ivan_989 Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Nemuzu si pomoct, ale ta holka nema vsech 5 pohromade uz od pohledu...Velmi povrchne, arogantne a prizemne hodnotenie cloveka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Nicméně pravdivé. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 V pohode, nema 5 pohromade. Ale napisat ze to je "od pohledu" mi pripada ubohe. Clovek moze byt blby aj ked vyzera ako model a vice versa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 (upraveno) V pohode, nema 5 pohromade. Ale napisat ze to je "od pohledu" mi pripada ubohe. Clovek moze byt blby aj ked vyzera ako model a vice versa.Tak hlavne, ze si taky myslis, ze nema vsech 5 pohromade. To je podstatny. To, ze to na nekom poznas uz podle vyrazu je otazka letiteho treninku Upraveno 22. října 2018 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Vylízanej teenager, který bydlí u mamky, taťky a každý den slyší ty politické zvratky ve škole jak musí pomáhat. Třešnička na dortu, že ten chudák Afghánec byl deportován za agresivní chování a útok na člověka. Trochu si to holka vyžrala no, ale taková je doba a my jako mladí jsme taky dělali různé chujoviny zase rovné naší době :-) Myslím si, že z toho velmi brzy vyroste a bude fajn. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Tak hlavne, ze si taky myslis, ze nema vsech 5 pohromade. To je podstatny. To, ze to na nekom poznas uz podle vyrazu je otazka letiteho treninku Máš recht a poznali to i ve Švédsku a tam je to hodně liberální a sluníčkovské.Je to (I) ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Tohle přece patří do vlákna k potěšení - to, že ji někdo volá k odpovědnosti, je přece pozitivní zpráva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 . To, ze to na nekom poznas uz podle vyrazu je otazka letiteho treninku Tak jo ale gentleman to nebude naplne pecky vytrubovat do sveta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Je to (I) !Možná záleží na úhlu pohledu, ale nemá být správně (i)...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Možná záleží na úhlu pohledu, ale nemá být správně (i)...?Ano mohlo by být, ale chtěl jsme zdůraznit, že je to velká ......... Není to ale nic v porovonání s dnešní ranní zprávou.Další českej kluk, voják mrtvej!!!Tohle nemá dobrého konce. Všichni kdo tam přišli dělat pořádek dopadli stejně. Co tedy zkoušíme nyní ? Naučit psa mňoukat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 (upraveno) Ano mohlo by být, ale chtěl jsme zdůraznit, že je to velká ......... Není to ale nic v porovonání s dnešní ranní zprávou.Další českej kluk, voják mrtvej!!!Tohle nemá dobrého konce. Všichni kdo tam přišli dělat pořádek dopadli stejně. Co tedy zkoušíme nyní ? Naučit psa mňoukat ?Tak tak... kdyz se clovek zamysli nad duvody, proc tam nasi vojaci jsou... Upraveno 23. října 2018 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Tak tak... kdyz se clovek zamysli nad duvody, proc tam nasi vojaci jsou... Afghánci jsou bojovníci, dokázali to s Brity (3x), se Sověty a teď s Američany a s jejich spojenci. Oni toho nenechají bez ohledu na to, co je to bude stát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Tak tak... kdyz se clovek zamysli nad duvody, proc tam nasi vojaci jsou...A proc tam, podle tebe, jsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Tak jo ale gentleman to nebude naplne pecky vytrubovat do sveta. Občas je ale potřeba někomu něco říct bez servítek, aby si to možná uvědomil. Ono to věčné sluníčkářství fakt nikam nevede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Občas je ale potřeba někomu něco říct bez servítek, aby si to možná uvědomil. Ono to věčné sluníčkářství fakt nikam nevede Promiň, ale když už, tak bez servítků:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 (upraveno) A proc tam, podle tebe, jsou?To neni otazka meho nazoru, resp. ja na to mohu mit nazor jakykoliv... Proc tam jsou, je popsano treba na wikipedii Upraveno 23. října 2018 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 @decebal: Jako já si na spisovnou češtinu fakt nehraju , ale schválně na to teda koukám a vážně to tak je. Díky (a to myslím upřímně), vůbec by mě nenapadlo to skloňovat podle hradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 To neni otazka meho nazoru, resp. ja na to mohu mit nazor jakykoliv... Proc tam jsou, je popsano treba na wikipedii Já myslel, že ses zamyslel, proč tam jsou, jak jsi psal, tak jsem čekal nějaký výsledek toho zamyšlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 @decebal: Jako já si na spisovnou češtinu fakt nehraju , ale schválně na to teda koukám a vážně to tak je. Díky (a to myslím upřímně), vůbec by mě nenapadlo to skloňovat podle hradu No jo, ubrousek. Ženského rodu je to v polštině - serwetka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Já myslel, že ses zamyslel, proč tam jsou, jak jsi psal, tak jsem čekal nějaký výsledek toho zamyšlení.Ty jsi zapomnel, ze politicke diskuse tu jsou zakazane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky