Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Rekl jsem si ze hodinky budu kupovat nejdriv po mesici pred predchozima, pak neco koupil s tim ze pristi hodinky budou holt az za dva mesice a pak si koupil nejake dalsi nesmysly za x desitek tisic abych se ujistil ze uz fakt nekoupim zadnou dalsi ... vec, protoze nebudu mit penize na zbyt. No a ted se objevi DA34 za 16 v inzerci, to by se jeden po....sral.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Opravu trosku cekam v ramci zaruky...uvidim. Nejsem si vedom niceho, cim bych tomu pomohl. V sobotu jsem lunetu stopro pouzival a fungovala normalne. V nedeli jsem ji nepouzival, ale dal bych ruku do ohne, ze korunka byla na miste. Dnes rano jsem vstal, dal jsem sprchu, obliknul, dosel par desitek metru do kanclu, hodinky sundal a polozil na stul...po pul hodce jsem je vzal do ruky a korunka nikde. Prolezl jsem kancl po kolenou, vsechny mista kde jsem byl az po misto kde jsem spal, auto atd., ale korunka nikde.

No nejvic me sere to cekani...pochybuju ze v Chronoshopu budou mit nahradni. Takze to tam zitra hodim a budu vic jak 24 hodin nahej! To nepreziju! :(

Odkaz ke komentáři

Neukroutitelná? Jen si vzpomeň kolik mezi prostým lidem koluje legend, třeba o "nerezavějící oceli" a nebo "nepoškrábatelném safírovém sklíčku"... 

Ten overengineered závit u horní korunky vypadá, jako kdyby turecký soudruh skládač u horní korunky výrobci ušetřil kapku červenýho Loctite  :tomato:

Odkaz ke komentáři

Dnes ma nasrali 4 zivotopisy. Naberam ludi, a vsetci co sa hlasia viac menej nic nevedia a kazdy chce minimalne 75k hrube. Je to spatne s tou dnesnou situaciou. Pomaly budem platit kilo aby vobec niekto prisiel do roboty....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...