Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Před chvílí:

Dobrý den, to je pan XXYY?

Dobrý den, kdo volá?

Tady callcentrum H2Ofon.

Dobrý den paní Kólcentrová, co pro vás mohu udělat?

Upozorňuji vás, že náš hovor bude monitorován pro zkvalitnění našich služeb.

Já si nepřeji monitorování.

V tom případě vám ale nemohu nabídnou naše nové služby...

Já je ani nechci. A jaký máte kozy?

totální ticho

Děkuji vám za nabídku paní Kólcentrová, nashledanou.

...az ti raz nejaka odpovie: "takove co doji krev".. to len bude ticho v sluchatku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, tezkej chleba. Dnes me rozsekala pani z pojistovny, resil jsem nezrusenou starou pojistku auta. Na kazdy muj dotaz pani Kolcentrova rekla - Hmm, super! Dekuji vam pane XY za vas dotaz.... Taky jsem chvily delal supervizora callcentra O2, tohle me ale dostalo. Az kdyz jsem ji rekl, ze jestli jeste jednou podekuje za dotaz koncim hovor, hodila se do klidu:-(

Odkaz ke komentáři

Já je ani nechci. A jaký máte kozy?

totální ticho

Děkuji vám za nabídku paní Kólcentrová, nashledanou.[/i]

Myslim, ze Milisak nastartoval novou zabavu chronomagoru. Az mi nekdo podobnej bude volat, taky to vyzkousim :lol2: (aneb dokud chlapa bavej voloviny, tak je to s nim dobry).
Odkaz ke komentáři

Dobrý den, banka..., to je pan...?

Ano.

Můžu pro ověření Váš rok narození?

Ne.

Ale já to potřebuju, abych s vámi mohla hovořit.

A o čem se mnou chcete hovořit?

Kvůli pojištění...

No to je Váš problém, Vy mi voláte a já nemám chuť sdělovat cizím lidem po telefonu svůj ročník narození, jaký je mimochodem ten Váš?

......

No haló, slečno, nějak jste ztratila hlas? Tak Vám přeji krásný den.

......

END

jsem šmejd ;)

Odkaz ke komentáři

Prave mi prisla SZ: Dobrý deň, dostal som hodinky Hublot Big Bang Chronograph HB-10 ale neviem s nimi nič. Som amatér do hodiniek a sú to fejkove hodinky, ale aj tak. Neviem prečo mi nejdu tie vnútorné budíky???...a Aj po pár hodinách ked nehybne ležia mi zastanú, prečo???...ďakujem za pomoc

Odkaz ke komentáři

Prave mi prisla SZ: Dobrý deň, dostal som hodinky Hublot Big Bang Chronograph HB-10 ale neviem s nimi nič. Som amatér do hodiniek a sú to fejkove hodinky, ale aj tak. Neviem prečo mi nejdu tie vnútorné budíky???...a Aj po pár hodinách ked nehybne ležia mi zastanú, prečo???...ďakujem za pomoc

Tak mu poraď, ať si je strčí do zadku, když neví, co s nima.
Odkaz ke komentáři

a ja myslel, ze jsme kamaradi, kdyz sem si te pridal mezi pratele a ty takhle ventilujes nase vzajemne SZ. to me mrzi :crying_anim:
Odkaz ke komentáři

No to je Váš problém, Vy mi voláte a já nemám chuť sdělovat cizím lidem po telefonu svůj ročník narození, jaký je mimochodem ten Váš?

......

No haló, slečno, nějak jste ztratila hlas? Tak Vám přeji krásný den.

......

Rozjíždí se docela dobrá zábava, už se těším, až se nějaké kólcentrum ozve. Mám před sebou na papíře několik scénářů, jak druhou stranu dostat. :argue:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...