Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vzhledem k tomu, ze dle meho zjisteni se ulice Lomnickeho nachazi v nove zbudovane zone placeneho stani, kde jsou vsechna mista legalniho parkovani zpoplatnena a jsou i radne vyznacena, ulice Lomnickeho v tomto useku neni urcena k parkovani- sirkove parametry, zakazova znacka,..... Vyjezd z toho bazmeku urcite nerusi nic, co jsem zminil vyse. A ani nemeni nic na tom, ze straznici MP zakrovuji na udani.

Diky.

Odesláno

Jsem přesvědčen že ano, jinak by se to neosazovalo dopravní značkou. koukni se na DIR. dopravně inženýrské rozhodnutí ale mýlit se mohu to ne že ne. dneska je prostě bordel všude, a pokutu dostal proto, že policajti obzvláště někteří jsou čuráci co neznají předpisy :notworthy:

Ty ses velkej mudrc :D ....... je to vjezd do garazi pokud se nepletu :;

Odesláno

Vzhledem k tomu, ze dle meho zjisteni se ulice Lomnickeho nachazi v nove zbudovane zone placeneho stani, kde jsou vsechna mista legalniho parkovani zpoplatnena a jsou i radne vyznacena, ulice Lomnickeho v tomto useku neni urcena k parkovani- sirkove parametry, zakazova znacka,..... Vyjezd z toho bazmeku urcite nerusi nic, co jsem zminil vyse. A ani nemeni nic na tom, ze straznici MP zakrovuji na udani.

Diky.

tak já myslel, že seš na dovolený.............. :lol2:

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Hele, který auto má přednost? Já sem přesvědčenej, že jednička ale už dvakrát se mně stalo, že mně tam ten vodbočující doleva vjel a ještě mně nadával.

post-13313-0-25189500-1536223636_thumb.png

Odesláno (upraveno)

Ale dvojka jede z hlavní cesty, tak má přednost, ne? I když odbočuje doleva.

Jednička jede z vedlejší cesty.

Dej přednost je tam podle mě nesmyslná.

Upraveno uživatelem Radimk
Návštěvník Zmizík
Odesláno

No kdyby tam byla značka hlavní, tak neřeknu ani slovo ale todle mně nejde do hlavy.

Odesláno

jéé, Benešovka, to je krásně sprzněná křižovatka :D

podle mě jednička, dvojka dává přednost protijedoucím při odbočování doleva

Odesláno

Ale dvojka jede z hlavní cesty, tak má přednost, ne? I když odbočuje doleva.

Jednička jede z vedlejší cesty.

Dej přednost je tam podle mě nesmyslná.

značka není nesmyslná, protože je osazená až na té rovné silnici, zatímco hlavní zahýbá doprava. Tedy pokud chceš jet rovně, dáváš přednost přijíždějícím zprava po hlavní silnici

Odesláno

To je pěkně doprasený značení. ta dejpřednostka se vlastně vylučuje s dodatkovou tabulkovou. Kdyby to nechali bez značky normálně na přednost zprava, bylo by to jasnější.

Odesláno

Značka Dej přednost je tam bych řek nadbytečně- dávám přednost těm zprava, a ten označený jako č. 1 dává přednost všem, t.j. i tomu č. 2

Odesláno

Je to v pořádku, ta dej přednost je v pruhu pro rovně, tedy výjezd z hlavní, kdy ty rovně dávají přednost těm, co přijíždí zprava po hlavní v protisměru. 2 má přednost, kdyby jelo ještě něco zprava, má přednost před dvojkou, proto ten trojúhelník.

Odesláno (upraveno)

no jestli jsou tam garáže, tak samozřejmě nic neruší platnost zákazu zastavení. tedy v pořádku. ale za druhou částí, tedy té o těch některých policajtech si stojím. :clap: tímto se v určité části Knedlíkovi omlouvám, ale s tím pruhem podle vodorovného dopravního značení kecal "3m k čáře "

Upraveno uživatelem ferrycz
Odesláno

Da se nekde v navigaci trvale nastavit zakaz prujezdu touhle krizovatkou? Bych tam asi nechal auto stat a klice hodil do kanalu.

Odesláno

to, že dvojka přijela z hlavní je naprosto irelevantní

při průjezdu křižovatkou pro ní platí pravidlo pro odbočování vlevo §21, odst. 5 zákona o provozu....

5) Řidič odbočující vlevo musí dát přednost v jízdě protijedoucím motorovým i nemotorovým vozidlům, jezdcům na zvířeti, protijdoucím organizovaným útvarům chodců a průvodcům hnaných zvířat se zvířaty, tramvajím jedoucím v obou směrech a vozidlům jedoucím ve vyhrazeném jízdním pruhu, pro něž je tento jízdní pruh vyhrazen.

dopravní značky -nejen ta svislá- ale i vodorovné, tzn. na zemi, vč. té pro jízdní pruh "rovně" toto obecné pravidlo dvojce jen připomínají

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...