Návštěvník Tada Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 V 13. 1. 2012 v 12:36, 'bandicoot' napsal: Včera na Andělu mojí ženu chtěly obrat tři náctiletý spolubčanky - naštěstí je ode mě poučená (sláva!) a kabelu držela pevně, takže strhly jen přívěšek. Škoda, že se tyhle věcy nestávají, když jsem poblíž. Svině **** (dosaďte). Ještě donedávna chodila žena s kabelou otevřenou a říkala mi když jsme míjeli podobný skupinky "proč na ně koukáš tak podezíravě, proč je furt hlídáš, vždyť tu jen čekaj na tramvaj". Přijdu k tramvaji a vidim ne? (Národní, Anděl, Malostranská apod...). Měla kliku, že tam slečny neměly s sebou "hlídače"...
Návštěvník Ondra Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Fridrich slavil s Langrem narozeniny, v Německu by mu to neprošlo jen tak dál, hoši...
PepaSFI Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 V 12. 1. 2012 v 22:58, 'Princ Milis' napsal: Snad po měsíci jsem votevřel TV a vykouk na mě samolibý Jan Šťastný/ Vitásek 1988 a sexy kočička Květa Fialová, voba s tak úplně šílenejma kecama, že sem to zas rychle zavřel. Sekundoval jim k tomu oranžovej člověk s názvem Crampol. Do toho vodpovídaj nějaký cikáni na dementní votázky. Tý vole, ještě že neplatim TV poplatky. to je komerční televize, ta poplatky nepobírá. Žije z reklam, z části debilních, zčásti prolhaných až hrůza. Nejvíc mě v současné době dostala rekalma na lék proti kašli Mucosolvan. Že prý je i v lahodných pastilkách. Já je měl, fakt stojí za to. Jsou želatinové, od toho by se dalo čekat že to bude něco jako oblíbení gumoví medvídci. Stručně řečeno je to právě naopak. Gumoví medvídci jsou želatinoví, želatinové pastilky jsou gumové. Bez přehánění, vážně to je gumový jak těsnění do potrubí nebo kus pneumatiky. A ta lahodná chuť! Kdo zná Mucosolvan v tekuté formě, jistě mi potvrdí že je to hnus. Tyhle pastilky jsou HNUS HNUS RATATA ČUŇATA BRRRRRR !!!!
honza71 Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 (upraveno) Ale nic. Sorry. Upraveno 13. ledna 2012 uživatelem honza71
Horhe Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 (upraveno) . Upraveno 13. ledna 2012 uživatelem Horhe
bandicoot Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Ty vado teď koukám na ty chyby ve svým textu. Ostuda...
Onisau Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Idiot v červeném Superbu 1A4 4444 který to od chodníku odpálil jako dobytek, zřejmě v touze dojet k semaforu který byl o 30 metrů dál a svítila na něm červená, jako první. Vždycky se v takové souvislosti mluví o "kmotrovském" čísle. Mně to příjde spíše jako číslo pro debila
quaero Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 http://www.novinky.cz/krimi/256163-agresivni-ridic-vybrzdil-projizdejici-sanitku-a-plival-na-ni.html?ref=zpravy-dne Takový hovada bych rovnou střílel.
Onisau Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 V 13. 1. 2012 v 20:04, 'quaero' napsal: http://www.novinky.c...?ref=zpravy-dne Takový hovada bych rovnou střílel. To si člověk říká "Co je to za hovado, proboha co má ten člověk v hlavě?" .....
Hugo14 Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 V 13. 1. 2012 v 20:04, 'quaero' napsal: http://www.novinky.c...?ref=zpravy-dne Takový hovada bych rovnou střílel. Na to mohu říct snad jen, že to je škoda nábojů. Do příkopu, kleknout a montpákou. Tak tochu ala Hanební pancharti...
bandicoot Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 pár bodů a pár tisíc, to je smutná pointa...
mondeo2 Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Normálně bych mu rozbil držku, tak nějak na férovku.
Jay Doll Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Ne že bych ho chtěl hájit, ale to doktorský MLo nejelo na majáky a asi jelo docela rychle. Nehledě na to, že tam chybí co tomu předcházelo, dost možná se potkali už někde na začátku Proseka a ... to na videu není
Ludwig Wittgenstein Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 V 13. 1. 2012 v 21:32, 'Jay Doll' napsal: Ne že bych ho chtěl hájit, ale to doktorský MLo nejelo na majáky a asi jelo docela rychle. Nehledě na to, že tam chybí co tomu předcházelo, dost možná se potkali už někde na začátku Proseka a ... to na videu není Jenže pro posouzení povahy takovýho chování je celkem lhostejno, jestli měla sanitka zapnutý majáky, udělala nějaký nepříliš šťastný manévr, atd. Dokonce je jedno, že to vůbec byla sanitka. Ten člověk není psychicky v pořádku. Nebo alespoň ten den nebyl.
Jay Doll Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Já tím jenom chtěl říct, ať ten bulvár neberete tak vážně. Oni vám schválně dají jenom informace, co se jim hodí do krámu, a pak se tady lidi zbytečně nasíraj. Je možný, že mu šofér MLa třeba vlítnul bez majáků do cesty a poslal ho do příkopu, možný je fakt všechno, a šofér toho černýho si to chtěl evidentně vyříkat. Nedělejte z toho scény, pravda je někde tam venku
Ludwig Wittgenstein Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 V 13. 1. 2012 v 21:43, 'Jay Doll' napsal: Já tím jenom chtěl říct, ať ten bulvár neberete tak vážně. Oni vám schválně dají jenom informace, co se jim hodí do krámu, a pak se tady lidi zbytečně nasíraj. Je možný, že mu šofér MLa třeba vlítnul bez majáků do cesty a poslal ho do příkopu, možný je fakt všechno, a šofér toho černýho si to chtěl evidentně vyříkat. Nedělejte z toho scény, pravda je někde tam venku Tak třeba já si o sobě troufám říct, že bulvár rozhodně vážně neberu. ale vidím, co vidím. Možná nejsem tak úplně objektivní, protože stejná sestava a po stejný trase vezla před dvěma lety moji přítelkyni, aby se jí na Bulovce pokusili zachránit život. To, že by ani tohle přerušení nemělo na konečný stav žádný vliv, není důležitý. Na čem ale trvám je to, že chování tohohle člověka není normální. A to v žádných souvislostech.
Onisau Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Asi opravdu není normální se takhle chovat...
diode Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 (upraveno) Byl jsem si skoro jistý, že mě někde za moji včerejší "upovídanou" náladu pomluví ? omlouvám se místním členům, nechtěl jsem nikoho vyvést z jeho rovnováhy ani vnitřního klidu. Ve svých příspěvcích jsem ale nikoho neurážel, jen okomentoval co mě zaujalo. Lahvinka Zacapy se mi včera večer nebezpečně vyprázdnila a odnesl to Chronomag. PS: Původně jsem chtěl chtěl napsat co mě naštvalo, ale raději si to nechám pro sebe Upraveno 13. ledna 2012 uživatelem diode
instant Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 (upraveno) kupte si motorku a takto budete chodit na kus reci k okienkam pojazdnych domcekov denne.. chce to klud chlapi. hovada soferuju cokolvek, aj dodavky s majakmi, aj medaky, aj motorky aj tatrovky. a pocet rastie kazdym dnom. Upraveno 13. ledna 2012 uživatelem instant
Chumpus Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 V 13. 1. 2012 v 18:19, 'Onisau' napsal: Idiot v červeném Superbu 1A4 4444 který to od chodníku odpálil jako dobytek, zřejmě v touze dojet k semaforu který byl o 30 metrů dál a svítila na něm červená, jako první. Vždycky se v takové souvislosti mluví o "kmotrovském" čísle. Mně to příjde spíše jako číslo pro debila A teď si představ, že máš nějaký takovýhle číslo a seš slušný a spořádaný hoch jako já Kecy některých lidí o uplácení apod. mě ze začátku docela dost točily. Na druhou stranu, v tomhle autě mě nestaví policajti, takže se s tím žít dá
Doporučené příspěvky