Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

zase neblazni... at nekdo neda v pondeli vypoved s vidinou 50k cistyho u DPP... ;)

https://dpp.jobs.cz/detail/?id=G2-1024696649-aden_brand0&rps=186

já sem o padesáti čistýho nic nepsal, ale padesát hrubýho není problém ..... jesli chceš tak ti naskenuju pásky

*nutno dodat, že to je tak za 210 hodin práce ..... myslím jakože práce .... né se dloubat v rypáku propiskou u počítače

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Ondra

já sem o padesáti čistýho nic nepsal, ale padesát hrubýho není problém ..... jesli chceš tak ti naskenuju pásky

*nutno dodat, že to je tak za 210 hodin práce ..... myslím jakože práce .... né se dloubat v rypáku propiskou u počítače

kamo, ja ti verim, myslim ze 50 brutto jsi tu i kdysi zminoval ;)

Odkaz ke komentáři

Ono je skoro fuk, kolik vyděláš, hlavně nemít (snad kromě hypotéky) dluhy a umět si užít volný čas- ten má největší cenu. Pokud je i práce koníčkem- to je pak životní výhra.

Máš 30k- budeš mít radost ze Seiko, máš 100k- stejnou radost budeš mít z Omeg.., dyť je to jedno.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Ale jo, nestěžuju si. Chtěl jsem jenom říct, že motivovat někoho pro studium VŠ vysokým výdělkem je nesmysl. Tu by měl studovat jen ten, koho zvolený obor fakt zajímá. Peníze se dají vydělat i bez titulu a naopak, titul vysoký příjem negarantuje. Ale to všechno už tu zaznělo.

Lépe bych to nenapsal...jen bych k tomu doplnil....do třiceti jsem neměl potřebu mít titul, ale když jsem v pracovním procesu viděl ty voly s tituly, co ze mě chtěli na základě toho dělat blbce, přitom si neviděli ani na špičku nosu, šel jsem a udělal si aspon toho blbce (Bc.) Najednou mě štvalo, že jistí lidé, co na to nemají a neměli by ho mít, mohou mít titul, a já ho nemám...a jak jde čas, začínám už uvažovat i o Mgr.(magor)..ty dva roky už dám. Titul je dneska snad jediná věc, kterou člověku nevezmou, i když mu vezmou úplně všechno - dokonce i do hrobu si ho člověk vezme - zůstane mu napsaný na náhrobním kameni, tak proč toho nedosáhnout a nedat si s tím tu práci? Na prachy kašlu - v životě jsou důležitější věci :-))

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Jakoze si uděláš titul, abys mel titul? Tak jako je to taky motivace.. :-) kam si to pak povesis?

Ale na hrob si ho prosim nedavej.. to uz je fakt divny...

Tak ono se to v te praci prece jen nekdy hodi, takze jen proto to neni.

Musis to brat s humorem, ja myslim, ze muj hrob za me uz bude resit nekdo jiny, nastesti :-)

Odkaz ke komentáři

Čím dál víc se potkávám ve strojařině s VŠ co umí hovno a chtěj tu 30 čistou a pak když je dělnas na něčem dostane tak čumí a ještě jsou uražený co si to dovolil. (+_+)

Nejsou lidi, takže si dneka můžou vyskakovat. Dnešní vzdělávací systém je naprosto jiný než za komára a devadesátkách. Ty lidi to ani umět nemůžou. Prostě je to nastavené tak, že z té školy musí vyléz daleko víc lidí a kvalita šla ....(ať si každý doplní sám). Prostě je to musí doučit a naučit firma(smutná realita). Tím pádem nemá diplom vůbec žádnou váhu, titul dnes získá každej ňouma(nebavím se o školách, kde je to postavené na talentu)

Odkaz ke komentáři

Já vám nechci brát iluze, že ta "naše" generace je ta super, ale zkuste se optat svých rodičů, na pěst byla každá generace v očích te minule :-). Vše chtěla zkrátka hned.

kuncáku to je píčovina .... nemůžeš chtít něco co ani nevíš , že existuje

Odkaz ke komentáři

Primárně mi v mém postu nešlo o 30k ani o kokota. Chci prostě, aby dokončil školu. Má všechny zkoušky na první pokus, chybí mu "jenom" ten diplom. Možná by to některé diskutující nesralo, ale mě prostě jo. No flame.

Já se spíš divím, že ho baví to valit před sebou. Pochopil bych to obráceně, měl jsem to tak sám. Prvák, druhák na salámu ale pak jsem přidával průběžně plyn a v páťáku už jsem se chtěl zbavit dotazů svých rodičů ?tak jak jsi na tom, co diplomka? atd., takové ty rodičovské evergreeny, co známe všichni. No, nezávidím Ti to. Doufám, že to dobře dopadne.

Odkaz ke komentáři

Je to facha. Já se před mnoha lety z donucení dal na doktorský studium. Nebyla jiná cesta zkrátka... Všechny zkoušky v pohodě, ale ta ,,diplomka", ta trvala pár let- ukousnul jsem si téma, které důvěrně znám, a najednou bác- bylo toho tolik, že jsem to nestačil třídit a  psát, do toho tři děti, dvě zaměstnání, bambilion koncertů a chronobundus jako kus hovězího dobytka, trocha prokrastinace.... co mám povídat, byl to fakt boj !  

Odkaz ke komentáři

Tak se na to uz (po tech letech) prestan upinat a nech ho bejt. Vychovali jste ho, je dospelej a jak pises, zivi se sam. Je to jeho zivot a tobe je po tom sumak ;-)

Doufam, ze budu takhle "moudrej" i za cca 15-18 let :D ! I kdyz s jejich studiem predem nekalkuluju, na to jsou jeste moc mali a navic porekadlo "remeslo ma zlate dno" plati cim dal tim vice. Zatim si uzivame, jak jsou ti nasi dva (8 a 6) porad jeste roztomili :)

P.S. Chudak holka, jeste tu do toho "namocte" :)

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Naštěstí to u mě nikdo neřešil a jak krásně se mi studovalo. Rozvolnil jsem studium o rok a rodiče v klidu:) Za tento přístup jsem rád a určitě ho budu aplikovat i na své děti(pokud budou studovat). Doufám, že mě neovlivní to, že jsem tím vzděláním prošel.  

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...