Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník qoyi
Odesláno

Já bych stopro zprasil i to víko, z vnitřní i vnější strany :)

Tak z vnitrni je ti to jedno a o ty vnejsi sem si to myslel taky, ale fakt to nejde, pouzivam to takhle uz druhej rok. A kdyz to zaseres tak si zase reknes "naco bych to myl, kdyz stejne budu varit" ... ja treba nechal kuchyň komplet vymalovat a od tý doby mam guláš i po zdi.

Odesláno (upraveno)

Zemrel Jean Rochefort :( skoda ho...

http://tn.nova.cz/clanek/zemrel-herec-jean-rochefort-zaril-v-angelice-i-velkem-blondynovi.html

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Právě po mě chtěli ve Volvu za žárovku do blinkru 599,-. Tak se pána ptám jestli opravdu sem chodí tak hloupý lidi co jim dají za žárovku za 19 korun šest stovek a jen se usmál a řekl že chodí.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Napadá vás ještě neco, čím bych mohl zasmradit kuchyň ...

Co třeba mikina v zapnutý troubě?

Odesláno

Tvl :D... pochopil jsem správně jemný pokyn admina věnovat se jen hodinkovým tématům?

Odesláno

Co třeba mikina v zapnutý troubě?

To mi něco připomíná. Spolubydlící na VŠ si takhle jednou pral prádlo a při věšení mu přišla pozvánka na akci, kterou nechtěl zmeškat. Problém byl, že všechny trencle měl zrovna mokré na sušáku. No co, dali jsme hlavy dohromady - voda se zahřeje, přejde na páru a trencle budou suchý...no jo, ale jak na to. 10 minut fénování a efekt 0.

Tak přišel na řadu jiný zdroj tepla - mikrovlnná trouba. Tam první tři minuty měly úspěch, trouba se naplnila párou, tak jsme tam dali 15 minut a pokračovali v předchozích aktivitách.

Po deseti minutách se z kuchyně začal valit zápach a bylo nám jasné, že je zle. Troubu jsme vypnuli a vytáhli doutnající trencle - byly suché, ale bohužel se decentně vznítila guma. Aby to nesmrdělo v baráku, tak jsme s tím vyběhli na zápraží. Tam ale zrovna foukal vítr a rozpálená guma chytla a z trenclí byl pěkný ohníček viz foto.

post-22647-0-16452200-1507565484_thumb.jpg

Odesláno

Právě po mě chtěli ve Volvu za žárovku do blinkru 599,-. Tak se pána ptám jestli opravdu sem chodí tak hloupý lidi co jim dají za žárovku za 19 korun šest stovek a jen se usmál a řekl že chodí.

Žil jsem v domnění, že nejdražší spotřebák je na Subaru. Pěkná cenovka.

Odesláno

Žil jsem v domnění, že nejdražší spotřebák je na Subaru. Pěkná cenovka.

Dneska mi v autorizáku měnili na Subu rozvody. Sem zvědavý na fakturu:-) A sami se nabídli, že mi tam klidně dají druhovýrobu, se kterou mají dobré zkušenosti. A záruka zůstává.

Odesláno

Na druhou stranu jsem v autorizáku Volva platil 4760,- za výměnu oleje v aut. převodovce (vč. proplachu, cena s daní).

to ti ale zapoměli napočítat olej, filtry a práci ne? Je tam snad 15 litrů ne?

Odesláno

Nee, komplet 760 práce a 4000 za olej, teď jsem koukal na fakturu. 2011 V60 2,0, Svencar Ostrava.
To ale neznamená že šest stovek za žárovku do blinkru je cajk, to je naopak dobrej úlet :D

Odesláno

Dneska mi v autorizáku měnili na Subu rozvody. Sem zvědavý na fakturu:-) A sami se nabídli, že mi tam klidně dají druhovýrobu, se kterou mají dobré zkušenosti. A záruka zůstává.

Na Forester 2007 jsem platil tuším 12500,- Zítra si jedu do subaru servisu pro vzpěry na pátý dveře a ramínka stěračů na Tribecu. Vzpěry 5400,- a ramínka s gumičkama 1900,-. Samotný gumičky stojí 1570,- . Druhovýroba na Tribecu bohužel neexistuje.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...