Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Mě se zeptali, jestli jezdím za hranice :-) Prej že za zelenou neplatnou rakušáci flastrujou. Povidám, že ne, jenom vokolo komína. Tak mi jí tam nechal a já si jí pak doma v klídku sundal sám bez poškrábaný značky. Že má bobik tejden propadlou bych neřešil, já na přívěsu jsem si všiml až po roce ... a hovno se stalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Mě se zeptali, jestli jezdím za hranice :-) Prej že za zelenou neplatnou rakušáci flastrujou. Povidám, že ne, jenom vokolo komína. Tak mi jí tam nechal a já si jí pak doma v klídku sundal sám bez poškrábaný značky. Že má bobik tejden propadlou bych neřešil, já na přívěsu jsem si všiml až po roce ... a hovno se stalo.

Voni to policajti snad nějak poznaj podle značky - jedeš, voni čeknou RZ a podle databáze z STK hned viděj. Mě už takhle chytli dvakrát.

Odkaz ke komentáři

No to jo, ale motopřívěs já vyndám tak dvakrát za rok, asi za mnou nebyli. Jináč  jak Ti přečtou značku, vědí všechno hned. Mě takhle dopo stavěli a hned papíry a dejchnem si. Povidám to jako proč, jedu klikatě? Že né, ale tady máte před deseti lety zázam... kundy zasraný. Ale malej techničák a řidičák musím vozit furt, přestože vědí všechno co v něm je dřív, než mne odstaví.

Odkaz ke komentáři

Mám 11dní propadlou stk.Hlavu si s tím zas tolik nelámu,ale 2 litry + nějaký ten bodík by to tuším mohlo případně stát.

Během příštího tejdne na ty emise+ stk vlítnu - yes :) .Důležitý je,že jsem si toho všiml.Já věděl,že mě to ještě letos čeká,ale myslel jsem až někdy v listopadu :).

Vždycky to dělám najednou,nejdřív emise, poté stk.

Prej je to údajně od října jakési přísnější,ale snad nebude žádný problém.

Upraveno uživatelem bobi
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Mám 11dní propadlou stk.Hlavu si s tím zas tolik nelámu,ale 2 litry + nějaký ten bodík by to tuším mohlo případně stát.

Během příštího tejdne na ty emise+ stk vlítnu - yes :) .Důležitý je,že jsem si toho všiml.Já věděl,že mě to ještě letos čeká,ale myslel jsem až někdy v listopadu :).

Vždycky to dělám najednou,nejdřív emise, poté stk.

Prej je to údajně od října jakési přísnější,ale snad nebude žádný problém.

Já za jednu propadlou platil 2k a za druhou dvě kila... Teď nám z STK vyhodili firemní auto, že mělo vo 1mm širší disky než tam maj bejt nebo něco takovýho, radši sem se vo to nezajímal...

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Voni to policajti snad nějak poznaj podle značky - jedeš, voni čeknou RZ a podle databáze z STK hned viděj. Mě už takhle chytli dvakrát.

Ano, zarizeni se jmenuje LOOK a klasicky Ramer 10C (tedy nove passaty, oktavky, superby). Tzn. ze te jen tak behem nejaky akce zkontrolujou, vsechno bude ok, jenze ty od teto chvile si zanesen v tom jejich systemu. Ty dostanes zakaz rizeni a tvoje auto potom projede kolem jednoho z takto vybavenych aut, jim to vyskoci a hned mas namatkovou kontrolu (i kdyz treba neridis). :) Snad sis nemyslel ze ty "ujizdece se zakazem rizeni" znaj od videni, jak casto v mediich uvadeji "pachatel byl policistum znám". :D

Treba tady je krasnej priklad, "Již během pronásledování policisté zjistili, že by na motorce měl sedět muž, který má za sebou mnoho podobných honiček, má několik zákazů řízení a také sebraný řidičák. ".

Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři

Stalo se mi par tydnu zpatky, STK prosla od dubna :). Zastavili me v sobotu dopoledne pri ceste na nakup a borec prisel a evidentne sel najisto a ja vubec netusil, co na me ma :). Vyskocilo mu to v databazi, ale nez si to overil na nalepce na RZ, tak mi to neprozradil. No bylo to za 500 a technickou jsem mel behem dalsiho tydne v cajku. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Stalo se mi par tydnu zpatky, STK prosla od dubna :). Zastavili me v sobotu dopoledne pri ceste na nakup a borec prisel a evidentne sel najisto a ja vubec netusil, co na me ma :). Vyskocilo mu to v databazi, ale nez si to overil na nalepce na RZ, tak mi to neprozradil. No bylo to za 500 a technickou jsem mel behem dalsiho tydne v cajku. 

Myslím, že se s tím systémem taky před časem někdo ze státní správy vytahoval, že ti bude chodit upozornění na konec platnosti STK. Ha-ha, haha-ha.

Odkaz ke komentáři

a teď si představ že se přenos zdaří a tmobile ho přijme a kvůli novému systému ho vyřadí a neumí znovu zařadit. Takže 5 týdnu "volané číslo neexistuje" a dodnes se trochu divím že jsem při těch několika desítek návštěv na centrále nikomu neublížil.

Neschopnost versus sviňárna. Kellnerova O2 bude spíše inklinovat k východním praktikám, tedy druhá možnost ;)

Odkaz ke komentáři

S tou proslou STK jsou 2 moznosti - bud jen zapomenuti nebo technicka nezpusobilost vozidla. To druhe je rovno jezdit autem, kterymu seberou technicak, tj.dost problem. Jak se to na ulici rozlisuje pritom neni dano. Asi pohledem od oka, jestli bys spis prosel nebo ne.... zjistoval jsem to, kdyz jsem na to kdysi zapomnel ja.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...