Dantechno Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Taky mi to tentokrat prijde trochu ujety Frantiku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Hele Franto, jestli Ti tak mohu říkat, zkus se alespoň trošku vžít do mé situace. Maminka je na umření, tatínek se skoro zhroutil. Nemám sourozence a tak zůstane úplně sám a já budu dlouho v prdeli. Navíc mě vykradli, sebrali mi dost věci. Josef se ptal na security systém. Nebyl jsem napojený, spoléhal jsem na ostražitost domovníka. Když už jsme na hodinkovém fóru, přišel jsem krom jiného o den staré IWC Ingenieur Plastiki. Jedu do města, které je relativně fajn, ale ten hotel je fakt hnusný, nemůžu si pomoct a tak jsem to napsal, nebylo to machrování a pokud to tak vyznělo, jsem vůl, že píšu romány. Ještě k tomu bytu. Předtím jsem měl o dost větší a kluci u nás v práci mají také slušné rozlohy. O penězích jsem psát skutečně neměl, to se nesluší. Musím Ti však říct, že nejsou zadarmo. Nemám na nic čas, se svou přítelkyní se vidím tak dvakrát měsíčně, nemám žádný soukromý život. Maximálně si zajdu v noci do baru a drobet se vykropím :-), abych si alespoň trochu vyčistil hlavu. hele ok, pardon, jen to vyznelo trochu nafoukane.................to s rodinou a zdravim je samozrejme hrozny, drž se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Zařizujeme byt. Sháněli jsme jídelní stůl, skoro žádnej se nám nelíbil. Pak jsme jeden našli, zaplatili, ale vzhledem k pokročilé večerní hodině nevyzvedli. Příští den jsme jeli jinam, kde byl stůl, kterej nebyl tak pěknej, ani tak bytelnej, ale ušel a stál asi 1/4 ceny toho prvního. Tak jsem dojel do prvního obchodu, kde jsem se domluvil, že stůl si nevezmu, dojel do druhýho obchodu, koupil stůl, odvezl do garáže. Příští týden jsme opět byli v druhém obchodě, kde jsme viděli náš nový stůl a usoudili jsme, že je fakt hnusnej. Tak jsem dojel do garáže a vrátil jsem ho. Dojeli jsme do prvního obchodu, kde jsme koupili původně koupený stůl, odvezli jsme ho do bytu (68 kilo). V pátek nám udělali podlahu, v sobotu jsem složil stůl a dost mě nasrala vlasní imbecilita, protože si nejsem schopen pamatovat dvě slova - buk a dub. Takže máme dubovou podlahu a bukovej stůl. Nebo obráceně. Každopádně je to hnusný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 hele ok, pardon, jen to vyznelo trochu nafoukane.................to s rodinou a zdravim je samozrejme hrozny, drž se Já z toho mám stejný pocit jako ty. Buď klidným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Já z toho mám stejný pocit jako ty. Buď klidným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enola Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Nevim, co bylo na mých příspěvcích divného, ale podám celkové majetkové přiznání ať to mám za sebou. Kupodivu bandicoot se trefil, mám Panameru a nejsem na to hrdý. Také mám rakovinu žaludku a to je asi všechno. Přiznám se, že mě mrzí dnešní příspěvky, srdce jsem si měl vylévat jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Zařizujeme byt. Sháněli jsme jídelní stůl, skoro žádnej se nám nelíbil. Pak jsme jeden našli, zaplatili, ale vzhledem k pokročilé večerní hodině nevyzvedli. Příští den jsme jeli jinam, kde byl stůl, kterej nebyl tak pěknej, ani tak bytelnej, ale ušel a stál asi 1/4 ceny toho prvního. Tak jsem dojel do prvního obchodu, kde jsem se domluvil, že stůl si nevezmu, dojel do druhýho obchodu, koupil stůl, odvezl do garáže. Příští týden jsme opět byli v druhém obchodě, kde jsme viděli náš nový stůl a usoudili jsme, že je fakt hnusnej. Tak jsem dojel do garáže a vrátil jsem ho. Dojeli jsme do prvního obchodu, kde jsme koupili původně koupený stůl, odvezli jsme ho do bytu (68 kilo). V pátek nám udělali podlahu, v sobotu jsem složil stůl a dost mě nasrala vlasní imbecilita, protože si nejsem schopen pamatovat dvě slova - buk a dub. Takže máme dubovou podlahu a bukovej stůl. Nebo obráceně. Každopádně je to hnusný. známej si koupil vrbovou podlahu a k tomu ostružinovou kuchynskou linku----taky pěkně hnusná kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) Enola: Ja jen chtel ukazat, ze jedna vec jde rict ruznymi zpusoby a ze prilisny detail muze skodit. Lolohh: tak vyndej z garaze tu druhou podlahu a prohod to, napotreti se trefis Upraveno 13. února 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Bandi a Fratik: Mrzí mě, že se ve vás ukázala taková ta česká knedlíkovitost. Místo toho abyste se soustředili na podstatné informace z toho co tu Enola napsal, tak se zabýváte úplně nesmyslně hloupostmi okolo, a navíc z toho, co jste napsali, čiší nějaká zvláštní závist. Takhle se gentlemani podle mne nechovají. Enola: Drž se, ono se to určitě časem zlepší. Takováhle konstelace problémů najednou opravdu není záviděníhodná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Jayi, nezávidíme, nekteří sice tolik financí nemají, ale jsou více doma, s rodinou a dětmi, o které se nemusí bát, zda jsou jejich vlastní, když furt někde lítaj do p....e. A vidím to stejně jako frantik, bandi, qvido, dokonce yed69. Mohl to klidně říci, že má problémy v rodině a nezatahovat do toho nějaký Four Season, počet čtverečních metrů v Praze a další omáčku okolo... Když někdo ještě komentuje práci, díky které se má zjevně tak, že se 2/3 zbytku lidí CŘ ani nezdá, ať pak nemá řeči, že díky ní něco nestíhá... Může přece dělat něco jiného, být více s rodinou, když mu o to tak jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Jay.Ja jsem na nektery veci haklivej. Taky bych moh rikat, ze me vadi, ze z trojgaraze musim pesky pres tri patra, kdyz chci odnest novy hracky do detsky herny.Ale proc uvadet kamarady do rozpaku, zejo... Staci kdyz si postezuju na mizernou kondicku.Od tebe me tenhle nazor neprekvapuje, neznam nikoho dalsiho, kdo svymu baraku rika vila, i kdyz jsou to baraky na Hanspaulce, Orechovce...To jsou takovy drobny pozersky detaily, mnozi si je ani neuvedomuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Přiznávám, že je pro mě asi jednodušší se vžít do situace Enoly než vás ostatních, ale i tak mi příjde smutné, že člověk nemůže napsat narovinu co ho trápí a musí přemýšlet, jestli si tady náhodou někdo nebude myslet jak je to skvělé takhle žít, a že ho vlastně nemusí nic trápit. Jakkoliv je způsob života v mnohém věcí každého z nás, nedá se to jen tak změnit. A ostatní by třeba mohli ukázat trošku empatie a snažit se pochopit Enolovu situaci. Já kdybych měl narychlo odjet na 7 týdnů do Atlanty, kde je momentálně divný počasí, a musel bydlet v hnusným hotelu, kde se mi už jednou nebydlelo dobře a makat od rána do večera s vědomím, že nemůžu být se svými blízkými, taky bych byl naštvanej. Akorát bych to sem nepsal, protože tuším jaká by na to byla reakce. Stejně tak sem nepíšu, že mě nasraly současné vysoké ceny nafty do jachty. Ale furt přemýšlím, jestli se nad sebou mám zamyslet já a nebo vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Přiznávám, že je pro mě asi jednodušší se vžít do situace Enoly než vás ostatních, ale i tak mi příjde smutné, že člověk nemůže napsat narovinu co ho trápí a musí přemýšlet, jestli si tady náhodou někdo nebude myslet jak je to skvělé takhle žít, a že ho vlastně nemusí nic trápit. Jakkoliv je způsob života v mnohém věcí každého z nás, nedá se to jen tak změnit. A ostatní by třeba mohli ukázat trošku empatie a snažit se pochopit Enolovu situaci. Já kdybych měl narychlo odjet na 7 týdnů do Atlanty, kde je momentálně divný počasí, a musel bydlet v hnusným hotelu, kde se mi už jednou nebydlelo dobře a makat od rána do večera s vědomím, že nemůžu být se svými blízkými, taky bych byl naštvanej. Akorát bych to sem nepsal, protože tuším jaká by na to byla reakce. Stejně tak sem nepíšu, že mě nasraly současné vysoké ceny nafty do jachty. Ale furt přemýšlím, jestli se nad sebou mám zamyslet já a nebo vy? Jay, věř mi, že co se tyce rakoviny, do toho se umim vcitit dost dobře. Ale ty kecy okolo probudily proste mou jizlivost, nemuzu si pomoct, jsem uz takovek cynik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Ale proc uvadet kamarady do rozpaku, zejo...No to je právě zvláštní, že upřímností v česku člověk uvede hromadu lidí do rozpaků. Stává se mi to u příbuzných běžně, proto je asi taky skoro nenavštěvuju. Výsledkem je, že je lepší si najít jiné známé (příbuzné nevyměníš) a nebo permanentně mlčet, případně mluvit co nejméně o sobě. Na západě jsem se s tím nesetkal, naopak. Příjde vám to normální? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Jayi, nezávidíme, nekteří sice tolik financí nemají, ale jsou více doma, s rodinou a dětmi, o které se nemusí bát, zda jsou jejich vlastní, když furt někde lítaj do p....e. A vidím to stejně jako frantik, bandi, qvido, dokonce yed69. Mohl to klidně říci, že má problémy v rodině a nezatahovat do toho nějaký Four Season, počet čtverečních metrů v Praze a další omáčku okolo... Když někdo ještě komentuje práci, díky které se má zjevně tak, že se 2/3 zbytku lidí CŘ ani nezdá, ať pak nemá řeči, že díky ní něco nestíhá... Může přece dělat něco jiného, být více s rodinou, když mu o to tak jde. Já jsem si taky nejdřív říkal, co to je za Typa... Ale pak jsem si zkusil představit, jak by asi vypadal příspěvek třeba takovýho Sorose v tomhle vlákně. Určitě by tady nefňukal, že mu při cestě tramvají ukradli děcka ušanku z charity a teď mu tudíž mrznou uši, když stojí před Hlavákem... Je to prostě o úhlu pohledu, pokud jde o nějaký trable. A protože mu musím z hlediska presumpce neviny věřit, že si tady jen nehoní triko, tak mu prostě přeju, ať ty problémy pokud možno nějak zvládne a nechť má pevné nervy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Tak tady je přece normální se chlubit hodinkama třeba za 200 tisíc, ale vše ostatní je tabu. Kdysi jsem tady napsal, že kamarád s platem 100 tisíc sotva vyjde a ještě teď mám po těle virtuální modřiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 A co ? Vysel ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Ale furt přemýšlím, jestli se nad sebou mám zamyslet já a nebo vy? Myslím si, že hodně lidí tady přemýšlí tak, že nepíšou věci "na plnou hubu", aby si potom vážené osazenstvo, nebo alespoň jeho část neříkalo "kde ten na to nakradl". I gentleman může být tak trochu nepřející, bohužel. Chodím na univerzitu, kde máme ve studijní skupině cca 50% cizinců a denně vidím (stejně jako vy, kteří děláte s cizinci) ten rozdíl v mentalitě. Přijede frajer v novém ML. Cizinci řeknou že pěkný, ale zadek auta nic moc a dále to neřeší. Češi řeknou, že celý auto je pěkný. Frajer odejde a Češi začnou řešit, kde na to auto vzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 no, nakonec jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 no, nakonec jo jo, odpovidal jsem Danovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky