Lynx12 Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Safián?Fabián.... dobrý brdský duch :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Mlada pani nestihla dobrzdit (na zlomek sekundy se pry podivala do kabelky) Byla v takovem stresu, ze jsem ji jeste musel uklidnovat.IMG_4390.JPG Sent from my iPhone using Tapatalk To je hned, já bych měl psát do druhýho vlákna, dneska dobržďuju na červenou, jedno voko v zrcátku a baba v Superbu za mnou má votočenou hlavu dozadu, docela jela, naštěstí jsem měl po kraji dost místa a stihnul uhnout, protože když votočila hlavu dopředu a zjistila co se děje tak začla brzdit, ale nebýt mýho manevru tak to nestihne.Pak jsem viděl přes zrcátko viděl jen vytřeštěný voči s výrazem "Ty vole průser byl blízko..." Když jsem pak na dalším semafor stál v odbočovacím a ona mě míjela, tak jsem koukal, jestli třeba nemá vzadu sedačku s dítětem, neměla. Asi taky lovila v kabelce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Fabián.... dobrý brdský duch :-)Ahaaa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Safián?Vítr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 (upraveno) Myslel jsem. Neb ten práší sníh a krajem honí bílý fáč. Upraveno 8. října 2019 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Myslel jsem. Neb ten práší sníh a krajem honí bílý fáč. Je to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Deska u které jsem spolu se Still Crazy After All These Years, Na Výletě a The Way It Is najezdil asi nejvíce kilometrů z toho svého milionu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 (upraveno) Vyměnili mě obvodního doktora, do té naší dědiny už nikdo nechce. Šarlatán je to, plíce mě léčí mačkáním bodů na uších a už mi je chtěl i propíchnout magor jeden, rentgen odmítá, doporučení k plicnímu odmítá. Tři týdny chcípu, na plicním první možný termín duben, tak si říkám kam na to super duper zdravotnictví furt chodíte? Možná tak do Prahy :-) V nemocnici samej Ukrajinec, všichni nepříjemný jak sviňa...takže opět přes známost už čekám v čekárně, aspoň že tak se ještě dá. Ale třeba zubaři a pediatřity, ti už u nás vyhynuli před lety jak dinosauři...:-) :-) :-) Na mě starého antiČíňana budou zkoušel nějakou akupunktůru, no to je krach!! :-) Upraveno 8. října 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Bydlis v prdeli, tak mas na hovno zdravotnictvi V Brne je to do pohody.. Zas mas ty bike vylety po horach za humnama. Tak prestan skucet a umri jako chlap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 A jste v pametech fora, ?pitomci? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Sem jen parafrazoval muj oblibenej vtip:) : Pilot společnosti Alitalia, kterýmu blesk vyřadil z provozu půlku cockpitu: "Skoro všechno nám vypadlo, nic už nefunguje, ani výškoměr už nic neukazuje..."Po pěti minutách nadávání se ozve pilot jinýho letadla: "Drž hubu a zemři jako chlap." 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Ahaaa. http://www.brdy.org/content/view/65/67/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Dík za odkaz, mám to skoro za barákem a vůbec nemám prochozeno, ostuda... A pánové výše taky pobavili :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Bydlis v prdeli, tak mas na hovno zdravotnictvi V Brne je to do pohody.. Zas mas ty bike vylety po horach za humnama. Tak prestan skucet a umri jako chlap :-) :-) :-) dneska to ale nebude, kurňa, mám toho plnou kabelku...že bych s tím začal kšeftovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 (upraveno) TVL ..... Ventolin .....potím se studeným potem https://www.youtube.com/watch?v=ZdZZ0cgawJg Upraveno 8. října 2019 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Von ten Prednison taky nic moc teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 :-) :-) :-) dneska to ale nebude, kurňa, mám toho plnou kabelku...že bych s tím začal kšeftovat?Ty mas astma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Ty mas astma?Nevím, asi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Von ten Prednison taky nic moc tedaJá už upřímně cokoliv, protože jsem třetí týden v ukrutných bolestech. Klidně ať mi vypadají všechny chlupy z kebule, ale ať už mě konečně přestane pálit na hrudníku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Tak to je mi lito, drzim palce, at je ti brzy zase dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky