OndraTce Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 (upraveno) Ach jo, Ty duše nešťastná. Jako bys za ta léta na škole nevěděl, že pokud právní věda netuší kam s tím, šoupne to do správka .... Ano. Celý náš studijní mikrotým mi to taky dal patřičně sežrat - celou dobu se mi smáli. Ale stálo to za to. Mám nejhodnotn?jší úlovek. Na závěrečné vítězné party jsem tím ohromoval spolužačky a byl mistr světa omeleta=D.No, dneska už se tomu směju. Upraveno 6. září 2017 uživatelem OndraTce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Volové, já se podíval po letech na svoji diplomku a už nerozumím ani názvu. Prý Kauzální separabilita vstupně- výstupních Hamiltonovských systémů. Práce i obhajoba nakonec za jedna, ale dělal jsem ji o rok dýl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Tak ja nevim, jestli si na me nekdo zased... Dneska zas nekam letim (mozna) a oni evakuujou celej Terminal 1... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Od 16.30 cca by to mělo být ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Jo. Nahnali nas na jednu hromadu smerem k T2 a pak zas pustili zpatky. Nicmene stejne 1.5h zpozdeni. Ale lepsi, nez skoro nevodletet jako minule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Zase me kuna napadla auto, tentokrat v praci, jeste par navstev a jsem bez izolace, aspon ze ji zatim nechutnaj kabely... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 (upraveno) človek vo všetkej počestnosti prokrastinuje za počítačom a bum, výpadok prúdu na pol hodinky. to je potom celodenný plán práce tatam.keby aspoň blesky a tak, ale v slnečný deň? Upraveno 8. září 2017 uživatelem misso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Treba to byla planovana odstavka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Jednou v zivote jedu autobusem z Italie a nemecka policie perlustrace jak prase, zpozdeni dve a pul hodiny a dva maniky si dokonce nechali! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 No jestli ti dva maníci "zytalyje" byli trochu opálenější, papíry neměli a pamatovali si jen že jsou Abdul a Hasan... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 No jestli ti dva maníci "zytalyje" byli trochu opálenější, papíry neměli a pamatovali si jen že jsou Abdul a Hasan... Jednoho zabasli pravem protoze to byl cernoch ale ten druhej v tom byl nevinne, asi jen vez trosku matrose. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Každej takovej je nevinnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Treba to byla planovana odstavka?no, podľa denik.cz ani nie. ale ako tak čítam, mohol som ostať visieť celú tú dobu niekde v MHD, takže to spätne nebolo asi až tak zlé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 (upraveno) Od vcerejska jsem obeti drobnych zivotnich ustrku. Zacalo to vcera navecer. Na hokeji se Spartou jsem si dal klobasu a dostal vraceno misto na petikilo na dve kila, zjisteno pozde. Po hokeji jsem jel do Orlickych, po prijezdu jsem se chtel podivat na Hry o truny, zapomnel jsem flashku doma. Vypil jsem cervene, ze se na chvilicku natahnu kvuli zadum na gauc a vzbudil jsem se nad ranem s nevycistenymi zuby, bleeee. Dnes jedu na kolo, sahnu po Garminu, vybitej, nabijecka doma,cesta viz fotka. Rikam v hospode si dam dobrej obed, do pici svatba. Musel jsem jet do Zdobnice do neproverene hospody a zjistil jsem, ze do zdobnickeho gulase se nedava maso, ale kilo mouky. Takova ta klepava sracka s knedlikem a jeden utrapenej kousicek bilkoviny prekryty cibuli. Byl jsem snad v minulem zivote masovy vrah nebo co, ze musim takhle trpet? Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 9. září 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmonda Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 klid, vikend nekonci, je teprve sobota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 nedava maso, ale kilo moukyJestli to nepovařili, tak Ti Tvoje žáha poděkuje ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 (upraveno) Co jednoho naštve, druhého alespoň při čtení pobaví Já ty tvoje storky miluji. Ten virtuální sex v kupečku s jednou intouškov a třema školačkama a byl zdrojem dobre nálady na celý den :D Upraveno 9. září 2017 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 (upraveno) Carodeji neboj, vybliju to cestou domu. Ted me ceka 8 km stoupani do Říček Upraveno 9. září 2017 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky