martar Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Pozdě, kluci, už jsem "dovařil". Dneska už radši na nic nesáhnu
Potkan Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Nemusis varit. Zapni sporak a postav na nej PET lahev
Návštěvník qoyi Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Se vyser na drhnutí a kup si na ten sporák jako já víko.
martar Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Já bych stopro zprasil i to víko, z vnitřní i vnější strany
Návštěvník qoyi Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Já bych stopro zprasil i to víko, z vnitřní i vnější strany Tak z vnitrni je ti to jedno a o ty vnejsi sem si to myslel taky, ale fakt to nejde, pouzivam to takhle uz druhej rok. A kdyz to zaseres tak si zase reknes "naco bych to myl, kdyz stejne budu varit" ... ja treba nechal kuchyň komplet vymalovat a od tý doby mam guláš i po zdi.
tano Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 (upraveno) Zemrel Jean Rochefort skoda ho... http://tn.nova.cz/clanek/zemrel-herec-jean-rochefort-zaril-v-angelice-i-velkem-blondynovi.html Upraveno 9. října 2017 uživatelem tano
SCIFI Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Právě po mě chtěli ve Volvu za žárovku do blinkru 599,-. Tak se pána ptám jestli opravdu sem chodí tak hloupý lidi co jim dají za žárovku za 19 korun šest stovek a jen se usmál a řekl že chodí.
Návštěvník Kamil Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Napadá vás ještě neco, čím bych mohl zasmradit kuchyň ... Co třeba mikina v zapnutý troubě?
martar Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Tvl ... pochopil jsem správně jemný pokyn admina věnovat se jen hodinkovým tématům?
Návštěvník Kamil Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 To ne, jen jsem si vzpomněl na minulou historku.
Liqid Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Co třeba mikina v zapnutý troubě? To mi něco připomíná. Spolubydlící na VŠ si takhle jednou pral prádlo a při věšení mu přišla pozvánka na akci, kterou nechtěl zmeškat. Problém byl, že všechny trencle měl zrovna mokré na sušáku. No co, dali jsme hlavy dohromady - voda se zahřeje, přejde na páru a trencle budou suchý...no jo, ale jak na to. 10 minut fénování a efekt 0. Tak přišel na řadu jiný zdroj tepla - mikrovlnná trouba. Tam první tři minuty měly úspěch, trouba se naplnila párou, tak jsme tam dali 15 minut a pokračovali v předchozích aktivitách. Po deseti minutách se z kuchyně začal valit zápach a bylo nám jasné, že je zle. Troubu jsme vypnuli a vytáhli doutnající trencle - byly suché, ale bohužel se decentně vznítila guma. Aby to nesmrdělo v baráku, tak jsme s tím vyběhli na zápraží. Tam ale zrovna foukal vítr a rozpálená guma chytla a z trenclí byl pěkný ohníček viz foto.
roura74 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Právě po mě chtěli ve Volvu za žárovku do blinkru 599,-. Tak se pána ptám jestli opravdu sem chodí tak hloupý lidi co jim dají za žárovku za 19 korun šest stovek a jen se usmál a řekl že chodí.Žil jsem v domnění, že nejdražší spotřebák je na Subaru. Pěkná cenovka.
tommas4 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Na druhou stranu jsem v autorizáku Volva platil 4760,- za výměnu oleje v aut. převodovce (vč. proplachu, cena s daní).
Igicz Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Žil jsem v domnění, že nejdražší spotřebák je na Subaru. Pěkná cenovka. Dneska mi v autorizáku měnili na Subu rozvody. Sem zvědavý na fakturu:-) A sami se nabídli, že mi tam klidně dají druhovýrobu, se kterou mají dobré zkušenosti. A záruka zůstává.
SCIFI Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Na druhou stranu jsem v autorizáku Volva platil 4760,- za výměnu oleje v aut. převodovce (vč. proplachu, cena s daní). to ti ale zapoměli napočítat olej, filtry a práci ne? Je tam snad 15 litrů ne?
tommas4 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Nee, komplet 760 práce a 4000 za olej, teď jsem koukal na fakturu. 2011 V60 2,0, Svencar Ostrava.To ale neznamená že šest stovek za žárovku do blinkru je cajk, to je naopak dobrej úlet
roura74 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Dneska mi v autorizáku měnili na Subu rozvody. Sem zvědavý na fakturu:-) A sami se nabídli, že mi tam klidně dají druhovýrobu, se kterou mají dobré zkušenosti. A záruka zůstává.Na Forester 2007 jsem platil tuším 12500,- Zítra si jedu do subaru servisu pro vzpěry na pátý dveře a ramínka stěračů na Tribecu. Vzpěry 5400,- a ramínka s gumičkama 1900,-. Samotný gumičky stojí 1570,- . Druhovýroba na Tribecu bohužel neexistuje.
Doporučené příspěvky