Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Korunka neni fópá, aktualizace korunky je IWC standard potvrzený ze šafhauzenu. Dostal jsem správnou.

Oni mi ty ručky nezkoušeli cpát, to zas ne. Měl to bejt humor. Asi.

Já jsem ale prostor na žoviální řeči neviděl, protože je mi úplně jedno kde se to zvrtlo, mě to stálo čas a dalších x týdnů čekání.

Někdo si holt tipnul co to bude za model (přitom měl k dispozici ref.nr. a prod.nr.) a tipnul si blbě.

X krát se mi podobná blamáž stala v x servisech, ale ostatní věci jako auta, spotřebiče atd. jsou mi fuk. Proto mám rád hodinky, v tomhle mikrosvětě by mělo bejt všechno precizní počínaje péčí o zákazníka.

edit: a žádný výrazný "pardon" nezaznělo, spíš snaha o přenesení chyby na mě, protože jsem si to objednával po mailu a "ono je dobrý ty hodinky vidět" - zaprvé, hodinky u nich už byly, tak snad mají nějakou kartu a zadruhé součást mailu byly čísla i fotka hodinek.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...... edit: a žádný výrazný "pardon" nezaznělo, spíš snaha o přenesení chyby na mě, protože jsem si to objednával po mailu a "ono je dobrý ty hodinky vidět" - zaprvé, hodinky u nich už byly, tak snad mají nějakou kartu a zadruhé součást mailu byly čísla i fotka hodinek.

Jaký dobrý vidět?! Na co je potom ref.nr., to přece musí k identifikaci provedení stačit, přece nechtějí říci, že přednější je to, co nějaký často ťulpas uvidí a podle vlastní úvahy napíše do objednávky!

Upraveno uživatelem pavča
Odkaz ke komentáři

No a úsměvné je, že se k opravené, druhé objednávce naskenuje fotka hodinek z katalogu, aby ve švajcu věděli o co jde...

Jenže já tohle předpokládal už tenkrát a proto jsem fotku hodinek sám přiložil do mailové korespondence.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Teď mě docela naštvalo (přesněji dost zamrzelo), že mi nevyšel nákup slunečních brýlí TAG Heuer Speedway na Aukru. Byl jsem s prodávající napevno dohodnut, že si je jdu zítra vyzkoušet, jak mi sedí, a ona mi teď napsala, že si je někdo právě koupil. No čekal jsem naivně, že pokud má jen jedny, tak že je stahne z prodeje a pak prodej případně obnoví, pokud si je nevezmu (poplatek za inzerci bych jí uhradil). Škoda, úplně nové, komplet balení za 2.800,- Kč.:wallbash:

Odkaz ke komentáři

Mě naštvalo, že se mi neozývá pavča s nějakou dobrou zprávou... :crying_anim02:

Čekám a čekám, dnes dopoledne jsem poslal dotaz a zatím se neozvali. Ale na jejich stránkách jsem našel, že v rámci Německa doručují do 3 pracovních dnů, jinam mají až 14 dní navíc na nepředvídané okolnosti. No ta nepředvídaná okolnost jsme asi my.

Odkaz ke komentáři

spravujou nám tady silnici. Teda co to kecám, nespravujou, hážou tam ty divný chrchle takovou tou smrkající hadicí. Žádný válec, žádný pěch, jen tam nasmrkají písek s asfaltem, takže to za pár dní bude zas pryč. Nejhorší je že to dělají na nejhůř dobitém úseku a o kus dál kde je silnice dobrá jsou očištěné okraje jako by se měl dělat nový povrch.

Odkaz ke komentáři

Teď mě docela naštvalo (přesněji dost zamrzelo), že mi nevyšel nákup slunečních brýlí TAG Heuer Speedway na Aukru. Byl jsem s prodávající napevno dohodnut, že si je jdu zítra vyzkoušet, jak mi sedí, a ona mi teď napsala, že si je někdo právě koupil. No čekal jsem naivně, že pokud má jen jedny, tak že je stahne z prodeje a pak prodej případně obnoví, pokud si je nevezmu (poplatek za inzerci bych jí uhradil). Škoda, úplně nové, komplet balení za 2.800,- Kč.:wallbash:

Možná nechtěla být u toho, až je vezmeš do ruky :smile_anim:

Za tu cenu bych měl velkou pochybnost.

A na aukru...

Odkaz ke komentáři

Možná nechtěla být u toho, až je vezmeš do ruky :smile_anim:

Za tu cenu bych měl velkou pochybnost.

A na aukru...

Já nevím, ptal jsem se na pravost, napsala mi, že jsou k nim originál kartičky zaručující pravost (no třeba by se daly padělat také?). Byly to prý zcela nové brýle ale z předváděcí akce, proto ta sleva. Nevím, možná, že to byla nějaká Čína, i když našel jsem na e-Bay ty samé za podobnou cenu (cca 2.500,- Kč). Jinak se nové dají koupit venku zhruba za cca 5.600,- Kč, kolik by stály u nás jsem nezjišťoval.

Odkaz ke komentáři

Už jsem to tu dával, když šel Řebíček do tepláků, slávistickejch. Ale štve mě to čím dál víc: Řebíček - Straka - dnešní prohra na Viktorce...

Řebíček je jenom figurka, resp. taková zástěrka toho, co se opravdu v posledních měsících odehrálo. V Edenu teď o fotbal moc nejde...
Odkaz ke komentáři

Můj denní report z pošty.

16:35 - příchod na poštu, zařazuji se do fronty k příslušnému okénku.

16:40 - jdu na řadu ( v duchu jásám, že nebyla žádná fronta).

16:41 - paní zjistila, že jí došly štítky, které se lepí na doporučená psaní. Kolegyně vedle je nemá již dva dni a brala si je od dalších kolegyň po levé a pravé straně.

16:45 - po pěti minutách čekání se vrátila paní se štítky.

16:50 - třináct doporučených psaní je již olepeno štítky, ale při čtrnácté zásilce se systém zasekne a přes okno přepážky slyším, že paní se na to může vysra*.

17:00 - podle nalepených štítků je potřeba vše znova přepsat do systému, což je po hrozných deseti minutách hotovo ( v duchu jásám, že už budu pryč).

17:01 - paní se překlikne a místo toho, aby vše vytiskla na mnou donesený podací arch odklikne, že chce vše na patnáct samostatných podacích lístků ( asi dvacet lidí za mnou nejásá, ani já už ne).

17:10 - patnáct podacích čísel se muselo ručně přepsat na podací arch, jelikož tisk z poštovního systému nelze zastavit.

17:11 - platím necelých 800Kč a odcházím.

edit: vlastně to bylo 900Kč, ale dal bych cokoliv, abych už tam nemusel být :D .

Upraveno uživatelem jacob
Odkaz ke komentáři

Jsem v celku mírný člověk, ale teď mě silně naprdla Česká pošta. Objednali jsme si tady skupinově v Německu hodinářské nářadíčko, ihned 10.10. jsem zaplatil přes PayPal a od té doby nic. Dnes mi, po reklamacích v Německu sdělili, že zásilka odešla 11.10., doručována byla 13.10., ale nikdo nebyl přítomen. Volal jsem DHL, tam mě odkázali na Českou poštu. Volal jsem na poštu a tam mi řekli, že tam balíček už skoro týden leží a že jestli mi zapomněli dát do schránky papírek, tak že se omlouvají. No papírek do schránky nedali, protože u nás vůbec nebyli, protože jsem byl na 200% doma. Jsou to podvodníci, to už se nám tady v okolí stalo vícekrát - protože se jim nechce jezdit, tak zásilku prostě odloží na poště a čekají, až se někdo ozve a vyzvedne si ji. Tenhleten bolševickej moloch potřebuje rozprášit. Fuj, už končím.

Odkaz ke komentáři

Jóó pošťáka/čku je třeba si trochu hýčkat. Tady jsem jednoznačným zastáncem proaktivního přístupu namísto represivního.

Abych nebyl od věci, momentálně mě štve únava. V práci 20h v kuse a momentálně 28h na nohou. Piju kafe a cpu se banánem. Ta nejrůžovější vyhlídka je 36h. :wacko:

Odkaz ke komentáři

Že se kokot v bílém služebním peugeotu při parkování dvakrát opřel o půl roku starou černou giuliettu, kterou tady nechala přítelkyně mamka. Proč to ti ignorantští blbci dělají? Proč u nás lidi nemůžou mít trochu úcty k cizímu majetku?!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...