Horhe Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Ono je to těžký. Kdybych jí poslal do (_!_), tak mi řekne, ať jdu jinam, a v LBC nikde neberou. Takže prostě holt musim platit. Nejvíc mě na tom štve, že jsem tam šel s ulomenym kouskem plomby, nic mě nebolelo.. Ona hned Musíte na rentgén - nález - vrtání - čištění - 2400 - ale dám vám slevu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 tezko rict,ja u nas neplatil nic...nevim jestli to nebylo tim,ze pro ne delam...ale cisteni kanalku za takovou dardu je mazec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 No já u zubařky platím maximálně ten povinný poplatek. Jinak za výkon nic. Kanálky mě čistila dvakrát. Nejdřív vrtání, pak něco dovnitř na zlikvidování nervu a pak čištění. Vše na pojišťovnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 taky si myslim, ze to u nas tak chodi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 (upraveno) Tak to jste chlapi šťastlivci . To by mě tedy opravdu zajímalo, jak to ti zubaři dělají, že někde je to zdarma a někde za "balík" . A to jsou všichni na pojišťovnu. K soukromníkovi jsem vlezl jen jednou a zub mě vytrhl kvůli váčku za 5000 Kč . Říkal jsem si, že tolik u zubaře neplatí ani Kája Gott. Mám takový dojem, že zubař je tady uživatel mollaris. Možná by nás mohl poinformovat jak to chodí. Upraveno 29. února 2012 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Čištění a vyplnění kanálků je na pojišťovnu pokud máš VZP a zubař má s ní smlouvu, což asi má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Já jsem platil za vyčištění sedmi kanálků 14000 Kč to je síla, tolik jsem nedal ani za 3 keramický korunky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 to je síla, tolik jsem nedal ani za 3 keramický korunky... No tak mě paní doktorka spočítala 7 keramických korunek na 25000 Kč . Proto scháním nějakýho rozumnýho zubaře a jsem schopen za ním jet "světa kraj" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 No tak mě paní doktorka spočítala 7 keramických korunek na 25000 Kč . Proto scháním nějakýho rozumnýho zubaře a jsem schopen za ním jet "světa kraj" . Vloni jsem jezdil 3,5 hodiny vlakem k zubařovi na Moravu, ale 25k za 7keramik se mi zdá dobrá cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 No tak mě paní doktorka spočítala 7 keramických korunek na 25000 Kč . Proto scháním nějakýho rozumnýho zubaře a jsem schopen za ním jet "světa kraj" . mě vyšla jedna asi na 3 litry .. ale byla tam i nějaká spoluučast zdr. pojišťovny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 (upraveno) No tak mě paní doktorka spočítala 7 keramických korunek na 25000 Kč . Proto scháním nějakýho rozumnýho zubaře a jsem schopen za ním jet "světa kraj" . Vitalij Klicko,UK Upraveno 29. února 2012 uživatelem svijanskymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Mě z toho čtení tady rozbolely zuby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Zubaři jsou vydřiduši. Obecně mám zkušenost, že ti nejvíc mastní umí největší h...o. A když už najdete šikovného a poctivého, tak vážně onemocní. Naštěstí potřebuju zubaře jednou za 5 - 10 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 No tak mě paní doktorka spočítala 7 keramických korunek na 25000 Kč . Proto scháním nějakýho rozumnýho zubaře a jsem schopen za ním jet "světa kraj" . u nás bys to měl za 14k mnojo, jinej kraj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Zubaři jsou vydřiduši. Obecně mám zkušenost, že ti nejvíc mastní umí největší h...o. A když už najdete šikovného a poctivého, tak vážně onemocní. Naštěstí potřebuju zubaře jednou za 5 - 10 let. To jo...když to hodím na příklad keramické korunky, tak zubař jediný co udělá, tak nabrousí (případně očepuje) zub a dodá otisk do laboratoře. Tam už je to na zubním technikovi, který korunku vyrobí. Poté vypíše příkaz k platbě pro doktora dle ceníku, který má zubní laboratoř. Jenže doktůrci, který se nového zubu ani nedotknout, tak si kolikrát k laboratorní ceně přičtou ještě jednou tolik (víceméně za nic). Pak už se jen pacient diví, kolik ty zuby stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Vloni jsem jezdil 3,5 hodiny vlakem k zubařovi na Moravu, ale 25k za 7keramik se mi zdá dobrá cena No pozor, ale k tomu bylo + těch 15000, takže dohromady 40000 za 7 zubů . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Zubním kanálkem jsem si teď prošel taky. Několikrát čištění, dreny, 2x vložka, všechno za 0,-. Nakonec spešl plomba za 250,-. Ale mám fakt dobrého zubaře, i když už i on si začíná trochu vyskakovat. Mě se to zatím vyhnulo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Dnes - Romanovci na Pražském hradě - výstava. Zklamání, hodina čekání na vstup, exponáty (asi čtyři ikony, tři meče a jeden zlatý kbelík...) na malém prostoru, minimální osvětlení, toalety za poplatek. N E D O P O R U Č U J I zdroj: http://life.ihned.cz/c3-54125530-030000_d-romanovci-na-prazskem-hrade-unikatni-vystava-priblizuje-bohatstvi-carskeho-dvora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 To jsi čekal ještě krátce, dnes tam byl synátor se školou a prý čekali na vstup skoro 2 hodiny, a to ještě vstával ve 4h ráno na rychlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Dnešní průjezd Přerovem.Další komentář netřeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky