Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow

to panedge - nebuď tak tvrdej. Vím, že nosíš Planet Ocean, takže se musíš, máš povolení zabíjet, ale mám své důvody.

1. gougy je můj výborný kamarád

2. nemusím být u všech průserů na chronomagu, které se zde udály v posledních několika dnech

3. a jsou přece ty vánoce :newyear:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sorry, mě stejná otázka jako Gougyho taky napadla, a nepřijde mi na tom nic tak hroznýho. A že hodinky v rakvi budou i moje definitivní, to je prostě fakt. Já měl Havla vždycky rád a hodně jsem ho obdivoval, ale současná kampaň zbožnění mi moc nesedí. To mi spíš sedí Gougyho věcná poznámka na hodinkovým fóru, nevidím na tom nic znevažujícího. Ale každej jsme jinej, to je OK.

S dovolením, tebe ta otázka napadla ale nepublikoval jsi ji. V tom bude možná ten rozdíl.
Odkaz ke komentáři

I když nepatřím mezi pravdoláskaře a měl jsem k jeho některým výrokům či skutkům výhrady, domnívám se, že v takové chvíli bychom se měli držet následujícího

Žádný člověk není ostrov sám pro sebe, každý je kus nějakého kontinentu, část nějaké pevniny; jestliže moře spláchne hroudu, je Evropa menší, jako by to byl nějaký mys, jako by to byl statek tvých přátel nebo tvůj: smrtí každého člověka je mne méně, neboť jsem část lidstva. A proto se nikdy nedávej ptát, komu zvoní hrana. Zvoní tobě.

John Donne (1571 ? 1631)

Odkaz ke komentáři

Po včerejší mediální masáži, trochu jiné čtení: http://www.blisty.cz/art/61514.html

Hezky a slušně napsané. Jak se říká, o mrtvých jen dobře, ale nechápu jak je možný, že je většina lidí tak zaslepených a nejradši by ho svatořečila. Naprosto absurdní divadlo.

Havel byl figurka komunistů (už před revolucí) a má svou část vinny za to, jak to v současné ČR vypadá. A to se radši nebudu pouštět do debat o morálce, kdy se svými kamarády alkoholiky utráceli a propíjeli peníze, které lidé ze zahraničí posílali na pomoc rodinám politických věznů atd....

Odkaz ke komentáři

Hezky a slušně napsané. Jak se říká, o mrtvých jen dobře, ale nechápu jak je možný, že je většina lidí tak zaslepených a nejradši by ho svatořečila. Naprosto absurdní divadlo.

Havel byl figurka komunistů (už před revolucí) a má svou část vinny za to, jak to v současné ČR vypadá. A to se radši nebudu pouštět do debat o morálce, kdy se svými kamarády alkoholiky utráceli a propíjeli peníze, které lidé ze zahraničí posílali na pomoc rodinám politických věznů atd....

To uz si radsi prectu nejakou adoraci nez tydle nesmysle ;-)

Odkaz ke komentáři

to psali zas kde? Když už bych nikoho nerespektoval a nikomu nevěřil, stačilo by mi vyjádření M. Albrightové, rozhodně věřím víc jí než vykripleným slintům nějakýho rudocha ;)
Odkaz ke komentáři

a jéje, Mašíni, no já si myslím, že si každý může psát o čem chce, ale já tomu věřit nebudu, vybral jsem si :) Upraveno uživatelem quequeek
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Nakonec - u hrobů svých blízkých stejně všichni pláčeme především sami nad sebou. Protože si bez nich nedokážeme představit svůj další život...

Krásně řečeno.

To je volná citace odněkud nebo tvoje formulace?

Odkaz ke komentáři

Nakonec - u hrobů svých blízkých stejně všichni pláčeme především sami nad sebou. Protože si bez nich nedokážeme představit svůj další život...

Souhlasím s tebou Martine,jsou to životní zkušenosti,člověk si nedokáže blízkých /nebo jiných lidí/ vážit do té doby,než je začne ztrácet.
Odkaz ke komentáři

to panedge - nebuď tak tvrdej. Vím, že nosíš Planet Ocean, takže se musíš, máš povolení zabíjet, ale mám své důvody.

1. gougy je můj výborný kamarád

2. nemusím být u všech průserů na chronomagu, které se zde udály v posledních několika dnech

3. a jsou přece ty vánoce :newyear:

Vsak to je jasny Snowe!otazka na telo:mas rad Vanoce?

Odkaz ke komentáři

Kamile, tenhle fakt ti řekne skoro každej psycholog, dokonce bez rozdílů "vyznání". Freudiáni nebo Jungiáni. Mimochodem - pro mě jediná použitelná informace, kterou jsem od nich kdy slyšel. ;)

čoveče, mám takovej dojem, že by to mohl být Frankl, hláška je mi povědomá a spojená s termínem "vůle ke smyslu" ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...