VintageLover Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Jo, to jsem si přesně myslel kur*a... Holt lavina, když tam stojí jeden, připojí se další. Takže všichni jsme kokoti, co tam pravidelně stojíme. OK, tak si vezmu ty pokuty a skočím na policajty před tím, než to dorazí na magistrát, třeba mi větší část prominou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 (upraveno) Ano, křižovatka ruší zákazy, ale ten výjezd se stopkou nejspíš křižovatkou není, to si musíš zjistit (za křižovatku se nepovažuje vyústění polní nebo lesní cesty nebo jiné účelové pozemní komunikace na jinou pozemní komunikaci?), takže stojíš v zákazu. Upraveno 5. září 2018 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 . viz tvoje první fotka kde ten mercedes nebo co to je porušuje předpisy tím že jede přes plnou čáru ..... kdyby tam ty auta nestála tak nemusí porušovat předpisy dopravní ....... ale v zásadě se tam dá projet i s autobusem Plnou čáru můžeš přejet při objíždění, takže nic neporušuje. Kdyby bylo zakázáno objíždění, provoz by se zastavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Každopádně pěkná kasička, protože tam pravidelně stojí minimálně 4 auta denně...Někdy se tam postaví i frajer na tu žlutou. Rozumím tomu, porušil jsem předpisy, ale mohli mi dát za okno aspoň lístek, pak už bych tam nestál.Takhle mi můžou chodit pokuty do aleluja, stojím tam 4x týdně od 2.7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Plnou čáru můžeš přejet při objíždění, takže nic neporušuje. Kdyby bylo zakázáno objíždění, provoz by se zastavil.nechytej mě za slovo decebale ...... kdyby tam stála dvojice magorů, tak mercedes dostane pokutu za přejíždění plné čáry a vintage lover dostane trest smrti za to že to způsobil, protože mercedes musel porušit předpisy kvůli loverovi ..... proč tam ta značka zákaz zastavení asi je ? celý je to píčovina .... jezdím tam 5x měsíčně půl dne a ty auta tam stojej furt ..... projet se tam dá celkem v pohodě pokud nějakej magor nestojí prdelí až u toho novýho přechod ostrůvku kterej je úplně k hovnu .... a za ten může kuncák ..... já myslím, že by to měl odsrat kuncák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 A myslíš, že jim jde o to, aby tam nikdo nestál, anebo aby co nejvíc zkasírovali? Že by se z fízlů stali slušný lidi ... Rozumím tomu, porušil jsem předpisy, ale mohli mi dát za okno aspoň lístek, pak už bych tam nestál.Takhle mi můžou chodit pokuty do aleluja, stojím tam 4x týdně od 2.7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Tak samozřejmě. BTW přesně, Martine Kuncáku, tvl, přepošlu ti pár pokut a koukej s tím něco udělat nebo tě nahlásím, že jsem tě viděl mlátit ženskou. Teď vážně...Líná huba... Vezmu ty pokuty na služebnu, ze které přišly a uvidím, jestli se s tím dá něco dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Knedlík: Jaký chytání za slovo? Nechápu...To auto úplně normálně objíždí překážku, se kterou nemá nic společnýho. Nejde o předjíždění. Podle tebe by tam měl zastavit a zůstat stát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Tak samozřejmě. BTW přesně, Martine Kuncáku, tvl, přepošlu ti pár pokut a koukej s tím něco udělat nebo tě nahlásím, že jsem tě viděl mlátit ženskou. Teď vážně...Líná huba... Vezmu ty pokuty na služebnu, ze které přišly a uvidím, jestli se s tím dá něco dělat.pokud budou normální tak dostaneš flastr za všechny pokuty najednou ..... třeba litr ..... rozhodně to nebude milion ..... když nebudeš držkovat teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Naštvalo mě, že se tu píše (a já si to čtu) o sladkým a musel jsem si dojít aspoň pro pišingr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 pokud budou normální tak dostaneš flastr za všechny pokuty najednou ..... třeba litr ..... rozhodně to nebude milion ..... když nebudeš držkovat teda To nebudu a doufám, že budou normální, možný to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 (upraveno) Člověče, to máš ale zvláštní definici podvodu. Právě to složení by mělo kupujícího upozornit na to, že to nebude to, co si představuje. Nebo jak by sis to představoval? Treba tak ze snad vsechno, co jsem znal z detstvi, ma dneska porad stejny nazev, temer stejny i obal, ve velkym napsano - TRADICNI / TRADICNI RECEPTURA / PUVODNI apod. a pak tam vidim ve slozeni - palmovy tuk, palmojadrovy tuk, glukozo-fruktozovy sirup.. To moc na puvodni nevypada. Spise ze se zakaznikem chce nekdo vydrbat. Takze jo, je to podvod, pac se to tvari jako neco, co to uz davno neni.. Ze setrvacnosti, zvyku si to lidi dal kupiji, pripadne je slozeni absolutne nezajima. Vyrobce puvodni recepturu klidne zmeni (i nekolikrat) a dal to prodava pod stejnym nazvem. Ten usetreny desetnik/dvacetnik za to stoji, to je jasna vec.. Upraveno 5. září 2018 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 (upraveno) Nesmí se tam ani zastavit, natož stát. Logiku bych v tom nehledal žádnou, prostě tam ta značka je. A to objíždějící auto. No dost lidí takhle v těch offroadech, nebo co to je (SUV), jezdí běžně - tři čtvrtě metru od pravýho kraje vozovky, páč prostě nevědi, jak to maj široký. Upraveno 5. září 2018 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 (upraveno) Vtipný je, že ke značce zákaz zastavení někdo přidá ještě přenosnou značku zákaz zastavení s informací o čištění. Kdyby se to bralo do absurdna, tak přenosná značka ruší trvalou, čili po dobu umístění té přenosné tam platí jen ten zákaz zastavení uvedený na dodatkové tabulce přenosné značky. Možná by to na to šlo uhrát. Bohužel ale platí i ty volné tři metry pro každý směr, jak psal Knedlík. Upraveno 5. září 2018 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Prenosne znacky o cisteni se umistujou automaticky do kazde ulice na obe strany ( i v jednosmerkach ) pro jelitka, jako je zprominutim i Karel, pro zdurazneni zakazu parkovani po dobu cisteni ( musi byt umisteny min. tyden pred teeminem cisteni ).Jinak Karle, tato ulice bude kasicka natuty , slo se tam na udani ( jinak to nedelaj ) a hlavni je pravidlo, co psal ypo - 3m pro kazdej jizdni pruh musi byt volnej, ostatni je tam uz navic, pro ignoranty, rejpalky a mudrce :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Ad Karlos: Ta značka na to čištění tam není 2 měsíce... Dneska stojím v garáži, kde mají zaměstnanci zákaz, to bude taky vtipný, až na to přijde řeč.Autem jezdit potřebuju a parkování díky skvělým zónám, kdy je už dávno vydaných více parkovacích karet než je míst, je bohužel pasé. Martine, popostrč aspoň ty parkovací domy kurde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Karle, jinak muj rejpanec ber s rezervou, snazim se to podat zabavnejsi formou ( tobe to vtipny, jako platci neprijde ), ale nema cenu se tu pak hadat o blbosti.Takze se ti i omlouvam, ty pridomky nejsou mysleny adresne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Martine, neřeš to, já vím, jak to myslíš, to se neomlouvej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 kuncák: Jenže zrovna tohle zdůraznění na tom konkrétním místě vytváří veselou bramboračku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Teď vážně...Líná huba... Vezmu ty pokuty na služebnu, ze které přišly a uvidím, jestli se s tím dá něco dělat. Já bych počkal až si tě předvolají poštou nebo do DS (pokud jsi veden jako provozovatel ?) prekluzivní doba běží. Sice 2 roky už se natahuje blbě, dřívější rok šel v pohodě, ale sám se hlásit a chtít to řešit není dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky