nickolas Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Prisel jsem o korunku...netusim jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Rekl jsem si ze hodinky budu kupovat nejdriv po mesici pred predchozima, pak neco koupil s tim ze pristi hodinky budou holt az za dva mesice a pak si koupil nejake dalsi nesmysly za x desitek tisic abych se ujistil ze uz fakt nekoupim zadnou dalsi ... vec, protoze nebudu mit penize na zbyt. No a ted se objevi DA34 za 16 v inzerci, to by se jeden po....sral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 V 18. 6. 2018 v 12:43, nickolas napsal: Prisel jsem o korunku...netusim jak Aj, tak to naštve. Jsi s nima asi o něco drbnul řekl bych :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 To bych prave rekl ze ne. Ale fakt netusim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 To vyzera na viac nez korunku bola srobovacia? ak ano tak je prec aj krcek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Je to korunka k ovladani vnitrni lunety. Byla na te hridelce, co kouka, prisroubovana (neptejte se me jak) a nejspis se odsroubovala (neptejte se me jak). Odlomene to nevypada. Proste korunka v perdeli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Sroubovaci nebyla. Byla rovnou tocici, oboustranne. Zadne sroubovani, zacvakavani, vycvakavani, nic. Chytnes, kroutis, tocis lunetou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Stane se, dej pak vedet na kolik vysla oprava, resp. nova korunka, celkem me to zajima, klidne PM. Ber to positivne, jdu si ted precist tvou recenzi ohledne tech hodinek, uplne se na to tesim, cekam jen az usne malej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Opravu trosku cekam v ramci zaruky...uvidim. Nejsem si vedom niceho, cim bych tomu pomohl. V sobotu jsem lunetu stopro pouzival a fungovala normalne. V nedeli jsem ji nepouzival, ale dal bych ruku do ohne, ze korunka byla na miste. Dnes rano jsem vstal, dal jsem sprchu, obliknul, dosel par desitek metru do kanclu, hodinky sundal a polozil na stul...po pul hodce jsem je vzal do ruky a korunka nikde. Prolezl jsem kancl po kolenou, vsechny mista kde jsem byl az po misto kde jsem spal, auto atd., ale korunka nikde. No nejvic me sere to cekani...pochybuju ze v Chronoshopu budou mit nahradni. Takze to tam zitra hodim a budu vic jak 24 hodin nahej! To nepreziju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 A byl jsi v tom kanclu sám? Nemohl ti ji někdo ukroutit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Kolega ma Fortisy a trpi alergii k antimagnetickym nemeckym hodinkam, ktere navic nejsou z ponorkove oceli Ne, nemohl...navic vzhledem k funkci korunky, by mela byt neukroutitelna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Neukroutitelná? Jen si vzpomeň kolik mezi prostým lidem koluje legend, třeba o "nerezavějící oceli" a nebo "nepoškrábatelném safírovém sklíčku"... Ten overengineered závit u horní korunky vypadá, jako kdyby turecký soudruh skládač u horní korunky výrobci ušetřil kapku červenýho Loctite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Nazev zavitu si blize prozkoumam rano, ale jinak s tebou souhlasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 110 tisic dan z nabyti nemovitosti!!! Zcůrvenej stát!!! Za co? Ze zdanenych penez! Te sila! Za chvili bude daň z vysráni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 4 procenta, ne? To je tak nak vsude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Jo, je. Ale taky mi to přijde jako úlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garminak Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 V 19. 6. 2018 v 19:51, OndraTce napsal: Jo, je. Ale taky mi to přijde jako úlet.Mně to přijde spíš jako krádež... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 V 19. 6. 2018 v 19:56, Garminak napsal: Mně to přijde spíš jako krádež...Taky se tomu dřív (asi do roku 1948) říkalo berně. Krádež je to bez pochyby, už jen proto že to neplatíš dobrovolně. Netvrdím že je to špatná věc, jen konstatuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doq111 Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Dnes ma nasrali 4 zivotopisy. Naberam ludi, a vsetci co sa hlasia viac menej nic nevedia a kazdy chce minimalne 75k hrube. Je to spatne s tou dnesnou situaciou. Pomaly budem platit kilo aby vobec niekto prisiel do roboty.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Snad te potesi, ze ve srovnani s DPH (taky platis ze zdaneneho a furt) je to prima nizke cislo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky