novorozence přes půlku světa, čímž jsem podpořil předřečníka. P.S. Když ze spojení kun.y rodiče odebereš slovo rodiče, už nemůžeš psát chtěli a museli, ale chtěly a musely...Tys mě nepochopil. Jaký kecy? Po mně chce můj šéf kvalitní práci. Já ji chci zas po mých podřízených. Je státní úředník něco extra že se po něm nesmí chtít aby dělal to za co je placený? Nebo se pracuje jen v soukromém sektoru? Po nikom se nevozím, na nikoho nechytračím a sebevědomí si neléčím. Dik za upozornění na i/y :-) Upraveno 31. srpna 2017 uživatelem nettopejr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 (upraveno) Tys mě nepochopil. Jaký kecy? Po mně chce můj šéf kvalitní práci. Já ji chci zas po mých podřízených. Je státní úředník něco extra že se po něm nesmí chtít aby dělal to za co je placený? Nebo se pracuje jen v soukromém sektoru? Po nikom se nevozím, na nikoho nechytračím a sebevědomí si neléčím.Dik za upozornění na i/y :-)Radsi nic. Upraveno 31. srpna 2017 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Kuncákovo Radši nic :-) tak ja to raději vysvětlím:- "kun**" není ten kdo chce cestovat. Ani ten kdo chce po úředníkovi aby uradoval.-o úřednících si taky nemyslím, že jsou ***-na úředníka se nepovyšuji ale chci jen (když už něco od něj potřebuju) aby dobře "pracoval"-Zbuddy si klidně může myslet že cestovat s dětmi se nemá. -chyby dělám-vím... a navíc píšu z mobiluMír všem. Cestuje s dětma i bez nich, na úřadě se usmivejte na obou stranách přepážky.. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 (upraveno) No- když jsme u těch úředníků a tak- byl jsem překvapený, když mi přímo na úřadě udělali fotku, a považoval jsem to za úžasný komfort....ale musím říct, že mi na tom dokladu parádu moc nedělá. Dřív s tím měl člověk víc crcání, fotku si musel udělat u fotografa a nějak to vypadalo. Připouštím, že jsem se netvářil příjemně, protože úsměv mi taky ta milá paní hned zakázala. Ale ten rozkládající se vorvaň na mořským břehu, co mám na občance, přece taky nejsem já...? Doba, kdy se odborná práce nechávala odborníkům a fotograf v aťasu uplácel řvoucí ratolesti lízátkem měla něco do sebe. Fotografii má dělat umělec a doklad úředník... Upraveno 1. září 2017 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 No já si fotky mohl vybrat, ale stejně taky žádná sláva.Třeba proti minulý fotce tam mám míň vlasů..................jo a jsou takový světlejší, prej šedivý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky