African Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 V 6. 5. 2020 v 9:38, Americkej napsal: Blbý kecy. "Nejsem překupník, děti nemaj co žrát, prodám nový rolby ve foliích přes retail". Je mi to u prdele, ale nešlo by to bez těch kydů? Rozšířit To víš, výčitky..
Venca vopršálek Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 Hele Kapo, tahle logika říká, že když si jeden zaměstnanec vyhádá zvýšení platu, tak jim musí přidat všem ostatním to samý, aby byl přístup rovnej... To je hodně komunistickej přístup.
Tobi Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 No , pokud je na dílně plácnu 5 frézařů , a dělají stejnou práci , tak by měli brát stejný peníze ,zhruba , ale záleží asi na vyjednání penez.
Conrad Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 Po upgradu mě nejde chronomag na Opeře vše ostatní jde bez problému a na Operu jsem si zvykl
Maxmillian Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 V 6. 5. 2020 v 14:56, Conrad napsal: Po upgradu mě nejde chronomag na Opeře vše ostatní jde bez problému a na Operu jsem si zvykl Rozšířit Mne v Opere normalne chodi. Zkus cache a takovyty veci.
Bert Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 V 6. 5. 2020 v 14:56, Conrad napsal: Po upgradu mě nejde chronomag na Opeře vše ostatní jde bez problému a na Operu jsem si zvykl Rozšířit A co Ti v té Opeře nejde .... Jaká je chybová hláška?
straspol Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 V 6. 5. 2020 v 10:13, kuncák7 napsal: ... kontroluju fyzicky všechny značky v jedné oblasti, kde budou nové zóny, mám v nohách cca 18 km a cca 1500 značek, tak si musím z někoho vystřelit. Rozšířit Ať jdou se všema zónama do ...hluboko hodně...
kuncák7 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 V 6. 5. 2020 v 16:47, straspol napsal: Ať jdou se všema zónama do ...hluboko hodně... Rozšířit Naprosté souhlas. Je to jen klasická pokladnička na peníze. Ničemu to nepomůže, jen se z lidí tahaj peníze.
Bert Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 V 6. 5. 2020 v 10:13, kuncák7 napsal: Sorry, mám dnes volno, ale kontroluju fyzicky všechny značky v jedné oblasti, kde budou nové zóny, mám v nohách cca 18 km a cca 1500 značek, tak si musím z někoho vystřelit. Rozšířit Noooo, jasně. Vona nebude po ruce žádná ženská, Ty lapneš nerva, a v Praze to dopadne takhle ....
kuncák7 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 V 6. 5. 2020 v 17:12, Bert napsal: Noooo, jasně. Vona nebude po ruce žádná ženská, Ty lapneš nerva, a v Praze to dopadne takhle .... Rozšířit Bohužel když chytnu nerva tak to ničemu nepomůže. Max někoho pretahnu tou značkou (ale to by mi tu každej omlatil o hlavu-starosta je u nás ženská :-)). Snažím se tím minimalizovat škody, protože se zavedením zón se někdo snaží do projektu propasovat pár dalších změn-změny předností, větší úbytek parkovacích míst, další omezení rychlosti. Což mě s..e.
straspol Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 (upraveno) Úbytek parkovacích míst je další prasárna. U nás v Řepích idioti vymysleli další cyklostezku přímo po Plzeňské od Motola až před Hlušičkovu, odnikud nikam. Vede přímo do autobusové zastávky. Zúžili pruh pro auta tak, že má sotva 2 metry a správně bych tam s S-Maxem snad ani neměl vjet. Levý pruh udělali pro autobus a taxíky. Ještě tím vylepšili už tak debilní zúžení před stanicí tramvaje a koleje ve štěrkovém korytě, co udělali dva roky zpátky... fakt bodujou. Cyklisti stejně budou kvůli neustálým zácpám v tomhle místě na jedné z hlavních výpadovek z Prahy v této oblasti vjíždět na chodník a lidi na všech čtyřech zastávkách budou dýchat zplodiny ze stojících aut a náklaďáků. Inu- tohle někdo musel vymýšlet opravdu, ale opravdu něčím jiným než hlavou... Jo- a parkovacích míst by tady šlo velmi jednoduše přidat docela hodně, přes stovku určitě. Jenže ,,politická vůle" kupodivu asi zcela chybí... Zato o modrých zónách, na které nám tady udělali referendum, ve kterém byly jasně odmítnuty, tady už zase melou jako o nutné věci. Nakopat... Upraveno 6. května 2020 uživatelem straspol
Conrad Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 V 6. 5. 2020 v 15:13, Maxmillian napsal: Mne v Opere normalne chodi. Zkus cache a takovyty veci. Rozšířit Velké díky za radu, vyprázdnil jsem cache od věky věkův aktualizoval a vše je OK máš to u mě jsem zavázán
TomCZ Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 Umřel Florian Schneider z kapely Kraftwerk. Ať se Ti dobře jede po nebeské autobahn...
Venca vopršálek Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 Tobi, nikdo nedělá stejnou práci. Kdo dělá zhruba stejnou práci, bere zhruba stejný plat. To tak myslím u nás je, jsme hodně rovnostářská země. Ale na platu se neprojeví jenom práce. Projeví se taky s kým jsou větší problémy a zabere vedení více času, kdo má víc Zetek, marodí víc, má víc exekucí, jestli sexuálně obtěžuje svého šéfa a spousta jiných souvislostí, který se podílejí na nákladech na zaměstnance. Jasně, že kozy v tom můžou hrát taky roli, pokud není šéf teplej. Je taky jenom člověk.
Conrad Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 V 6. 5. 2020 v 17:42, straspol napsal: Úbytek parkovacích míst je další prasárna. U nás v Řepích idioti vymysleli další cyklostezku přímo po Plzeňské od Motola až před Hlušičkovu, odnikud nikam. Vede přímo do autobusové zastávky. Zúžili pruh pro auta tak, že má sotva 2 metry a správně bych tam s S-Maxem snad ani neměl vjet. Levý pruh udělali pro autobus a taxíky. Ještě tím vylepšili už tak debilní zúžení před stanicí tramvaje a koleje ve štěrkovém korytě, co udělali dva roky zpátky... fakt bodujou. Cyklisti stejně budou kvůli neustálým zácpám v tomhle místě na jedné z hlavních výpadovek z Prahy v této oblasti vjíždět na chodník a lidi na všech čtyřech zastávkách budou dýchat zplodiny ze stojících aut a náklaďáků. Inu- tohle někdo musel vymýšlet opravdu, ale opravdu něčím jiným než hlavou... Jo- a parkovacích míst by tady šlo velmi jednoduše přidat docela hodně, přes stovku určitě. Jenže ,,politická vůle" kupodivu asi zcela chybí... Zato o modrých zónách, na které nám tady udělali referendum, ve kterém byly jasně odmítnuty, tady už zase melou jako o nutné věci. Nakopat... Rozšířit Já myslel,že pod Vaším starostou vše klape jako El Primero
Maro Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 V 7. 5. 2020 v 12:53, Conrad napsal: Já myslel,že pod Vaším starostou vše klape jako El Primero Rozšířit V Řepích je starostka
Conrad Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 V 7. 5. 2020 v 14:27, Maro napsal: V Řepích je starostka Rozšířit Omlouvám se,nějak mi splynuly Řepy a Řeporyje
Doporučené příspěvky