Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

Jó pošta :)

Brno Praha 7 dni a prisla driv zasilka co sem objednaval pozdeji.

Ted uz mi v brne druhej den visi dalsi ....

ale ja uz na to seru .... platim dobirkou a pokud to neprijde do tri dnu tak to neprebiram + pisu email do shopu ze takle teda ne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 12. 10. 2017 v 13:05, little_w napsal:

Posta. Ti kreteni jsou jak z jineho sveta. Ja se povazuji za hodne mirumilvneho cloveka, ale dneska jsem mel chut nekomu ublizit.

Plne ti rozumim, i kdyz posledni dve zasilky naprosto vpohode.

Musim zaklepat na drevo.

Odkaz ke komentáři

V 12. 10. 2017 v 20:29, Martin JJJ napsal:

Rekosntrukce obýváku, staré skříně s modely, které sbírám několik let a manželka to napere do krabice páté přes deváté... hlava nehlava...  :frusty:

To znám. Když jsem se rozcházel se svojí poslední 'kopretinou', tak mi přivezla moje pušky do práce, kde mám trezor. 3 kusy v jednom saku=/. Měl jsem chuť zahájit palbu...

Odkaz ke komentáři

V 13. 10. 2017 v 0:50, OndraTce napsal:

To znám. Když jsem se rozcházel se svojí poslední 'kopretinou', tak mi přivezla moje pušky do práce, kde mám trezor. 3 kusy v jednom saku=/. Měl jsem chuť zahájit palbu...

jsem se málem zhroutil při pohledu na ty krabice... no masakr...

Odkaz ke komentáři

Vydražil jsem motocykl na EBAY, leží na hromadě dřeva v Itálii. Dva dny po skončení aukce prodejce nebylo možné kontaktovat, telefon nedostupný, email taky.

Pak mi v jeden moment napsal, že se omlouvá, ale s cizincem se nebaví. Aukci hned stornoval protože jsem ji nezaplatil a rovnou to vystavil znova.

Hajzl jeden, co s ním? Je nějaký nárok na vydražený předmět, nebo to nemá cenu?

Samozřejmě že tam měl platbu přes Pay pal, ale chtěl jsem se sním dohodnout na předání z ruky do ruky. Motorku by stejně poštou neposlal.

Odkaz ke komentáři

Problém bych spíš viděl v tom, že jsem aukci vyhrál za třetinu běžné ceny. Na všem se dá přeci domluvit. I na předání a platbě na místě, jen chtít. Ale on ani nenapsal, že preferuje pouze Paypal, hned mně odstřihnul.

Odkaz ke komentáři

Přesně tak. Ve chvíli, kdy chceš cokoliv mimo standard, který prodejce vyžaduje, musíš se domlouvat předem. Já, když jsem jel do Itálie, tak jsem si tam vydražil předmět, zaplatil přes PayPal a prodejce mi ho s úsměvem za 13 dní doručil osobně až na hotel...

Odkaz ke komentáři

Měl tam jen Paypal, a že neposílá mimo Itálii. U malých věcí to chápu. Ale u motorky je stejně nutnost odvozu ne? Sypu si popel na hlavu, moje chyba že jsem mu nenapsal předem. Na druhou stranu jsem nechtěl upozorňovat na zájem o aukci. Pak se do toho vloží přihazovači a cena je někde jinde.

Odkaz ke komentáři

IKEA a arogantní hňupové, které zaměstnávají u jejich dopravní služby.

Koupili jsme gauč, který nám dnes ráno měli doručit. Bydlíme až v 6. patře a výtah v baráku je jen taková ta malá klaustrofobní důlní šachta, kam se sotva vejdou dva lidi a to se ještě musí na sebe nalepit. Všechny tyto okolnosti byly ale ve formuláři nahlášeny.

Přítelkyně šla dolů otevřít a dva mladí stěhováci se od začátku chovali jako idioti. Neustálé komentování typu: "to si snad děláte srandu?" Opakovaně se jí snažili namluvit, že nahlášený odnos byl jen do 3. patra. Když jim několikrát řekla, že opravdu ne, tak to někde v papírech našli a za neustálého brblání "proboha kde to bydlíme a kdo může bydlet v 6.patře" se teda uráčili gauč (3 krabice) vynést. Jednomu z blbů ta jedna z krabic po cestě dvakrát na schodech spadla. Když to teda milostivě dotahali až k bytu, tak za keců jak jsou zpocení, odjeli. 

Když jsme to po chvíli rozbalili a začli skládat, zjistili jsme, že ta jedna krabice je zespoda proražená a odnesla to i dřevená deska gauče uvnitř. Takže to u nás vypadá jak ve skladu páč to nemůžem poskládat, řešíme reklamaci a doufáme, že to nebude trvat dalších 30 dní, které mají na její vyřízení.

Podotýkám, že ta služba byla placená. Kdybysme to chtěli zadarmo a špatně, uděláme si to sami. 

post-32970-0-88659000-1507996488_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pojebanej Karcher co odejde rok po záruce. Jenomže za ty tři roky vysál tak desetkrát auto a třikrát dílnu. Maj teda zdarma svoz na servis, tak jsem jim ho poslal, že to daj do cajku. Přišla SMS-ka, že motor je KO, oprava za skoro trojku u vysavače za bůra? Což o to, to by mě nepoložilo, jenomže to nechci řešit za dva roky znova. Takže tenhle žlutej xindl už mi do baráku taky nesmí a to jsem se chystal koupit od nich tlakový mytí. Volám FUJ!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...