Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Stojí Ježiš pred davom ľudí a hovorí: "Kto si bez viny, hoď do mňa kameňom!".

Z davu priletí kameň a trafí ho do hlavy.

Ježiš si zotrie z čela krv a zahundre: "Teda mati, občas ma serieš.."

Upraveno uživatelem McStinger
Odesláno

Jelikož forum čtu většinou na mobilu, statusy nesleduju... Inzerát na pepsi sem viděl... Beru, že forum tady je.slušné, ale doby kdy se suby prodávaly za 100 jsou prostě pryč... A když to za tu cenu někdo koupí... Byznys... Pamatuju chronomag Nautily za kilo nebo kolik to bylo? :D

ale zrovna u Dana mě to překvapuje... Ty jeho mobily z tarifů, které tady nabízel lidem asi taky nejsou zrovna lidsky čisté :D

Já jsem vůbec neměl na mysli to, co se tu kdy za kolik prodávalo a kdo to koupil. Šlo mi o to udávání na FÚ. Pokud to měla být nějaká vyšší legrace, tak jsem jí asi nepochopil. 

Odesláno

Já jsem vůbec neměl na mysli to, co se tu kdy za kolik prodávalo a kdo to koupil. Šlo mi o to udávání na FÚ. Pokud to měla být nějaká vyšší legrace, tak jsem jí asi nepochopil.

Apríl byl už předevčírem... A ať si každej zamete před svým prahem

Odesláno

Krásný příklad tzv. pozitivní diskriminace. Ať už jde celá EU do hajzlu. Zlatý rolby za 150% .... :-)

Aniž bych chtěl vyvolat nějaký flame, ať to čtu, jak to čtu, nikde tam nic takového nevidím. Předem uvádím, že nejsem žádným zastáncem stěhování Afriky do Evropy. 

Odesláno

Decebale, já nechci mít:

Usnesení Evropského parlamentu o základních právech lidí afrického původu v Evropě,

Já chci mít rovnou Evropu pro všechny.

Edit: až bude existovat

Usnesení Evropského parlamentu o základních právech bílého, vysokoškolsky vzdělaného heterosexuála, který maká deset hodí denně, v Evropě ....

Pak budu trochu klidnější.

Odesláno

Decebale, já nechci mít:

Usnesení Evropského parlamentu o základních právech lidí afrického původu v Evropě,

Já chci mít rovnou Evropu pro všechny.

Tak v tom případě bys měl souhlasit s tím, co je tam napsáno a ne tady psát o pozitivní diskriminaci, protože nic, co by se tak dalo nazvat, tam není. 

Odesláno

A ja som si vzdy myslel, ze v slovenskom a ceskom a vobec europskych parlamentoch a u policie a v armade a vsade je malo cernochov bo ich tu proste zije malo.... a ono je to preto, ze sme zasrani afrofobovia.... uplne mi ta komisia otvorila oci teraz.

Odesláno

Decebale, již samotná existence takto úzce vyprofilovaného usnesení je úplně na houby.

Já tam čtu pouze výzvu k odstranění nerovností. Nic víc, nic míň. Nikde tam není nic o zvýhodňování.

Odesláno

...aby prosazovaly a podporovaly iniciativy v oblasti zaměstnanosti, podnikání a zlepšení ekonomické situace pro lidi afrického původu......a aby přijaly konkrétní opatření s cílem řešit nerovnosti v přístupu k bydlení a zajistily adekvátní bydlení ...zajistily bezpečné a legální cesty pro přistěhovalce, uprchlíky a žadatele o azyl, kteří chtějí vstoupit do EU...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...