Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ono je to těžký. Kdybych jí poslal do (_!_), tak mi řekne, ať jdu jinam, a v LBC nikde neberou. Takže prostě holt musim platit. Nejvíc mě na tom štve, že jsem tam šel s ulomenym kouskem plomby, nic mě nebolelo.. Ona hned Musíte na rentgén - nález - vrtání - čištění - 2400 - ale dám vám slevu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jste chlapi šťastlivci :). To by mě tedy opravdu zajímalo, jak to ti zubaři dělají, že někde je to zdarma a někde za "balík" . A to jsou všichni na pojišťovnu. K soukromníkovi jsem vlezl jen jednou a zub mě vytrhl kvůli váčku za 5000 Kč :D . Říkal jsem si, že tolik u zubaře neplatí ani Kája Gott.

Mám takový dojem, že zubař je tady uživatel mollaris. Možná by nás mohl poinformovat jak to chodí.

Upraveno uživatelem jirka404
Odkaz ke komentáři

No tak mě paní doktorka spočítala 7 keramických korunek na 25000 Kč :D . Proto scháním nějakýho rozumnýho zubaře a jsem schopen za ním jet "světa kraj" :D .

Vloni jsem jezdil 3,5 hodiny vlakem k zubařovi na Moravu, ale 25k za 7keramik se mi zdá dobrá cena :)
Odkaz ke komentáři

No tak mě paní doktorka spočítala 7 keramických korunek na 25000 Kč :D . Proto scháním nějakýho rozumnýho zubaře a jsem schopen za ním jet "světa kraj" :D .

Vitalij Klicko,UK :angel:

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odkaz ke komentáři

Zubaři jsou vydřiduši. Obecně mám zkušenost, že ti nejvíc mastní umí největší h...o. A když už najdete šikovného a poctivého, tak vážně onemocní. Naštěstí potřebuju zubaře jednou za 5 - 10 let.

To jo...když to hodím na příklad keramické korunky, tak zubař jediný co udělá, tak nabrousí (případně očepuje) zub a dodá otisk do laboratoře. Tam už je to na zubním technikovi, který korunku vyrobí. Poté vypíše příkaz k platbě pro doktora dle ceníku, který má zubní laboratoř. Jenže doktůrci, který se nového zubu ani nedotknout, tak si kolikrát k laboratorní ceně přičtou ještě jednou tolik (víceméně za nic). Pak už se jen pacient diví, kolik ty zuby stojí.

Odkaz ke komentáři

Dnes - Romanovci na Pražském hradě - výstava.

Zklamání,

hodina čekání na vstup,

exponáty (asi čtyři ikony, tři meče a jeden zlatý kbelík...) na malém prostoru,

minimální osvětlení,

toalety za poplatek. :suicide_anim:

N E D O P O R U Č U J I

zdroj:

http://life.ihned.cz/c3-54125530-030000_d-romanovci-na-prazskem-hrade-unikatni-vystava-priblizuje-bohatstvi-carskeho-dvora

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...