Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Hele, to jsem ani nechtěl.

Jen mě zvedlo náladu, že ve Vinohradsky nemocnici maji službu mladý sestřičky, prd vědí, ale jsou hezký. Táta už leží na kapacce a má klid.

A hurá zas na dřevo, to je nekonečnej příběh :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes s mámou na vyšetření(koloskopie) a problém. Při vyšetření se utrhnul nějaký bazmek "prý to má v sobě každý pátý" a doktor nás poslal na chíru (JIP) Mohlo by se to prý zahojit (zánět podbřišnice by hrozil),ale pro jistotu to budou řešit operativně. Jenže máma bere mraky léků i na krev tak to nebude jen tak.

Kuwa to ten rok končí starostma. :frusty:

Odkaz ke komentáři

..... a zcela neeticky se navážíš do někoho, jehož životní situaci neznáš. 2 dny na studium Gutha - Jarkovského.

To bys mohl dávat ban každej druhej den někomu, kdo zase nezná ten můj příběh...
Odkaz ke komentáři

Dnes s mámou na vyšetření(koloskopie) a problém. Při vyšetření se utrhnul nějaký bazmek "prý to má v sobě každý pátý" a doktor nás poslal na chíru (JIP) Mohlo by se to prý zahojit (zánět podbřišnice by hrozil),ale pro jistotu to budou řešit operativně. Jenže máma bere mraky léků i na krev tak to nebude jen tak.

Kuwa to ten rok končí starostma. :frusty:

Bohužel vím, o čem mluvíš. Ten rok opravdu nekončí, jak by si pár z nás představovalo. Ať se vyléčí.

Odkaz ke komentáři

Ahojte, dnes som sa ulakomil na tie Tisell co predával člen km.kmk. Ráno som mu poslal peniaze na účet a teraz pozriem a ,že uživatel zrušený???

To som zvedavý čo mám od toho čakať. :frusty:

asi dostal LOS BANANOS....zlobil?

jestli jste se dohodnutý tak by neměl být problém,klídek.

Odkaz ke komentáři

Relax. Máš to o pár postů nad sebou, dostal dva dny v chládku.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13658-co-m%C4%9B-pr%C3%A1v%C4%9B-na%C5%A1tvalo/page-3953&do=findComment&comment=2261436

Edit: Teda pokud to nezabalil zugrunt, bo je koukam jako ?Guest_?.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Ahojte, dnes som sa ulakomil na tie Tisell co predával člen km.kmk. Ráno som mu poslal peniaze na účet a teraz pozriem a ,že uživatel zrušený???

To som zvedavý čo mám od toho čakať. :frusty:

Vladimíre, člen km.kmk mne po udělení banu požádal formou SZ, abych jeho účet zrušil. Proběhla krátká komunikace, kterou bych v krátkosti shrnul jako mou výzvu: vydechni, nedělej ukvapená rozhodnutí. Km.kmk na tomto kroku i nadále trval. Smazán.

Jestli Ti to nějak zkomplikuje obchod, je mi to líto, ale nebudu nikomu dělat chůvu.

Odkaz ke komentáři

No tak kdyz uz jsem v tomhle vlakne, tak me teda dost stve Bertuv pristup k vecem, resp. "reseni" veci.

Berte, chapu ze jsi majitel a my vsichni jsme tady jen na navsteve. Ale je tahle "pevna ruka" opravdu nutna? Jestli tady probehlo jeste neco, co uz je smazano, pripadne neco mezi vami dvema, tak to mozna neco malo na veci meni. Ale jinak to vypada jako zcela zbytecna ztrata. Milose jsem povazoval za vcelku nekonfliktniho a bezproblemoveho clena. Skoda kazdeho takoveho, musim rict.

Odkaz ke komentáři

Ban se netýkal politické diskuze. Příspěvek, za který jej dostal, je zde stále.

K té politice: už se rozhodnete, jestli ano, nebo ne. Když jsem před lety navrhoval ano, bylo milion keců.

Dokud ale bude úzus, že politika nikoli, pak bude mazána, a občas její autoři banovani.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...