SCIFI Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Jen jsem smutně řekl vždyť na tomhle místě by se daly pořádat taneční co je tu placuvidíš to? A stejně zaparkuješ tak blbě že tě trefí. Omluvit by ses měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 vidíš to? A stejně zaparkuješ tak blbě že tě trefí. Omluvit by ses měl :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Conrad: Možná dostaneš od šéfa pěkné invicty jako zadostiučinění... Ne, vážně, tohle přijde člověku fakt hodně líto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Conrad: Možná dostaneš od šéfa pěkné invicty jako zadostiučinění... Ne, vážně, tohle přijde člověku fakt hodně líto... To je samozrejme, ale dost z nas si zive predstavilo, jak tam stoji na jeho miste, vidi sefa jak mu boura auto a chtelo by neco rict/ udelat tomu wolovi neschopnymu, ale nemuze.A lidske nestesti druheho, je pokropeni zivou vodou druhych :-). Takze nas to hnusne pobavilo :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 (upraveno) Náš pan ředitel na mě nacouval na dvoře a zrušil mi nárazník a nic z toho co se mi dralo na jazyk jsem nemohl použít A bylo to Tvoje auto, nebo služebák, co Ti platí firma, kterou řídí onen pan ředitel? Upraveno 11. září 2018 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 Ale stejně Vedoucí má vdycky pravdu..... jak je to známé ve starém rčení : Máte pravdu, pane vedoucí, to bílé kolečko je černý čtvereček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 kuncák7: Máš pravdu, nicméně představa té situace a hlavně okamžiku, v němž zaměstnanec musí své já zadupat do asfaltu, je velmi bolestivá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 A bylo to Tvoje auto, nebo služebák, co Ti platí firma, kterou řídí onen pan ředitel?To by se mi líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 A bylo to Tvoje auto, nebo služebák, co Ti platí firma, kterou řídí onen pan ředitel?Bohužel moje vlastní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 jako ten novej karok cos vymenil za ten slabsi karok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 jako ten novej karok cos vymenil za ten slabsi karok?Bohužel máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 sem chtel rict, at ses v klidu, dyt sou to jen plechy, ale von je to vlastne jen ABS plast.. se vymeni a prestrika, ne, kvuli tomu bych se tak necilil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 sem chtel rict, at ses v klidu, dyt sou to jen plechy, ale von je to vlastne jen ABS plast.. se vymeni a prestrika, ne, kvuli tomu bych se tak necilil..Ale já vím pokud jsou to jen plechy jde o h.... pokud plast ještě o větší h.... ale přesto to nepotěší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Doktorka mě včera pobodala.Dostal jsem protiletadlovou injekci,a dneska mě bolí ruka.Ach jo.Prej už to bylo 10 let.Toto letí. Jestli seš důchodce, tak OK, jestli ne, bohatě stačí á 15 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Jestli seš důchodce, tak OK, jestli ne, bohatě stačí á 15 let. Mám takovej dojem,že když mě doktorka vidí,tak si musí myslet,že už jsem důchodce.Jsem zbědován,a je mi pořád ouzko.No a ten věk,to už je taky na pováženou.Ale papírově by asi 15let stačilo.No ale rameno pořád bolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Jsem zbědován,a je mi pořád ouzko. To je normální. Soustřeď se víc na hodinky a ANO, bude líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Ještě nikdy jsem neměl problém s doručením zásilky, různí dopravci jich k nám doručil desítky, ale UPS teď zaperlilo. Na cestě balíček z USA, od společnosti kde jsem si objednával věci cca 10x, vždy bez problémů. Tentokrát přišel jen email od společnosti kde jsem nakupoval, že to předali dopravci, tracking # a odhad doručení. Od UPS nepřišel ani email že to přebrali. Doručovat budou v pondělí, zavolají jako vždy a domluvíme se na předání o 2 ulice dál - jako mnohokrát předtím. Pondělí nic, úterý nic, tak v úterý volám na infolinku a prý se dvakrát pokusili doručit neúspěšně. Pak přišli s tím, že u zásilky není tel. číslo, po naléhání že jde o velkou společnost co si zakládá na dobrém jméně přiznali že tam číslo bylo, jen řidič se neobtěžoval zavolat. Dohodneme teda změnu adresy o ty 2 ulice dál, kde 100% ve středu někdo bude, slíbí že budou volat na místě. Dnes samozřejmě nic, tracking info říká, že proběhl neúspěšně finální pokus o doručení... na infolince opět "řidič asi nezavolal". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Nemaj lidi. Jsou radi za to, co maji, takze bez sance na napravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Němečtí ochránci spotřebitelů v listopadu zažalují Volkswagenhttps://www.ceskenoviny.cz/zpravy/nemecti-ochranci-spotrebitelu-v-listopadu-zazaluji-volkswagen/1661900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 A to tě naštvalo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky