vraby Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 prodávat hnuj za dvecet,ale co kecám..........nebejvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 ...co,kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Hádam ty Oris doyebaný jak cigánský hračky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 (upraveno) U nas na vsi bydlel borec, co byl nehorazne linej. Chodil pomalu, hned jak prijel z prace prevlik se do pyzama a vydzel az do vecera u bedny. Jeho syn, jedinacek , mel vsechno, chodil jsem k nim na pocitac parit hry, meli prvni na vsi didaktik gama s joystickem.Sem mu zavidel jak svine. Jeho tata mne ale uchvacoval sned jeste vic nez komp. Muj tata hned z prace do monterek a jel druhy kolo, furt jak motor bezel. A tenhle borec, nevzal stych, proste ani picu......Delal na draze. Nejakyho referenta pres svarovani a prukazky pro vstup do kolejiste.Doklepal to tam do duchodu a ani v duchodu se nezmenil, pak i fest ztloustnul. Ani na kole uz nemohl jezdit. Jednou sem se u jejich kluka stavoval.Koukal na mne a rikal mi : "mas novy auto,jo?" , mel sem dvojkovou fabii s rs lookem.... Ja : "mam no, potrebuju spolehlivy do prace, jak delam na smeny."On: "to je zajimavy, ja delal na draze celej zivot, ale novy auto sem si nikdy nekoupil. Malo sem krad. No jo, kdyz ja byl linej....."Ja: "jasny, tak se mejte, nashledanou. "Kazdej ma jiny hodnoty, pro vetsinu lidi je luxus mit hodinky za 5 tisic (natoz takovy co se zastavi kdyz nejsou na ruce), sluchatka za 3 tisice (leda od Apple nebo Beats, protoze ty sou nejlepsi). Pro nej je luxus dvojkova fabie, pro Tebe nova herni konzole. Za me nevidim problem, nejhorsi je si to navzajem zavidet. Upraveno 7. června 2019 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 prodávat hnuj za dvecet,ale co kecám..........nebejvaloTy Orisy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 To vás jako pobouřila sleva v prodejním vlákně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 To jsem se zas rozčílil na poště dneska. Snažil jsem se odeslat jednu černou krabičku. A prej že s tím maj v Malešicích v třídírně problém, že to neumí správně načíst, tak je za černou krabičku příplatek 19 Kč, prej aby to lidi naučili balit do bílýho papíru. Takže já mám za cizí neschopnost platit? TVL kde to jsme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Takovi rasisti to jsou? Za černé priplatek? :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Nadruhou stranu se spis ztrati protoze ho v tom kontejneru nekdo neuvidi a zustane tam nekde viset (naprosto bezna vec), takze si priplatis a snizi se i sance na doruceni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 To vás jako pobouřila sleva v prodejním vlákně?Asi tak. Jsou to nošený hodinky a je to vidět, nevidím na tom nic spatnyho, nota bene pokud dal prodejce slevu, jakou dal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 To jsem se zas rozčílil na poště dneska. Snažil jsem se odeslat jednu černou krabičku. A prej že s tím maj v Malešicích v třídírně problém, že to neumí správně načíst, tak je za černou krabičku příplatek 19 Kč, prej aby to lidi naučili balit do bílýho papíru. Takže já mám za cizí neschopnost platit? TVL kde to jsme?Těch novinek je od března na poště víc. Příplatek je například i za nepravidelný tvar balíku atd. mají to na svém webu, ale lidi to zjistí až u přepážky:) je to další z nástrojů, jak z lidí vytáhnout peníze. Prostě česká pošta:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Docela mě po ránu naštvalo uzavření silnic kolem Jičína, protože se tam pojede nějaký závod...člověk se ráno potřebuje dostat rychle do práce a musí jet přes špatně značenou objížďku po rozmlácený okresce, navigace o ničem neví, takže jen křičí "otoč se!". Od závodění jsou okruhy, jako nechápu proč někdo povolí uzavírku frekventovaných silnic první třídy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Docela mě po ránu naštvalo uzavření silnic kolem Jičína, protože se tam pojede nějaký závod...člověk se ráno potřebuje dostat rychle do práce a musí jet přes špatně značenou objížďku po rozmlácený okresce, navigace o ničem neví, takže jen křičí "otoč se!". Od závodění jsou okruhy, jako nechápu proč někdo povolí uzavírku frekventovaných silnic první třídy. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Těch novinek je od března na poště víc. Příplatek je například i za nepravidelný tvar balíku atd. mají to na svém webu, ale lidi to zjistí až u přepážky:) je to další z nástrojů, jak z lidí vytáhnout peníze. Prostě česká pošta:)Další důvod to už fest bojkotovat. Na poštu už mě nedostane nikdo, když můžu posílat balíky přes Zásilkovnu. I do zahraničí, levnějc a nekoukaj na tebe jako když je hrozně otravuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Ale Zásilkovnou pořádný watche nepošleš...bezpečně teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 I když je vedení české pošty opravdu mimo a za poslední roky to vedou ne moc dobře. Pořád se mi vyplatí jít na poštu a využít jejich služby. Jednak na poslání cenného psaní nečekám ve frontě a můžu využít služby postshopu a druhak dám 60kč a doručí to do vlastních rukou po celé republice většinou do druhé dne. Tomuto Zásilkovna zatím nedokáže konkurovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 To jsem se zas rozčílil na poště dneska. Snažil jsem se odeslat jednu černou krabičku. A prej že s tím maj v Malešicích v třídírně problém, že to neumí správně načíst, tak je za černou krabičku příplatek 19 Kč, prej aby to lidi naučili balit do bílýho papíru. Takže já mám za cizí neschopnost platit? TVL kde to jsme? Dnes som si vypísal papiere na balík, dobierka do Čiech. Vystál frontu. Následne mi pani za okienkom oznámila, že balík má 11 kíl a že Slovenská pošta berie iba balíky do 10 kíl. Ten môj balík mala na váhe odkedy som prišiel a dávala mi ku nemu tlačivá. Skoro ma vystrelo. Že kuriérom to vie poslať, ale nie na dobierku. Na posratie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Dnes som si vypísal papiere na balík, dobierka do Čiech. Vystál frontu. Následne mi pani za okienkom oznámila, že balík má 11 kíl a že Slovenská pošta berie iba balíky do 10 kíl. Ten môj balík mala na váhe odkedy som prišiel a dávala mi ku nemu tlačivá. Skoro ma vystrelo. Že kuriérom to vie poslať, ale nie na dobierku. Na posratie.Tak mi to normálne pošli s inštrukciami. Já ti to tu v ČR podám ako dobierku a peniaze ti prepošlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Úprimne dík za ochotu. Ja som to medzitým už odvliekol domov, rozdelil na dva balíky a zajtra urobím druhé kolo. Len ma nasral ten srandovný limit na balík, z toho vyplývajúca zabitá hodina a pol času balením, cestou na poštu a časom na pošte. Vôbec neviem, ktorá služba je schopná do Čiech poslať na dobierku niečo ťažšie. DPD používam na balíky bežne, ale tí tiež do Čiech dobierku neurobia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 To muselo byt hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky