bandicoot Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 (upraveno) na soukromé debetní kartě účtu 19% p.a. Co to? Debetkou do mínusu je nepovolený kontokorent, tak se nediv sazbě... P.S: lichva není o úroku a i kdybychom ji nějak vnitřně pociťovali, tak určitě ne u 19%, podívej se ven (k nám i za hranice), 20% se dá napařit i na třítýdenní půjčky (tedy nikoliv p.a.). edit: k tématu vlákna. Štve mě, jak útoky na francouzský paragány a děti hned přišily média náckům, protože paragáni byly přistěhovalci a děti ze židovský školy. A ejhle kde jsme dnes... Posraná doba, na tohle dojedeme. Upraveno 21. března 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Štve mě, jak útoky na francouzský paragány a děti hned přišily média náckům, protože paragáni byly přistěhovalci a děti ze židovský školy. A ejhle kde jsme dnes... Posraná doba, na tohle dojedeme. V Chánově jde policista sám do vybydleného paneláku, kde narazí na dva, o kterých se nesmí mluvit. Vytrhne jim nůž, pořeže se a skočí ze druhého patra. To je verze serveru romea.cz http://www.romea.cz/cz/zpravy/konflikt-na-sidlisti-chanov-policista-je-porezany-a-ma-pohmozdeniny Jsme ve stavu Římské říše roku 400 A.D. - barbaři buší na brány a my se skvěle bavíme a řešíme klece na slepice a počet žen ve vedení firem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 (upraveno) Bohužel se má slova potvrdila a Ujča zřejmě odejde. Mi je jedno, zda bude hrát ve Spartě, Kladně, hlavně, ať hraje a ať hraje tam, kde budou finance, které mu dovolí si aspoň jednou v životě zvednout ten pohár. U nás by se nikdy nedočkal. Viktore, díky za všechno, jsi pan hokejista a nebýt tří sezón ve Finsku, byl by jsi před Novým. Černý den pro Vítkovice. Upraveno 21. března 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Bohužel se má slova potvrdila a Ujča zřejmě odejde. Mi je jedno, zda bude hrát ve Spartě, Kladně, hlavně, ať hraje a ať hraje tam, kde budou finance, které mu dovolí si aspoň jednou v životě zvednout ten pohár. U nás by se nikdy nedočkal. Viktore, díky za všechno, jsi pan hokejista a nebýt tří sezón ve Finsku, byl by jsi před Novým. Černý den pro Vítkovice. Peťane, srovnávat Ujčíka s Novým, tak to mi příjde trošku přitažené za vlasy. Vím, že máš na mysli celkové bodování, ale i tak. Nic proti Ujčíkovi, hokejista to není špatný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 (upraveno) Srovnávat to nejde, stejně jako nejde srovnávat rekord Gretzkého se současnými hokejisty. Mu platily i třetí asistence... Já bych se vůbec neodvážil srovnat Ujčíka s Novým, pouze si myslím, že by měl gólů stejně, možná i více. To je přeci normální, Jágr by měl taky více bodů, kdyby neodešel do Ruska. Mě osobně prostě jeho odchod velice zasáhl, daleko více, než to vypadnutí. Jeho myšlení, genialita, bruslení a hlavně ta střela. Já v titul nedoufal a prostě tohle umístění bylo hodně nadstandartní. Celou sezonu nás táhla jedna lajna. Ono, bohužel, nejou peníze, není rozpočet, nejsou hokejisti... Abych to shrnul, hrozně bych si přál, ať ještě rok zkusí, kdekoliv, hlavně ať hraje a má tu možnost získat titul. (I kdyby by měl jít k Růžovi do Slavie a ten by kolen něj postavl tým). Upraveno 21. března 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Že v Praze uzavřou pro auta Malé Náměstí a spodek Václavského a Jindřišskou. Nechápu co tím kdo sleduje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Že v Praze uzavřou pro auta Malé Náměstí a spodek Václavského a Jindřišskou. Nechápu co tím kdo sleduje Jako na furt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Jako na furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Jako na furt Tak to je slušný. Předevšim ta Jindřišská je super nápad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Jistě. A já teďka budu k Brožovi chodit jako pěšky nebo co? Ať jdou do hajzlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Male namesti chapu, jindrisskou ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 (upraveno) Tvl to je fakt nápad... A co takový ulice, jako Politických vězňů? Jak se do ní člověk dostane autem, když je to jednosměrka z Jindřišský? Nebo do Panský? Prostě kamkoliv? EDIT: To mi fakt hlava nebere... Vždyť na tu ulici je napojena spousta jinech, do kterejch se jinak člověk nedostane... dotyčnej, co to vymyslel, nechť si nasere na ruce... Upraveno 21. března 2012 uživatelem Locque Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 (upraveno) No koukám, že máte vtej Praze zase něco extra No a mě ser..., že se mi operované místo na rameni začíná nějak podebírat.Asi jsem si nějak pochroumal stehy . Chjo Upraveno 21. března 2012 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Voni to fakt udělaj, je mi z toho nanic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Voni to fakt udělaj, je mi z toho nanic. A to ještě nevíš, že přejmenujou i terminály. Budou se jmenovat Olga, Dagmar a Irena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Zlatý Leoš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 A to ještě nevíš, že přejmenujou i terminály. Budou se jmenovat Olga, Dagmar a Irena. haha, za tohle teď dostaneš ban ale vtipný to je hodně (tombedův vtip, ne přejmenování samotné). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 (upraveno) A to ještě nevíš, že přejmenujou i terminály. Budou se jmenovat Olga, Dagmar a Irena. My už máme doma přejmenováno... Upraveno 21. března 2012 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Dneska byl na idnesu clanek o stabnim kapitanu Moravkovi. A v diskusi nekdo trefne poznamenal ze to je ten pravej hrdina, po kterym by meli pojmenovat letiste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 A to ještě nevíš, že přejmenujou i terminály. Budou se jmenovat Olga, Dagmar a Irena. LOOOOOOL! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky