Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Patrick Zandl a jeho prohlášení v ČT, jak mu coin mining (sic!) vynáší a může sponzorovat Romeu a podobné parazity.

Odesláno

Patrick Zandl a jeho prohlášení v ČT, jak mu coin mining (sic!) vynáší a může sponzorovat Romeu a podobné parazity.

WTF?

Odesláno

Ne Wtf, normálně se tím chlubil ve zprávách v 18 hodin, kde hovořil jako jeden z hlavních sponzorů Romey, potažmo jedné teplické školy...

Odesláno

Tak dnesni luxusni vylet na bezkach skoncil na urazovce se zlomeninou pazni kosti. Samozrejme prava ruka. Nastesti se nebude muset sroubovat. Kurnik.

Kubo, tak at se to hoji.

Ja si vysel na vychazku se psem ( tady napadlo cca 0,5 cm ) a sedim v horovicke nemocnici - natazene vazy v koleni a narazena prava ruka ( nastesti neni zlomena kost ).

Odesláno

Tak dnesni luxusni vylet na bezkach skoncil na urazovce se zlomeninou pazni kosti. Samozrejme prava ruka. Nastesti se nebude muset sroubovat. Kurnik.

Ale tak hodinky nosíš na levačce ne? Takže vlastně dobrý...
Odesláno

Tyve Kuncaku, dyt ty ses podle tvych poslednich prihod normalne zralej na invalidni duchod :-)

Ja vim :-((, jeste marodim s tou infekci, vyjdu 100 m pred barak a zmrzacim se, znovu.

Zacinam bejt starej ( levej jsem od mala ).

Odesláno (upraveno)

Ne Wtf, normálně se tím chlubil ve zprávách v 18 hodin, kde hovořil jako jeden z hlavních sponzorů Romey, potažmo jedné teplické školy...

Tvoje příspěvky mi vadí dlouhodobě, chytrej seš jak rádio, všude jsi byl a od všeho máš klíče, ale tady už jsi to přetočil zatím teda maximálně... :D

Reportáž je tady: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10118379000-udalosti-v-regionech-praha/218411000140207-udalosti-v-regionech/obsah/599063-teplicka-skola-dostala-dar

O těžení není samozřejmě ani slovo. Šlo o spotánní sbírku na FB, kterou Patrick po teplickém incidentu nastartoval na FB a někteří nepřispívali v hotovosti, ale také v kryptoměnách a o tom v reportáži mluvil. Dozvuky pro Zandla jsou třeba i takové, že ho za tu sbírku někdo i naprášil na FÚ...

Kdo má FB, tady jsou k tomu nějaké statusy od PZ:

16. listopad 2017

20. listopad 2017

21. listopad 2017

Upraveno uživatelem m.n.
Odesláno

Tvoje příspěvky mi vadí dlouhodobě, chytrej seš jak rádio, všude jsi byl a od všeho máš klíče, ale tady už jsi to přetočil zatím teda maximálně... :D

Reportáž je tady: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10118379000-udalosti-v-regionech-praha/218411000140207-udalosti-v-regionech/obsah/599063-teplicka-skola-dostala-dar

O těžení není samozřejmě ani slovo. Šlo o spotánní sbírku na FB, kterou Patrick po teplickém incidentu nastartoval na FB a někteří nepřispívali v hotovosti, ale také v kryptoměnách a o tom v reportáži mluvil. Dozvuky pro Zandla jsou třeba i takové, že ho za tu sbírku někdo i naprášil na FÚ...

Kdo má FB, tady jsou k tomu nějaké statusy od PZ:

16. listopad 2017

20. listopad 2017

21. listopad 2017

Pokud jsi tak chytrý a tak šíleně ti vadím, doporučuji se na sledování mých příspěvků vysra.t. Vzhledem k tomu, co nám zde předvedl na fóru, bych se ani trošinku nedivil, kdyby si tu sbírku zadotoval i z tohoto fóra. Já k němu na rozdíl od tebe důvěru nemám.

Odesláno

Pokud jsi tak chytrý a tak šíleně ti vadím, doporučuji se na sledování mých příspěvků vysra.t. 

To bych docela rád, dost by se mi na duši ulevilo, ale jsi úplně všude... :( :D

Návštěvník Kamil
Odesláno

Frostie ted ses projevil jako klasickej demagog. Nejen že jsi překroutil tv vystoupení a lhal, ale když ti to někdo vytkne, ještě kolem sebe kopeš.

Odesláno

Frostie ted ses projevil jako klasickej demagog. Nejen že jsi překroutil tv vystoupení a lhal, ale když ti to někdo vytkne, ještě kolem sebe kopeš.

Nic jsem nepřekrucoval a kopat jsem nezačal. Byla to obrana proti šílené averzi m.n. Zajímalo by mne, kde jsem lhal? Že Zandl sponzoruje Romeu, dělá sbírky a část sbírky dotuje kryptoměnami? Jde o slova z reportáže.

Odesláno

Nic jsem nepřekrucoval a kopat jsem nezačal. Byla to obrana proti šílené averzi m.n. Zajímalo by mne, kde jsem lhal? Že Zandl sponzoruje Romeu, dělá sbírky a část sbírky dotuje kryptoměnami? Jde o slova z reportáže.

Tak znova, napsal jsi: "Patrick Zandl a jeho prohlášení v ČT, jak mu coin mining (sic!) vynáší a může sponzorovat Romeu a podobné parazity."

Prohlášení, že mu mining vynáší - lžeš, nic takového nezaznělo

Prohlášení, že může sponzorovat Romeu a podobné parazity - lžeš, nic takového nezaznělo, šlo o konkrétní pomoc, konkrétní škole po konkrétní události

Návštěvník Kamil
Odesláno

... jak mu coin mining (sic!) vynáší..

>>Zajímalo by mne, kde jsem lhal?

Tady. A když chybí­ argumenty, uchyluješ se k vulgaritám..

Odesláno (upraveno)

Prkvančic, aspoň de-bi(pardon)magoga necitujte, na to ignore nefachá, mam slabou vůli a dycky si ten vejšplecht přectu a pak je mi za něj smutno.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Tak znova, napsal jsi: "Patrick Zandl a jeho prohlášení v ČT, jak mu coin mining (sic!) vynáší a může sponzorovat Romeu a podobné parazity."

Prohlášení, že mu mining vynáší - lžeš, nic takového nezaznělo

Prohlášení, že může sponzorovat Romeu a podobné parazity - lžeš, nic takového nezaznělo, šlo o konkrétní pomoc, konkrétní škole po konkrétní události

Zdá se mi, že asi každý mluvíme o jiné reportáži. Sbírka na teplickou školu byla pořádaná Romeou, Zandl byl jeden z hlavních sponzorů.
Návštěvník Kamil
Odesláno

Njn, každý slyší jenom to, co slyšet chce. A nekažte mi dnešní narozeniny. Stejně vás mám všechny rád. :D

Odesláno

Njn, každý slyší jenom to, co slyšet chce. A nekažte mi dnešní narozeniny. Stejně vás mám všechny rád. :D

To jsem chtěl slyšet, todlecto...

Pustil jsem si to a pravdu má náčelník.

Gratuluji k narozeninám.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...