decebal Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 ...aby prosazovaly a podporovaly iniciativy v oblasti zaměstnanosti, podnikání a zlepšení ekonomické situace pro lidi afrického původu......a aby přijaly konkrétní opatření s cílem řešit nerovnosti v přístupu k bydlení a zajistily adekvátní bydlení ...zajistily bezpečné a legální cesty pro přistěhovalce, uprchlíky a žadatele o azyl, kteří chtějí vstoupit do EU...Viz výše, kontext je důležitý. Pokud už tady někomu dovolíme (zdůrazňuji - dovolíme) žít, měli bychom se postarat o to, aby měl rovné šance, jinak to nepovede k ničemu dobrému.
Bert Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Decebale, zajištění adekvátního bydlení není rovná příležitost. Rovná příležitost je nebránit člověku afrického původu, aby si na to adekvátní bydlení vydělal ... Kurva, kolik lidí nebydlí adekvátně, a tady EK vyzývá k ZAJIŠTĚNÍ ....
straspol Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 (upraveno) Jdu spát- jak se znám, ve tři si tady půjdu přečíst jak jste to vyřešili ¨...nic... sem přehnal... autocenzura... jednou jsem to na Mikuláše zkusil...štípalo by to... Upraveno 3. dubna 2019 uživatelem straspol
Bert Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Strášo, nevyřešíme nic, Decebal je posera, který dělá frajera nad klávesnicí, ale když mu řekneš o osobní setkání, tak stáhne vocas a napíše že ne ..... Nabídku jednou dostal, odmítl ji, za mne to je odepsaná veličina.
decebal Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Decebale, zajištění adekvátního bydlení není rovná příležitost. Rovná příležitost je nebránit člověku afrického původu, aby si na to adekvátní bydlení vydělal ... Kurva, kolik lidí nebydlí adekvátně, a tady EK vyzývá k ZAJIŠTĚNÍ ....Celé to je "žádá členské státy, aby řešily diskriminaci lidí afrického původu na trhu s bydlením a aby přijaly konkrétní opatření s cílem řešit nerovnosti v přístupu k bydlení a zajistily adekvátní bydlení". Otázkou je, co je myšleno adekvátním bydlením, že, to je velmi vágní termín. Každopádně, ten zbytek je přesně tou vývou k tomu nebránění. Myslím, že je to tady zbytečná bouře ve sklenici vody. Mimochodem, teď čtu tohle https://www.kosmas.cz/knihy/239983/sedm-let-v-africe/#pos=335, a rozhodně nechci, aby se něco, co se tam popisuje, přišlo sem, v tom jsme asi ve shodě.
Bert Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Decebale, znova: EK mimo jiné vyzývá k zajištění adekvátního bydlení..... Je mi úplně jedno, co píší, v jiných, tebou kontextuálně vnímaných částech, ale někomu přímo zajišťovat adekvátní bydlení je IMHO přes čáru.
decebal Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Strášo, nevyřešíme nic, Decebal je posera, který dělá frajera nad klávesnicí, ale když mu řekneš o osobní setkání, tak stáhne vocas a napíše že ne ..... Nabídku jednou dostal, odmítl ji, za mne to je odepsaná veličina.LOL! Protože ty dáváš jen nabídky, které se neodmítají, co:-)? Co by za to jiní dali! Hele, napsal jsem jasně a slušně, co jsem chtěl, tím bych to za sebe uzavřel, jestli se tady chcete navzájem dál strašit a bědovat, poslužte si, já si jdu číst.
martar Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Tak to mne muze prcek vzit....https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/B-8-2019-0212_CS.html?fbclid=IwAR1503vDe2So4nOYt-uSpIMnzvJMkhZYqqgQk6bh3cZ6b4gVWh8i-DmG-UgNáhodou super, teď před volbama. Přeposílám všem známejm, u kterejch mám podezření, že se místo hlasování chystali odzimovat chalupu. A sám se strašně těším na odtajnění našich koloniálních archivů konečně se dozvím, jak to bylo s tím Togem!
Bert Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Začal bych u agenta s krycím jménem Emil Holub :-)
decebal Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Decebale, znova: EK mimo jiné vyzývá k zajištění adekvátního bydlení..... Je mi úplně jedno, co píší, v jiných, tebou kontextuálně vnímaných částech, ale někomu přímo zajišťovat adekvátní bydlení je IMHO přes čáru.V pohodě. Já to považuju za nesmysl, protože nic jako adekvátní bydlení neexistuje, takže je to pitomost, kterou může někdo těžko jakkoli zajišťovat, natož vymáhat. V kontextu celé té výzvy naprostá marginálie, která je mi úplně fuk. A už opravdu končím.
Bert Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 No, taky jsem si dřív myslel, že nám zůstane zachováno pomazánkové máslo a rum. Viď, taková marginálie, a už tu nejsou.... To, že nějakej Hujer vymyslel termín adekvátní bydlení, aniž by jej definoval, a včlenil definici do normy, je o to horší.
martar Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Jinými slovy, Decebale - sám uznáváš, že dokument obsahuje naprostou pitomost. A velmi pravděpodobně ne jen jednu. Závidím, že tě to nezneklidňuje.
decebal Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 No, taky jsem si dřív myslel, že nám zůstane zachováno pomazánkové máslo a rum. Viď, taková marginálie, a už tu nejsou.... To, že nějakej Hujer vymyslel termín adekvátní bydlení, aniž by jej definoval, a včlenil definici do normy, je o to horší.Ale jsou, jen se jmenují tak, jak je to vhodnější, nebuď zbytečně dramatický. Tuzemák není rum a pomazánkové máslo není máslo. Jinými slovy, Decebale - sám uznáváš, že dokument obsahuje naprostou pitomost. A velmi pravděpodobně ne jen jednu. Závidím, že tě to nezneklidňuje.To už se tak stane, pitomosti se objevují. Je to výzva, nic závazného, pokud máme mozek mezi ušima, vezmeme si z toho to dobré a pitomosti ponecháme stranou.
straspol Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Naštěstí je ve společnosti snad dost lidí, kteří mají mozek nejen mezi ušima, ale naplňuje jim celou mozkovnu. A těm už to hromadění pitomostí a zlovůle trochu začíná vadit. Spoléhám na jejich zdravý rozum. A už jdu spát- myslel jsem, že vydržím, když si půjdeš číst, ale tak dlouho zjevně čekat nedokážu..
Bert Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Citace Decebala: ... Ale jsou, jen se jmenují tak, jak je to vhodnější,.... Za celá ta leta jsem si nevhodnosti jejich názvu tak nějak nevšiml. Děkuji EU a Decebalovi, že mi otevřeli oči.
huz46212 Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 EU by se měla vrátit do dob EHS, kdy to celý fungovalo na ekonomický bázi a bez debilní politické nádstavby. O negrech škoda mluvit, to k čemu v EU za posledních cca 5 let došlo se bude napravovat po desetiletí (jenom technická pozn. pro případné rýpaly - slovo "negr" není nikterak zakázané používat).
Micey Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 (upraveno) Berte vynadej si za politiku, promaz to a tomu poslednimu rasistovi udelej veliky bubu. Tak pravim! Jinak to tady zase bude na deset stranek:) Upraveno 4. dubna 2019 uživatelem Micey
huz46212 Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Já věděl, proč tam tu technickou poznámku dávám
Zlý Jabko Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Nojo, ale co to třeba vztáhnout na rasovou nenávistí ohrožený bílý farmáře a vlastníky půdy v JAR? Jsem pro všechny ihned přijmout.
Bert Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 Micey: Téma otevřel Xenomorfus. Nevynadám si. Je - li Tvá poznámka o rasistovi vyvolána použitím slova negr, napověz mi, prosím, jak jinak označit příslušníka negroidní rasy? https://cs.wikipedia.org/wiki/Negroidn%C3%AD_rasa
Doporučené příspěvky