Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Conrad: Možná dostaneš od šéfa pěkné invicty jako zadostiučinění... Ne, vážně, tohle přijde člověku fakt hodně líto... :huh:

To je samozrejme, ale dost z nas si zive predstavilo, jak tam stoji na jeho miste, vidi sefa jak mu boura auto a chtelo by neco rict/ udelat tomu wolovi neschopnymu, ale nemuze.

A lidske nestesti druheho, je pokropeni zivou vodou druhych :-). Takze nas to hnusne pobavilo :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sem chtel rict, at ses v klidu, dyt sou to jen plechy, ale von je to vlastne jen ABS plast.. se vymeni a prestrika, ne, kvuli tomu bych se tak necilil..

Ale já vím pokud jsou to jen plechy jde o h.... pokud plast ještě o větší h.... ale přesto to nepotěší

Odkaz ke komentáři

Jestli seš důchodce, tak OK, jestli ne, bohatě stačí á 15 let.

Mám takovej dojem,že když mě doktorka vidí,tak si musí myslet,že už jsem důchodce.Jsem zbědován,a je mi pořád ouzko.No a ten věk,to už je taky na pováženou.Ale papírově by asi 15let stačilo.No ale rameno pořád bolí.

Odkaz ke komentáři

Ještě nikdy jsem neměl problém s doručením zásilky, různí dopravci jich k nám doručil desítky, ale UPS teď zaperlilo.

Na cestě balíček z USA, od společnosti kde jsem si objednával věci cca 10x, vždy bez problémů. Tentokrát přišel jen email od společnosti kde jsem nakupoval, že to předali dopravci, tracking # a odhad doručení. Od UPS nepřišel ani email že to přebrali. Doručovat budou v pondělí, zavolají jako vždy a domluvíme se na předání o 2 ulice dál - jako mnohokrát předtím. Pondělí nic, úterý nic, tak v úterý volám na infolinku a prý se dvakrát pokusili doručit neúspěšně. Pak přišli s tím, že u zásilky není tel. číslo, po naléhání že jde o velkou společnost co si zakládá na dobrém jméně přiznali že tam číslo bylo, jen řidič se neobtěžoval zavolat. Dohodneme teda změnu adresy o ty 2 ulice dál, kde 100% ve středu někdo bude, slíbí že budou volat na místě.

Dnes samozřejmě nic, tracking info říká, že proběhl neúspěšně finální pokus o doručení... na infolince opět "řidič asi nezavolal".

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...