Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

na soukromé debetní kartě účtu 19% p.a.

Co to? Debetkou do mínusu je nepovolený kontokorent, tak se nediv sazbě...

P.S: lichva není o úroku a i kdybychom ji nějak vnitřně pociťovali, tak určitě ne u 19%, podívej se ven (k nám i za hranice), 20% se dá napařit i na třítýdenní půjčky (tedy nikoliv p.a.).

edit: k tématu vlákna.

Štve mě, jak útoky na francouzský paragány a děti hned přišily média náckům, protože paragáni byly přistěhovalci a děti ze židovský školy. A ejhle kde jsme dnes...

Posraná doba, na tohle dojedeme.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Štve mě, jak útoky na francouzský paragány a děti hned přišily média náckům, protože paragáni byly přistěhovalci a děti ze židovský školy. A ejhle kde jsme dnes...

Posraná doba, na tohle dojedeme.

V Chánově jde policista sám do vybydleného paneláku, kde narazí na dva, o kterých se nesmí mluvit. Vytrhne jim nůž, pořeže se a skočí ze druhého patra. To je verze serveru romea.cz

http://www.romea.cz/cz/zpravy/konflikt-na-sidlisti-chanov-policista-je-porezany-a-ma-pohmozdeniny

Jsme ve stavu Římské říše roku 400 A.D. - barbaři buší na brány a my se skvěle bavíme a řešíme klece na slepice a počet žen ve vedení firem.

Odkaz ke komentáři

Bohužel se má slova potvrdila a Ujča zřejmě odejde. Mi je jedno, zda bude hrát ve Spartě, Kladně, hlavně, ať hraje a ať hraje tam, kde budou finance, které mu dovolí si aspoň jednou v životě zvednout ten pohár. U nás by se nikdy nedočkal. Viktore, díky za všechno, jsi pan hokejista a nebýt tří sezón ve Finsku, byl by jsi před Novým. Černý den pro Vítkovice.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

Bohužel se má slova potvrdila a Ujča zřejmě odejde. Mi je jedno, zda bude hrát ve Spartě, Kladně, hlavně, ať hraje a ať hraje tam, kde budou finance, které mu dovolí si aspoň jednou v životě zvednout ten pohár. U nás by se nikdy nedočkal. Viktore, díky za všechno, jsi pan hokejista a nebýt tří sezón ve Finsku, byl by jsi před Novým. Černý den pro Vítkovice.

Peťane, srovnávat Ujčíka s Novým, tak to mi příjde trošku přitažené za vlasy.

Vím, že máš na mysli celkové bodování, ale i tak.

Nic proti Ujčíkovi, hokejista to není špatný.

Odkaz ke komentáři

Srovnávat to nejde, stejně jako nejde srovnávat rekord Gretzkého se současnými hokejisty. Mu platily i třetí asistence... Já bych se vůbec neodvážil srovnat Ujčíka s Novým, pouze si myslím, že by měl gólů stejně, možná i více. To je přeci normální, Jágr by měl taky více bodů, kdyby neodešel do Ruska. Mě osobně prostě jeho odchod velice zasáhl, daleko více, než to vypadnutí. Jeho myšlení, genialita, bruslení a hlavně ta střela. Já v titul nedoufal a prostě tohle umístění bylo hodně nadstandartní. Celou sezonu nás táhla jedna lajna. Ono, bohužel, nejou peníze, není rozpočet, nejsou hokejisti...

Abych to shrnul, hrozně bych si přál, ať ještě rok zkusí, kdekoliv, hlavně ať hraje a má tu možnost získat titul. (I kdyby by měl jít k Růžovi do Slavie a ten by kolen něj postavl tým).

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

Tvl to je fakt nápad... A co takový ulice, jako Politických vězňů? Jak se do ní člověk dostane autem, když je to jednosměrka z Jindřišský? Nebo do Panský? Prostě kamkoliv?

EDIT: To mi fakt hlava nebere... Vždyť na tu ulici je napojena spousta jinech, do kterejch se jinak člověk nedostane... dotyčnej, co to vymyslel, nechť si nasere na ruce...

Upraveno uživatelem Locque
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...