Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

Máš tam H.264 a potřebuješ H.265. Zaplatit budeš muset novou TV nebo přijímač. Co na tom, že při nákupu to mělo podporu DVB-T2? Platit třeba.

určitě nic kupovat nebudu něž do odejde do kopru

Odesláno

určitě nic kupovat nebudu něž do odejde do kopru

Do 2021 ještě máš čas, akorát budeš bez HD.

Stejně v novém kodeku nezkvalitní obraz, ale bude v multiplexu 150 různých Mňau TV, Haf TV, Kokodák TV Kykyryký TV a UmbaUmba TV.

Odesláno

Ano a generátor opět úřaduje, ještě něco tam máš? Tebe se člověk může zeptat na cokoliv viď? Nebo se vlastně ani nemusí ptát, ty máš své moudro ke všemu :D

Přečti si ještě jednou co jsem psal a psal jsem to dost jasně a možná pak před dalším generováním přijdeš na to, že o tom problému jsem psal rovnou.

VS jede stejnou notu? Prober se, VS popsal proč mu to nefunguje, ty jsi napsal jako vždy jen své moudro, to je celkem rozdíl ne?

Odesláno

VS napal, že je třeba stále platit.

Jsem na diskuzním fóru. Jestli s tím máš problém, tak si ho řeš. Svoje problémy si musí vyřešit každý sám.

Odesláno

VS napal, že je třeba stále platit.

Jsem na diskuzním fóru. Jestli s tím máš problém, tak si ho řeš. Svoje problémy si musí vyřešit každý sám.

Ano standardní odpověď, když už nevíš co bys. "Jsem na diskuzním fóru bla bla" to je jak od malého dítěte. Ne tvl nebudu se s tebou hádat, nebudu, říkám si to vždycky, nevšímej si ho, nereaguj, je to lepší, kdokoliv na něj reaguje vždy se jen pohádá a je to jak boj s větrnými mlýny, ale ty tvé kecy se fakt nedají vydržet. Co je horší, že ti to řekne několik lidí a ty prostě nic, si přijdeš jako spasitel, nebo jak? Nechceš si rovnou změnit nick na Ježíše, Spasitele, nebo nevím co jiného, ať je to všem hned jasné? Případně ten generátor by byl fajn, ale do toho asi nepůjdeš, škoda, alespoň by to pěkně vypadalo:

Generátor odpovědí, said: ........................

To by bylo fajn.

Mě jsi naopak pobavil, díky.

Tak alespoň někomu jsem zlepšil náladu, to mě těší :)

Odesláno

Ty jo, kaslete na to. Napiste do co me potesilo, ze jste radi, ze nas tu neubejva :-))). A tohle vlakno zamknete :-).

Trosku pozitivna do toho hnusnyho pocasi, pracovniho dne a neradostnych vyhlidek do budoucna ( ja mam pred sebou vikend ve volebni komisi ). Tak sup neco pozitivniho :-).

Odesláno

Původně jsem chtěl psát, že už mě několik dní štve nějaký moribundus, který mě ne a ne opustit, ale když si sem přijdu postěžovat, tak první co vídím je jako již tradičně náš místní generátor odpovědí na cokoliv, který mě spolehlivě dokáže naštvat víc :D Co nějaká rýmička apod., to dřív nebo později přece jen odejde, ale co s tím druhým :(

"Asi tě brzo vygeneruju ty hajzle"

Karlos

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

sery.vlk: A tak to má být. Něco se mi nelíbí? No tak to nečtu a je to. Všechno se někomu líbí a někomu zase ne. To je normální. Ale abych někoho napadal jen proto, že se mi jeho názory nelíbí? Dost ubohé. Bohužel stále rozšířenější.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Jak jsem říkal, to je tvůj problém, to si musíš vyřešit ty. 

Karlos, když některý tvoje příspěvky jsou tak pitomý, že to lidi může i jakoby fyzicky bolet. A tu bolest působíš ty - nejde někoho kopnout do kolena a říct "Je to teď tvůj problém." To u tebe nefunguje žádná autocenzura? Prostě někdy to nezapínej, stejně by to už potřebovalo novej firmware. Je zajímavý, že tvoje příspěvky třeba u kapesních hodinek mě nepřestávaj překvapovat úrovněj znalostí a erudovaností - tam evidentně jedeš sám za sebe a nepotřebuješ žádnej blbej stroj. Ale na druhou stranu - kdo sem já abych někoho poučoval, dyť píšu porád samý píčoviny.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Znizík: To není dobrý příklad. Spíš malé dítě a rozpálená kamna. Ví že to pálí, ale sahá na to pořád znova.

Mně se ten můj příklad líbí stejně víc. Ale chápu - je to jen technika. :D

Odesláno

Já ale do nikoho nekopu (nenutím to nikoho číst). Jen to tu položím, a co si s tím kdo udělá už je každého problém. Proto si to musí řešit každý sám.

Ale ona je to i alergie, něco jako ponorková nemoc. Člověk přehnaně reaguje na něco, na co normální člověk nereaguje. I kdybych napsal že dvě a dvě jsou čtyři, stejně to některé rozčílí. :) A ani tohle já za ně řešit nebudu, to je zase jen jejich problém.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...