Frostie Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Mohly to vědět třeba od nějaké kartářky.To by pak ten termín dodržet mohly.JJ, to by šlo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Rikam konecne mam tah se sroubkama to zvladne kazdy hnup se sroubovakem. No a skoncilo to tak ze mam nerva jako prase a sroubky nejdou plne zasroubovat. Prdele Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 co je něčím lehounce promazat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Tesne pred zku*venim sroubku jsme si podle vybrusu linku vsimnul ze jsem ho nasadil spatnym smerem a proto nesly zasroubovat uplne dovnitr.Breitling poke-yoke aneb past vedle pasti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 (upraveno) z netuHůlka,Suchoš a otylý tanečnkí,VerešŽádné překvapení........Přesně :-) Teď jsem viděl něco málo fotek z funusu, kde se snad sešla všechna žumpa z České republiky, no tfuj tajble moň se ňore... Upraveno 14. října 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Asi ještě nikdy mě trailer k nějakému filmu neznechutil... až doteď. Proč! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 notvl Asi ještě nikdy mě trailer k nějakému filmu neznechutil... až doteď. Proč! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 z netuHůlka,Suchoš a otylý tanečnkí,VerešŽádné překvapení........No proste sesli se tam vsichni jeho zakaznici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Asi ještě nikdy mě trailer k nějakému filmu neznechutil... až doteď. Proč! To Copy Paste Nedotknutelní ne? Podle traileru úplně stejnej film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Ten film sem uz nekde videl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 To je teda sila. Dost smutny, tohle vykradani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 (upraveno) Tak, a za trest si du pustit originál. Aspoň tam místo černocha mohli dát třeba Inda. Upraveno 15. října 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Proc znechutil? Remake jako kazdy jiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Presne tak. Remake filmu, kterej ovladl celej svet, se dal cekat. Zvlast, kdyz je francouzskej, takze bylo jasne, ze Amici po tom brzy skoci. Ja si ho dam, aspon porovnam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Je zajímavý, že ta francouzská verze je v podstatě neznámej film a přitom podle mě absolutní pecka, taky jsem na tu americkou verzi zvědavej a nevidím na tom nic špatnýho, to by se pak dalo polemizovat třeba nad třema mušketýrama, Dannyho parťákama, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Proc znechutil? Remake jako kazdy jiny.Remake starých filmů bych ještě tak nějak pochopil, ale jak starý je originál? Sotva pár let. Navíc to pořádně vylepšili pro americké publikum - tj. nacpali tam uřvaného neherce černocha. Prostě paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 To už tady ale bylo víckrát.Zvlášť francie-amerika.A taky chvilku po premiérách.Amíci chtěj prostě dobrej příběh v americkejch podmínkách.Sám na tom nic špatného nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Remake starých filmů bych ještě tak nějak pochopil, ale jak starý je originál? Sotva pár let. Navíc to pořádně vylepšili pro americké publikum - tj. nacpali tam uřvaného neherce černocha. Prostě paráda...Tak je to na základě skutečnýho příběhu, ve francouzský verzi to byl taky bohatej běloch a černoch ze sociálně okrajovýho prostředí, kterej se choval trochu nekonvenčně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Je zajímavý, že ta francouzská verze je v podstatě neznámej film a přitom podle mě absolutní pecka, taky jsem na tu americkou verzi zvědavej a nevidím na tom nic špatnýho, to by se pak dalo polemizovat třeba nad třema mušketýrama, Dannyho parťákama, atd.Já na něj narazil náhodou v televizi a už sem se nemoh odtrhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 (upraveno) To už tady ale bylo víckrát.Zvlášť francie-amerika.A taky chvilku po premiérách.Amíci chtěj prostě dobrej příběh v americkejch podmínkách.Sám na tom nic špatného nevidím. no nevím, spíš potřebujou, aby průměrný amík ten příběh pochopil a byl ho schopen vstřebat, přetočí to podle mne tak nějak polopaticky, jako příklad uvedu https://www.csfd.cz/film/775-brutalni-nikita/prehled/ https://www.csfd.cz/film/384-zabijak/prehled/ edit: a tak nějak z toho vyleze srágora... očekávám Déj? vu Upraveno 16. října 2018 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky