Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@Bert Padavčata nejsou marnej nápad, Sofie už leze jak blesk na všechny prolejzačky v dohledu, tak už chystám sadu na šití :D

Heč, my jdeme s dobou. Naposledy bylo na potlučenou malou Bertovou na pohotovosti použito lepidlo :-)

Odesláno

Asi pred 14-ti dny sem tu psal, jak tri tydny zpatky zavreli celou ulici u nas u prace a zacali delat vodu. Za tyden robili asi dva dny po trech hodinach a dokazali pritom vodu prekopnout (havarie). Mezitim asi tyden nedelali nic, treti tyden tady byli asi jeden den a delali tak 4h. Dneska prekopli vodu podruhe. Jako zazil sem lecos, ale tohle nema obdobu...

post-39943-0-09207800-1557738651_thumb.jpg

Odesláno

Takže čepice nenosí, ale holky mlátí...

no pěkně.

Pozdravuj zubaře. :-)

A to já čekal, že se chytne toho, že o něm říkám, že je sparťan. A on se chytne čepice  :lol2:

A ze zubaře mám taky respekt, takže soucitím.

Odesláno

Ne, tak starý nejsem...

Ale stavební řízení na obci, které se přímo dotýká dokončení mého domu, se zastavilo, protože zemřel starý německý šlechtic a fašista, který se po válce zašil v malé vesničce, kde stavím. Byl součástí stavebního řízení na obci a nemá známé dědice. Jelikož zemřel v Německu, očekáváme, že se stavební řízení na pár let zastaví a já budu muset změnit projekt... :(

Odesláno

Ne, tak starý nejsem...

Ale stavební řízení na obci, které se přímo dotýká dokončení mého domu, se zastavilo, protože zemřel starý německý šlechtic a fašista, který se po válce zašil v malé vesničce, kde stavím. Byl součástí stavebního řízení na obci a nemá známé dědice. Jelikož zemřel v Německu, očekáváme, že se stavební řízení na pár let zastaví a já budu muset změnit projekt... :(

To je blbý, i když záleží na tom jak byl součástí dědického řízení, dohledání případných dědiců může být na roky či taky na věčnost. Pokud si ale dobře se starostou, zkusil bych se s ním domluvit a soudu navrhnout zřídit pro řízení opatrovníka dle § 29 OSŘ (tzn. zák. č, 99/1963 Sb.), který byl jednal za něj a kterým by mohla být právě obec.

Odesláno

Hezky :( Sedlinova rada je dobrá.

Já takhle před časem za nemalý penize koupil pozemek, který předchozí vlastnici ziskali od státu, a ten jej zabavil v roce 1948 Jaroslavu Preissovi...

https://dotyk.denik.cz/byznys/banker-jaroslav-preiss-druhy-muz-prvni-republiky-zivnobanka-zivnostenska-banka.html

Normálně jsem z toho nespal, nejen kvůli nějakejm obavám z restitucí, ale i kvůli pocitu podílu na nespravedlnosti. Nakonec jsem ho pustil (i s patřičnou informací) a pořidil jinej.

Odesláno

Tak po sezení s tajemníkem obce to udělám asi šalamounsky. Zřídí se provizorium bez úpravy projektu, které de jure nebude odporovat stávajícímu projektu a vybuduju ho tak, aby mohlo "provizorně" fungovat navěky...

Odesláno (upraveno)

Mě neudivuje, že někdo dá jméno dítěti podle nějaké postavy, ale že toho byť jediný blbec lituje, protože se "pečlivě budovaný charakter dobré královny proměnil v šílenou postavu, která za pomoci svého draka zaživa upálí tisíce nevinných civilistů a vzdávajících se vojáků."

Upraveno uživatelem Andrew
Odesláno

Mi se čím dál víc líbí myšlenka Tanose z Avengers, náhodným výběrem nechat "zmizet" 1/2 lidí. Jen nevím, jestli to bude stačit. Všichni můžete doufat, že se nikdy nedostanu k moci ;) Tak, že bych po něm alespoň pojmenoval syna ? 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...