flagolo Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 (upraveno) momentálně mě štvou dvě věci. První je kašel. Týden mě trápí jakási chcíplotina, už to vypadalo že chrchlání polevuje ale dnes ráno jsem zas myslel že se zlomím na tři půlky. No snad to poleví, já mám ty nachrchlaniny vždycky trvanlivější takže to odhaduju ještě tak na týden. Druhá věc co mě štve jsou televizní reklamy. Přesněji řečeno, hlasitost reklam a těch znělek, předělů před reklamami. Hlavně na Nově to mají hodnotný. Ležím si tady u televize, hlasitost jen tak decentně, v pohodě na něco koukám a najednou to zaryčí jak píchnutá svině! Jestli to má jako nějak navnadit na reklamní blok tak u mě to teda funguje stoprocentně. Vždycky vylítnu a na ovladači stisknu prostě cokoliv, přepnu na jiný kanál ať už na něm je cokoliv. Jsem přející člověk a tak tomu co takovýhle svinstva vymýšlí přeju týdenní škytavku a bolestivé svědění konečníku aby věděl co to obnáší když něco otravuje život. http://zpravy.idnes.cz/novela-proti-hlucne-reklame-ma-dalsiho-odpurce-napadla-ji-nova-p6m-/domaci.aspx?c=A120305_175949_domaci_hv Tady Ti pán Novy a přilehlého televizního prostoru vysvětlí, že to vlastně vůbec není pravda, a kdyby to snad byla pravda, tak to nejde řešit, a kdyby to snad šlo řešit, tak to vlastně ani nechceš, protože kdyby jsi chtěl, aby reklama neřvala, tak už by to dávno ztišili Upraveno 6. března 2012 uživatelem flagolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Prodej Bondovek, kdy dneska je jedno, zda člověk napíše první a nebo poslední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Myslím, že s Tvou povahou a přístupem k práci bys neměl problém zaplatit studentskou půjčku během prvních let, možná už z prvního bonusu. A k tomuhle, cos napsal: "A třetí věc - tlačit do studentu půjčky bude mít za následek akorát snížení budoucí suverenity každého VŠ jedince, protože jak dostuduje tak bude muset vzít první práci která se namane jen aby stihl platit splátky. Celý tenhle systém půjček mi sm.dí další snahou narvat bankovní produkty lidem, kteří je nepotřebují." ...řeknu jen - vítej do reality. Nic takového, jako suverenita jedince v tomto systému, neexistuje. Pochopíš, až budeš řešit třeba bydlení. Už není zadarmo - se zavedením placeného nadstandardu - ani zdravotnictví (jen to lidem ještě nedošlo) a nebudou zadarmo ani vysoké školy. No jo, zadarmo není nic (ani nikdy nebylo), i VŠ učitelé a doktoři chtějí výplatu... Otázka je jen, kdo platí. Nepřijde mi zrovna fér, aby švadlena nebo dělník u linky platili někomu VŠ vzdělání. Takzvaná komercializace vzdělání není nic jiného, než vyčíslení nákladů a jejich úhrada kupujícím, nikoli náhodným kolemjdoucím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Druhá věc co mě štve jsou televizní reklamy. Přesněji řečeno, hlasitost reklam a těch znělek, předělů před reklamami. Kup si tv, která to umí ztlumit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Prodej Bondovek, kdy dneska je jedno, zda člověk napíše první a nebo poslední. Ono je to na jednu stranu pochopitelný. Ten člověk potřeboval nutně prodat. Proto tady nasázel většinu příspěvků během pár dní. Jemu je jedno, jaký si tady vybuduje jméno. Prostě sbalit prachy od prvního, kdo zaplatí, a zmizet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 (upraveno) Hehe, já to vidím asi takhle. V okolí mám nejméň tři, čtyři kamarádky, které dělají po nocích v Tescu a vybalujou papriky, protože jejich matka dělá za pokladnou v Tescu - zaplatí nájem a jde se pást. VŠ si prostě nemůže dovolit, protože přispívá matce na nájem, stravu, atd. Není hloupá, je chytrá, ale bohužel nemá ani na zatím státní VŠ školu. Vy tady voláte po placení, vzpamatujte se. Všechny ty kurvy ve vládě vystudovaly zadarmo, někteří dělali manšifíry a dneska mají pomalu vlastní směrovací čísla... K čemu to povede, už dneska se dostanou děcka na školy, jako je medina a právničina, pouze z dobře situovaných rodin a jen mizivé % těch, kteří opravdu si to zaslouží. Pokud to povede k tou, že vlastně děcka se mají zadlužit už během studia, mají skutečně fajn vyhlídky., pokud jejich rodiny mají h...o, tak budou do důchodu jen a jen splácet a budou jak otroci makat a ideálně, když těsně před důchodem zdechnou... Upraveno 6. března 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Doufám, že nesoudíš školu podle její bývalé ředitelky. Zrovna Metropolitní mám (a vím o několika dalších zde na fóru) a nějaký handicap opravdu necítím Podle ředitelky určitě ne. Syn tam chtěl jít tenkrát studovat, pak se poptal a raději šel na VŠE. Mimo jiné tam dokonce pár lidí z VŠE učí nebo učilo a mezi čtyřma očima říkali, že 80% studentů z Metropolitní by nemělo na VŠE šanci, ale prý dobře platí. Mého kamaráda tam studuje dcera, která měla problémy s učením na gymplu, tady je celkem premiantka třídy. Neber to rozhodně osobně, nechci tím paušalizovat, ale škola kde neprojde jenom lempl, je trochu mimo běžný rámec škol, kde projde sotva třetina nastoupivších studentů. O jiných soukr. školách nemám info, o téhle vím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Hehe, já to vidím asi takhle. V okolí mám nejméň tři, čtyři kamarádky, které dělají po nocích v Tescu a vybalujou papriky, protože jejich matka dělá za pokladnou v Tescu - zaplatí nájem a jde se pást. VŠ si prostě nemůže dovolit, protože přispívá matce na nájem, stravu, atd. Není hloupá, je chytrá, ale bohužel nemá ani na zatím státní VŠ školu. Vy tady voláte po placení, vzpamatujte se. Všechny ty kurvy ve vládě vystudovaly zadarmo, někteří dělali manšifíry a dneska mají pomalu vlastní směrovací čísla... K čemu to povede, už dneska se dostanou děcka na školy jako je medina a právničina pouze z dobře situovaných rodin a jen mizivé % těch, kteří opravdu si to zaslouží. Pokud to povede k tou, že vlastně děcka se mají zadlužit už během studia, mají skutečně fajn vyhlídky., pokud jejich rodiny mají h...o, tak budou do důchodu jen a jen splácet a budou jak otroci makat a ideálně, když těsně před důchodem zdechnou... Vitaj v kapitalizme priatelu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 (upraveno) Děti jsou s mamčou na návštěvě a tak po delší době vidím Události na ČT - teda kam ty se pohly... Zvuk fotoaparátu při střídání ilustračních fotek, psaný text na obrazovce s nesmyslným pozadím je ještě čtený redaktorem, rozhovor redaktora s kolegou ve vedlejším studiu, redaktor u obří "interaktivní" dotykové obrazovky, kde "mačká čudliky", ilustrační obrázky s "dramatickou" hudbou - to je za 5 minut sledování. Co mi to jen připomíná... Upraveno 6. března 2012 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 stejný ředitel jiná televize... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Děti jsou s mamčou na návštěvě a tak po delší době vidím Události na ČT - teda kam ty se pohly... Zvuk fotoaparátu při střídání ilustračních fotek, psaný text na obrazovce s nesmyslným pozadím je ještě čtený redaktorem, rozhovor redaktora s kolegou ve vedlejším studiu, redaktor u obří "interaktivní" dotykové obrazovky, kde "mačká čudliky", ilustrační obrázky s "dramatickou" hudbou - to je za 5 minut sledování. Co mi to jen připomíná... Startrek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Kup si tv, která to umí ztlumit. no nějak si nedovedu představit jak taková věc funguje. Už kdysi dávno to měly umět videorekordéry, stopnout nahrávání, jenže to samozřejmě nešlo. Chybělo to podstatný, ten ovládací signál který měly televizní kanály vysílat. Proč by ho taky vysílaly žejo. A že by to jako ladilo hlasitost, to by ten zvuk vypadal. A pak je tady další věc, já si prostě nechci kupovat jinou televizi jen kvůli debilní reklamě. Já mám jasno. Když je mi něco protivný a mám tu možnost, tak se tomu prostě vyhnu. Chápu že je to jejich práce, ale když to dělají takhle hnusně tak já to přepnu, zeslabím, jdu od toho. Nevím jestli jsou na to nějaké výzkumy, jestli ten řev nějak zvyšuje účinky, nebo je to jen výplod něčího chorého mozku. Na mě to každopádně působí negativně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Ja vam nevim, ze je to Rumunsko a Bulharsko furt tak vdecny tema? Kolipa lidi asi tady ma nejakou dlouhodobejsi osobni zkusenost? Ahoj, každoroční zkušenost podložená cca 4 týdenním pobytem a mluvením a dopisováním s usedlíkama ( cca 15 let ). Nemám věk a ani náladu roznášet drby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 no nějak si nedovedu představit jak taková věc funguje. jednoduše... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 no nějak si nedovedu představit jak taková věc funguje. Už kdysi dávno to měly umět videorekordéry, stopnout nahrávání, jenže to samozřejmě nešlo. Chybělo to podstatný, ten ovládací signál který měly televizní kanály vysílat. Proč by ho taky vysílaly žejo. A že by to jako ladilo hlasitost, to by ten zvuk vypadal. A pak je tady další věc, já si prostě nechci kupovat jinou televizi jen kvůli debilní reklamě. Já mám jasno. Když je mi něco protivný a mám tu možnost, tak se tomu prostě vyhnu. Chápu že je to jejich práce, ale když to dělají takhle hnusně tak já to přepnu, zeslabím, jdu od toho. Nevím jestli jsou na to nějaké výzkumy, jestli ten řev nějak zvyšuje účinky, nebo je to jen výplod něčího chorého mozku. Na mě to každopádně působí negativně. AVL funguje, ale funguje většinou naprosto opačně, tedy že hlasitost reklamy kterou při přepnutí na ní ztlumíš bere jako normál a ztlumí ti film co jde po tom.. ale pokus tu je vis http://cs.wikipedia.org/wiki/Automatic_Volume_Limiter Víc zkušeností s tímhle bude mít asi uživatel quest.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Tohle Kamile mám na všech TV, ale nevím proč to nefunguje. Asi to má Panasonic nějak špatně odladěný, nevím.... každopádně mě hlasitost reklam taky dost vadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 ono by to totiž mělo fungovat na náhlou změnu hlasitosti..no a PR manažeři už ví že to docela oblbnou tím že hlasitost reklamy se postupně zvyšuje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Tohle Kamile mám na všech TV, ale nevím proč to nefunguje. Asi to má Panasonic nějak špatně odladěný, nevím.... každopádně mě hlasitost reklam taky dost vadí Já mám Samsung a bez problémů, reklamy mají stejnou hlasitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 stejný ředitel jiná televize... ne ne. to ještě není ono. změny budou od dubna. ale je fakt, že už teď se Události protáhly, nevím jak dlouho to běží - měsíc, no a podle mě to zatím ještě neuměj naplnit. nějak mi ta předchozí stručnost seděla víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Já se divím, kolik lidí tady ještě kouká na televizi. Zkuste jí vyhodit a koukat na netu. Navíc pak uvidíte, o kolik víc času vám zbyde na Chronomag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky