323GT Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Tohle umí xdrive A nebo takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 A nebo takhle... Taky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Jak jsem psal - dobré auto na mokrou, nebo lehce zasněženou silnici. Žádná čtyřkolka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Vezl jsem nějáký železo do zinku 40 kiláčků, přijedu tam a železo nikde" Ve skladu mě ho jak si zapomněli naložit Tak jsem celej rudej vlétnul do muziky a aspoň koupil na uklidnění další Kings of Leon, pustil a dal si celou cestu ještě jednou" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Dnes dopoledne, přesně v 8:45 jsem měl mít sraz s nějakým zdejším členem (mám jen telefonní číslo, protože se mi ozval na mobil) v centru Prahy na Andělu. Moc se mi to nehodilo, ale přizpůsobil jsem se, protože znám ten pocit, když chci mít nové hodinky. V 8:45 jsem na Andělu, v 8:50 píši, že jsem na místě. V 9:00 volám, protože pospíchám, ale nikdo to nebere. V 9:10 volám znovu a telefon je vypnutý. V 9:15 to zkouším naposledy. Telefon je vypnutý a já odjíždím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Dnes dopoledne, přesně v 8:45 jsem měl mít sraz s nějakým zdejším členem (mám jen telefonní číslo, protože se mi ozval na mobil) v centru Prahy na Andělu. Moc se mi to nehodilo, ale přizpůsobil jsem se, protože znám ten pocit, když chci mít nové hodinky. V 8:45 jsem na Andělu, v 8:50 píši, že jsem na místě. V 9:00 volám, protože pospíchám, ale nikdo to nebere. V 9:10 volám znovu a telefon je vypnutý. V 9:15 to zkouším naposledy. Telefon je vypnutý a já odjíždím . to by asi chtělo jmenovat... případně zmínit ve vlákně recenzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Treba tam byl ... Ja jednou sel na rande na slepo ale nelibila se mi , tak jsem okolo jenom dvakrat prosel, trochu si ji prohlidnul a radsi sel domu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 2Dantechno: no jo, ale já jsem fešák. Holky tam na mě koukaly, ale já koukal naopak po chlapech, protože jsem hledal jednoho z místních . 2Rudykopalsson: nemohu jmenovat, protože mám jen telefonní číslo. Neznám nick. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 aha, no vždyť to vlastně píšeš, jsem trouba... asi veděl, proč to tak dělá:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Treba tam byl ... Ja jednou sel na rande na slepo ale nelibila se mi , tak jsem okolo jenom dvakrat prosel, trochu si ji prohlidnul a radsi sel domu... Ted prubni nám předložit nákou jinou.Třeba tu vo perníkový chalupě. :suicide_anim: SkunkoČejen a chce si vybírat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Británie chce lidem zablokovat přístup na stránky The Pirate Bay A za chvíli nám ti koko..ti budou cenzurovat internet jak v Číně i u nás, jen aby vlezli EU do pr..le. To se máme na co těšit. UK je normální totalita. Se divím, že i tam si nechávají tak sr.t na hlavu. Sorry za slovník, ale prostě tohle mě vytáčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Británie chce lidem zablokovat přístup na stránky The Pirate Bay A za chvíli nám ti koko..ti budou cenzurovat internet jak v Číně i u nás, jen aby vlezli EU do pr..le. To se máme na co těšit. UK je normální totalita. Se divím, že i tam si nechávají tak sr.t na hlavu. Sorry za slovník, ale prostě tohle mě vytáčí. je fakt, že už je skoro čas, na nějaký pravidla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 12345 Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 je fakt, že už je skoro čas, na nějaký pravidla... Kde bys ten kabel nechal odstřihnout?Za Krásnou u Chebu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 KOČKY!!!! Poflakuje se tady banda koček. Nejdřív byla jedna, máma jí občas dala nějaký žrádlo, něco sežrala u slepic, celkem v pohodě. Jenže postupně jich přibývá, přebíhá to po vesnici a dělá to bordel. Promiňte ten výraz ale výstižnější není- všude je nasráno! Obzvlášť na sněhu to vypadá hodnotně. Snažím se jim pobyt trochu znechutit, byl vydán striktní zákaz krmení ale ony mrchy klidně žerou u slepic řepu se šrotem. Pronásleduju je při každé příležitosti, exponovaná místa sypu pepřem, dokonce je ostřeluju flusbrokem, což teda moc efektivní není, nic nepomáhá. Jen si na mě dávají pozor, když se blížím tak se rozprchnou. Zatím jsem měl zábrany vzít na ně vzduchovku ale to skončilo! Dnes jsme našli jednu kočku chcíplou, čili to má nemoci. A když jsem šel na půdu králíkům pro seno, tak tam na mě čekalo h...o neuvěřitelných parametrů. Já zůstal stát naprosto šokovanej, to byla hromada apokalyptická. A bohužel ne jediná. Vážně nestojím o to aby mi vychcípali králíci a do špitálu s nějakou infekcí nebo parazitem se mi taky zrovna nechce. Takže ode dneška začne vládnout kalibr 4.5mm!! Jak uvidím kočičí chlup tak bez rozpaků!! A jestli má někdo něco proti tak si je může přijet zachránit. Pochytat, odvézt, úplně zadarmo, nic za ně nechci a ještě přidám flašku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 ... dokonce je ostřeluju flusbrokemDnes jsme našli jednu kočku chcíplou, čili to má nemoci. Nemohla ta kočka zemřít na střelné zranění? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 KOČKY!!!! .22 long rifle!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Jen si na mě dávají pozor, když se blížím tak se rozprchnou.. aneb jak ses stal proslulým kočkobijcem. Ale vážně, u nás to samý už léta..ty hovna jsou nemilá, aby to nebylo málo tak to žere s náramnou chutí pes....trochu to redukuje kuličkovka(mířit na řit) nebo petardy(acoustic efekt)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 KOČKY!!!! Poflakuje se tady banda koček. Nejdřív byla jedna, máma jí občas dala nějaký žrádlo, něco sežrala u slepic, celkem v pohodě. Jenže postupně jich přibývá, přebíhá to po vesnici a dělá to bordel. Promiňte ten výraz ale výstižnější není- všude je nasráno! Obzvlášť na sněhu to vypadá hodnotně. Snažím se jim pobyt trochu znechutit, byl vydán striktní zákaz krmení ale ony mrchy klidně žerou u slepic řepu se šrotem. Pronásleduju je při každé příležitosti, exponovaná místa sypu pepřem, dokonce je ostřeluju flusbrokem, což teda moc efektivní není, nic nepomáhá. Jen si na mě dávají pozor, když se blížím tak se rozprchnou. Zatím jsem měl zábrany vzít na ně vzduchovku ale to skončilo! Dnes jsme našli jednu kočku chcíplou, čili to má nemoci. A když jsem šel na půdu králíkům pro seno, tak tam na mě čekalo h...o neuvěřitelných parametrů. Já zůstal stát naprosto šokovanej, to byla hromada apokalyptická. A bohužel ne jediná. Vážně nestojím o to aby mi vychcípali králíci a do špitálu s nějakou infekcí nebo parazitem se mi taky zrovna nechce. Takže ode dneška začne vládnout kalibr 4.5mm!! Jak uvidím kočičí chlup tak bez rozpaků!! A jestli má někdo něco proti tak si je může přijet zachránit. Pochytat, odvézt, úplně zadarmo, nic za ně nechci a ještě přidám flašku! Vzduchovka nestačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 To moc dramatizuješ s těma kočkama. Prostě je jim zima a mají hlad... kup nějaké levné granule a hoď jim někam stranou lepenkovou krabici a nebudou ti užírat od slepic a lézt po baráku. S jarem začnou mrouskat a všechny budou v tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Asi tak, když už jste je naučili u vás žrát, tak je teď za to netrestej. Levný granule Tě přijdou na stejný prachy, jako střelivo..... a uděláš dobrej skutek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky