Boudy Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 Tyvle v 15 letech sama na vánoce?To mi teda taky přijde dost hustý...
Xenomorfus Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 Tyvle v 15 letech sama na vánoce?Cele ne, do 27.12. je s mati a otcimem a nevlastni sestrou a pak jede s kamosema do Krkonos. Taky sem v tomhle veku davno vandroval a nebyl s rodici. Ale navstevoval sem otce vcelku casto. Kdysi sem za ni jezdil i do Prahy,ale jsou tam problemy ze strany toho pana, co s nima bydli...
Tom4 Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 Když můžou být v patnácti samy týden treba na internátu? Na víkend u kamarádky?
Eman2208 Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 Tak nám Ypo zavřel další vlákno....existuje ve vesmíru nějaká síla, která ho zastaví?
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 (upraveno) Kvalitni medikace a ne ty sracky, co zere ted. Upraveno 20. prosince 2018 uživatelem Zmizík
Návštěvník YPO Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 to je špatně vole .....zavřel ho bert a tom chtěl ještě určitě něco říct ..... je to celý smutný ...... no co se dá dělat ? ..... nic
Eman2208 Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 to je špatně vole .....zavřel ho bert a tom chtěl ještě určitě něco říct ..... je to celý smutný ...... no co se dá dělat ? ..... nic ... a nebo raději nic...
Návštěvník YPO Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 Kvalitni medikace a ne ty sracky, co zere ted.vod tý doby co nežereš kosti tak nejsi úplně svůj ....... ale seš jeden z mála ..... možná vlastně jedinej, kterej mi tu je sympatickej ...... jakože i když žereš jenom trávu tak nemeleš úplný nesmysly ..... něco dobrýho v tobě zůstalo
Návštěvník YPO Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 ... a nebo raději nic...ále klidně to řekni ....už se to prej může
ragu Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 (upraveno) Já se teda obecně moc nevyjadřuju, ale nějak mi to nedá. Docela mě mrzí, jak se tady ve spoustě vláken rozjíždí nesmyslná žumpa.YPOuš občas do něčeho rýpne, často je v tom kus nevybíravýho humoru a kus nepříjemné pravdy, nicméně třeba jeho první příspěvek ve vlákně o L. Serynovi mi nepřišel za hranou. To co se pak strhlo už jo. Upraveno 20. prosince 2018 uživatelem ragu
Eman2208 Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 ále klidně to řekni ....už se to prej můžeAle ono mi to asi nestojí za to, s tebou to stejně nic neudělá, takže je to marný, je to marný, je to marný....
Návštěvník YPO Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 Ale ono mi to asi nestojí za to, s tebou to stejně nic neudělá, takže je to marný, je to marný, je to marný....tak nic .... nenuť se
travex Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 Je to sice zločinec, ale působí kladně.
kuncák7 Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 Já se teda obecně moc nevyjadřuju, ale nějak mi to nedá. Docela mě mrzí, jak se tady ve spoustě vláken rozjíždí nesmyslná žumpa.YPOuš občas do něčeho rýpne, často je v tom kus nevybíravýho humoru a kus nepříjemné pravdy, nicméně třeba jeho první příspěvek ve vlákně o L. Serynovi mi nepřišel za hranou. To co se pak strhlo už jo.Priznam se, ze tohle uz jsem mel asi 4x rozepsane do prislusneho vlakna a vzdy to smazal.Souhlas.
Lou Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 Nedavno jsem tady psal o zpozdeni vlaku 220 minut kvuli namraze. Nic hroznyho, ale taky nic prijemnyho. Reklamovali jsme jizdenku. Vase kompenzace: 0 Kc. Pekny den, Vas narodni dopravce. Tak jo, díky.
Murphy97 Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 Nedavno jsem jel z Bratislavy, zpozdeni hodku a pul, ale hlavne, nepristavili vagon prvni tridy, do ktere jsem mel mistenku.Pruvodci pravi, tady mate potvrzeni, stavte se na hlavaku na kase, dostanete kompenzaci rozdilu ceny.Dojdu tam, vystojim frontu, dostanu lejstro na vyplneni a ze to mam nekam zaslat a cekat nekolik tydnu.Tak jsem to zmackal, hodil do kose a sel do pryc :-)
Lou Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 Nedavno jsem tady psal o zpozdeni vlaku 220 minut kvuli namraze. Nic hroznyho, ale taky nic prijemnyho. Reklamovali jsme jizdenku. Vase kompenzace: 0 Kc. Pekny den, Vas narodni dopravce. Tak jo, díky.
Sickboy Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 To mi připomíná, když mi před lety do školy nedali potvrzení o zpoždění a argumentovali tim, že vlaky byly zrušený kvůli ledovce, takže k žádnýmu zpoždění nedošlo.
Návštěvník Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Při plavání jsem si hnul krkem. Vidím ten excel v práci 2x, strašná bolest.
guzmic Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Kua to dá přece rozum, že když vlak nevyjede, nemůže se opozdit.... :-D
Doporučené příspěvky