Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mohly to vědět třeba od nějaké kartářky.To by pak ten termín dodržet mohly.

JJ, to by šlo  :)

• Dát hlas 1
Odesláno

Rikam konecne mam tah se sroubkama to zvladne kazdy hnup se sroubovakem. No a skoncilo to tak ze mam nerva jako prase a sroubky nejdou plne zasroubovat. Prdelef0ad54c6d46c8cd3a7594bd513194a66.jpg

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Odesláno

Tesne pred zku*venim sroubku jsme si podle vybrusu linku vsimnul ze jsem ho nasadil spatnym smerem a proto nesly zasroubovat uplne dovnitr.

Breitling poke-yoke aneb past vedle pasti.

Odesláno (upraveno)

z netu

Hůlka,Suchoš a otylý tanečnkí,Vereš

Žádné překvapení........

Přesně :-) Teď jsem viděl něco málo fotek z funusu, kde se snad sešla všechna žumpa z České republiky, no tfuj tajble moň se ňore...

Upraveno uživatelem African
Návštěvník Ondra
Odesláno

z netu

Hůlka,Suchoš a otylý tanečnkí,Vereš

Žádné překvapení........

No proste sesli se tam vsichni jeho zakaznici... ;)

Odesláno

Asi ještě nikdy mě trailer k nějakému filmu neznechutil... až doteď. Proč!

To Copy Paste Nedotknutelní ne? Podle traileru úplně stejnej film.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Tak, a za trest si du pustit originál. Aspoň tam místo černocha mohli dát třeba Inda.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Presne tak. Remake filmu, kterej ovladl celej svet, se dal cekat. Zvlast, kdyz je francouzskej, takze bylo jasne, ze Amici po tom brzy skoci. Ja si ho dam, aspon porovnam :-)

Odesláno

Je zajímavý, že ta francouzská verze je v podstatě neznámej film a přitom podle mě absolutní pecka, taky jsem na tu americkou verzi zvědavej a nevidím na tom nic špatnýho, to by se pak dalo polemizovat třeba nad třema mušketýrama, Dannyho parťákama, atd.

Odesláno

Proc znechutil? Remake jako kazdy jiny.

Remake starých filmů bych ještě tak nějak pochopil, ale jak starý je originál? Sotva pár let. Navíc to pořádně vylepšili pro americké publikum - tj. nacpali tam uřvaného neherce černocha. Prostě paráda...

Odesláno

To už tady ale bylo víckrát.Zvlášť francie-amerika.

A taky chvilku po premiérách.

Amíci chtěj prostě dobrej příběh v americkejch podmínkách.Sám na tom nic špatného nevidím.

Odesláno

Remake starých filmů bych ještě tak nějak pochopil, ale jak starý je originál? Sotva pár let. Navíc to pořádně vylepšili pro americké publikum - tj. nacpali tam uřvaného neherce černocha. Prostě paráda...

Tak je to na základě skutečnýho příběhu, ve francouzský verzi to byl taky bohatej běloch a černoch ze sociálně okrajovýho prostředí, kterej se choval trochu nekonvenčně.

Odesláno

Je zajímavý, že ta francouzská verze je v podstatě neznámej film a přitom podle mě absolutní pecka, taky jsem na tu americkou verzi zvědavej a nevidím na tom nic špatnýho, to by se pak dalo polemizovat třeba nad třema mušketýrama, Dannyho parťákama, atd.

Já na něj narazil náhodou v televizi a už sem se nemoh odtrhnout :)

Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)

To už tady ale bylo víckrát.Zvlášť francie-amerika.

A taky chvilku po premiérách.

Amíci chtěj prostě dobrej příběh v americkejch podmínkách.Sám na tom nic špatného nevidím.

no nevím, spíš potřebujou, aby průměrný amík ten příběh pochopil a byl ho schopen vstřebat, přetočí to podle mne tak nějak polopaticky, jako příklad uvedu

https://www.csfd.cz/film/775-brutalni-nikita/prehled/

https://www.csfd.cz/film/384-zabijak/prehled/

edit: a tak nějak z toho vyleze srágora...

očekávám Déj? vu

Upraveno uživatelem tolja
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...